20 rezultatų ieškant "mesa vynas"
Viščiuko paštetas tešloje (angliška virtuvė)
Viščiuko paštetas tešloje (angliška virtuvė) Patiekalo šalis: Didžioji Britanija Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 viščiukas, 100 g prieskoninių daržovių, 250 g kiaulienos, 250 g šviežių lašinių, 1 svogūnas, 1 trynys, 1 stikliukas degtinės, 1 stikliukas vyno, 1 šaukštas riešu..
Recepto vertinimas:
Nugarinės kepsnys su burgundišku padažu
Nugarinės kepsnys su burgundišku padažu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Produktai 4 porcijoms: 800 g jautienos krūtininės 3 šaukštai aliejaus l kg mažų svogūnų 150 g grietinės l šaukštas garstyčių ¼ burgundi6ko raudonojo vyno 4 lauro lapeliai maltų pipirų, druskos aliumini..
Recepto vertinimas:
Troškinta bekoniena su grietine
Troškinta bekoniena su grietine Sudėtingumas: 4 Ingridientai: neriebi bekoniena 600 g riebalai 30 g pjaustytos prieskoninės daržovės 2 stiklinės pipirai svogūnas 1 vnt miltai 1 šaukštas grietinė 1 stiklinė Gaminimas: 4 asmenims Mėsa išmirkoma ir įtrinama pipirais. Į keptuvą sudedam..
Recepto vertinimas:
Pikantiškas troškintos menkės kepsnys
Pikantiškas troškintos menkės kepsnys Sudėtingumas: 4 Ingridientai: menkė arba kumpis 800 g cukrus druska marinuoti agurkai 2 vnt rūkytas kumpis 50 g svogūnas 1 vnt petražolė 1 vnt morkos 2 vnt miltai 1 šaukštelis riebalai 30 g Gaminimas: 4 asmenims Išmirkyta mėsa nusausinama, išimam..
Recepto vertinimas:
Pomidorų sriuba su makaronais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 0,5 kg jautienos su kaulu, 2 l vandens, 1 morka, 1 salieras, 1 petražolė, 1 svogūnas, 1 poras, 5 pomidorai, 2 tryniai, 0,5 stiklinės grietinės, 200 g makaronų, druskos, cukraus, prieskonių. Gaminimas: Mėsą nuplauti, užpilti š..
Recepto vertinimas:
Pikantiškas kepsnys Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1kg avienos arba jautienos 1 stiklinė acto 1 stiklinė raudonojo vyno 3 kadagio uogos 1 svogūnas lauro lapelis 5 šaukštai aliejaus šalavijų lapelių 1 šaukštas taukų žiupsnelis pipirų, druskos Gaminimas: Vynas su actu užvirinami, sude..
Recepto vertinimas:
Plonai supjaustyta žalia jautiena su sūriu
Plonai supjaustyta žalia jautiena su sūriu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 410g jautienos filė alyvų aliejaus šviežio parmezano sūrio šviežiai maltų juodųjų pipirų druskos (jeigu pageidaujate) citrinų sulčių citrinos griežinėliu Gaminimas: Jautienos filė maždaug 2 vala..
Recepto vertinimas:
Prismaigstytas šernienos kepsnys
Prismaigstytas šernienos kepsnys Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 kg šernienos (nugarinė arba kumpis), 2 stiklinės vandens, 1.1 šaukštelis druskos, 2.gabalėlis česnako, 3.3 pipirai, 4.3 kadagio uogos, 5.1 šaukštas acto, 6.1 šaukštas tarkuotų krienų, 7.100 g rūkytų ar sūdytų lašin..
Recepto vertinimas:
Kaubojų kepsnys Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 125 g kiaulienos taukų, 1 šaukštas druskos, 1/2 šaukštelio maltų uoginių paprikų, 2 kg jautienos, 125 g sviesto, 100 ml acto pagardinto peletrūnais, 1 stiklinė raudonojo vyno, 50 g tarkuotų svogūnų, 2 šaukštai vorčesterio padažo. Gam..
Recepto vertinimas:
Jautiena,- troškinta pomidoru, ir grietinės padaže
Jautiena,- troškinta pomidoru, ir grietinės padaže Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.500 g jautienos minkštimo, 2.50 g riebalų, 3.2—3 svogūnai, 4.1 šaukštas pomidorų tyrės,5. 1 šaukštas miltų, 6.100 g grietinės Gaminimas: Iš mėsos išpjaustyti sausgysles, supjaustyti ją 20&md..
