BRAŠKIŲ ŠERBETAS

Ingridientai:
3 stiklinės supjaustytų braškių,
1/2 stiklinės apelsino sulčių,
2/3 stiklinės cukraus,
1/2 šaukštelio tarkuotos apelsino žievelės
Gaminimas
Cukrų užpilti viena stikline vandens, užvirti ir atvėsinti. Braškes, apelsinų sultys ir tarkuota žievelė sutrinama iki vientisos masės. Nuolat plakant, plona srovele supilti sirupą. Gautą masę supilti į stiklinį indą ir šaldyti 3 valandas, kas 30 min. viską suplakant. Šaldiklyje šerbetą galima laikyti 3 dienas.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!