Greipfrutų su šampanu šerbetas
Patiekalo šalis: Lietuva
Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
Greifrutų, 20g cukraus, 24g saldaus putojančio vyno, 10g laimo arba citrinos,
Gaminimas:
Iš raudonų greipfrutų išspauskite 80g sulčių, išplakite su 20g cukraus, 24g saldaus putojančio vyno ir dėkite 8 val. į šaldiklį, kas kiek laiko pamaišant šakute, kad gražiau sušaltų. Patiekiant, šerbetą sudėkite į vazelę, papuoškite 10g plonai supjaustytais laimo arba citrinos griežinėliais, vazelę dėkite ant servetėle paklotos lėkštutės. Patiekite su desertiniu šaukšteliu. Jei vietoje putojančio vyno įpilsite tik greipfruto sulčių, tai tokį šerbetą galėsite duoti ir mažiems vaikeliams.
Tinka vartoti su:
Galite apšlakstyti braškių arba šokolado pagardais.
Vincento Sako kulinariniai receptai namų virtuvei
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!