Recepto vertinimas:
Jautiena, troškinta pomidorų ir grietinės padaže [guliašas]
Jautiena, troškinta pomidorų ir grietinės padaže [guliašas] Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.500 g jautienos minkštimo, 2.50 g sviesto, 3.2-3 svogūnai, 4.1 šaukštas pomidorų tyrės, 5.1 šaukštas miltų, 6.100 g grietinės. Gaminimas: Mėsą supjaustyti 20-30g. sveriančiais kubelia..
Recepto vertinimas:
Jautienos drebučiai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1kg kojų, 2.1kg jautienos mentės, 3.2 morkos, 4.2 svogūnų galvutės, petražolės šaknis, 5.2 skiltelės česnako, 6.1 virtas kiaušinis, lauro lapelių, pipirų, 7.1 šaukštas druskos, petražolių lapelių. Gaminimas: Kojas ..
Recepto vertinimas:
Jautienos troškinys su kukurūzais
Jautienos troškinys su kukurūzais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.500g. jautienos išpjovos 2.2 šaukštai aliejaus 3.1/2 šaukštelio druskos 4.1/2 šaukštelio juodųjų pipirų 5.1 šaukštelis sojų padažo 6.1 kubelis mėsos sultinio 7.2 gabalėliai porų 8.2 šaukštai sviesto 9.28..
Recepto vertinimas:
Avienos ir pupelių troškinys su grybais
Avienos ir pupelių troškinys su grybais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.600 g avienos, 2.1 šaukštas sviesto, 3.2 svogūnai, 4.500 g pupelių ankščių, 5.2 stiklinės vandens arba sultinio, 6.150 g sūdytų grybų, 7.2 šaukštai pomidorų arba obuolių tyrės, 8.2 šaukšteliai miltų, 9.2 �..
Recepto vertinimas:
Veršienos kepsnysIngridientai:veršienos šlaunis (5-7kg.), 200g. sviesto, 200g. grietinės, 3-5 morkos, muskato riešutas, kvapiųjų pipirų, cukraus, druskos.Gaminimas Veršiena gerai nuplaunama, nušluostoma, iš jos išimami kaulai. 1 kg veršienos reikia 10-12 maltų kvapiųjų pipirų, ša..
Recepto vertinimas:
Aviena su rozmarinaisIngridientai:12 gabalėlių avienos (maždaug po 50 g), 2 šaukštai ką tik supjaustytų rozmarinų, 1,5 šaukštelio maltų pipirų, citrina, 65 g alyvuogių aliejaus, ryšelis šviežių rozmarinų, druskos.Gaminimas Nupjaustome avienos riebalus, sausgysles. Mėsą sudedame ..
Recepto vertinimas:
Ypatinga veršienaIngridientai:0,5 kg veršienos, 0,5 kg bulvių, 2 skiltelės česnako, 0,5 šaukštelio citrinos sulčių, aliejaus, stiklinė sultinio, 0,5 šaukšto sviesto, druskos, pipirų, žiupsnelis muskato riešutų, žiupsnelis kardamono ir cinamono.Gaminimas Mėsą nuplauti ir ..
Recepto vertinimas:
Jautienos kepsnys su pipiraisIngridientai:2 gabaliukai jautienos išpjovos (storis - apie 5 cm), 3 šaukšteliai stambiai maltų juodųjų pipirų, 2 šaukšteliai alyvuogių ar kitokio rafinuoto aliejaus, 4 šaukštai sviesto, 0,25 stiklinės desertinio raudono vyno, šaukštas koncentruoto m�..
Recepto vertinimas:
Didkepsniai su pipiraisIngridientai:2 gabalėliai jautienos filė (maždaug po 200 g), šaukštas juodųjų pipirų žirnelių, svogūnas, šaukštas sviesto, 2 šaukštai aliejaus, 4 šaukštai brendžio, druskos.Gaminimas Mėsą nuplauname po tekančiu vandeniu ir nusausiname virtuviniu popierini..
Recepto vertinimas:
Kubietiška kapota mėsa (Picadillo)
Kubietiška kapota mėsa (Picadillo)Ingridientai:800 g jautienos arba avienos, 300 g raudonųjų ankštinių pipirų (saldžiųjų), druskos, pipirų, 70 g sviesto, 250 g pomidorų, 2 kiaušiniai, chereso vyno.Gaminimas Mėsą supjaustykite mažais gabaliukais. Keptuve pašildykite 30 g sviesto, su..
Recepto vertinimas: