23 rezultatų ieškant "prieskoniniu"
Sultinys su makaronais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g kaulų, 200 g jaučių šonkaulių, 1 šaukštelis pipirų grūdelių, 1 lauro lapelis, ryšelis prieskoninių žalumynų (petražolių, porų, salierų lapelių, šiek tiek čiobrelių), 1 morka, 1 petražolės šaknis, 100 g saliero, 1..
Recepto vertinimas:
Virta paukštiena Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 viena nedidelė višta, 1,5 litro vandens, 200 g prieskoninių daržovių, lauro lapelis, pipirų, druskos, 1 stiklinė majonezo. Gaminimas: Nuvalyta vištą ištrinkite druska, įdėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite ant silpnos ug..
Recepto vertinimas:
Baršteliai su ausytėmisIngridientai:700 g jautienos, 300 g burokėlių, 150 g prieskoninių daržovių (1 svogūnas, petražolių, krapų, saliero), 6 pipirai, 1 lauro lapelis, 20 g cukraus, citrinos rūgšties, 1 šaukštelis krakmolo, 2—3 riekelės džiovintos duonos, 2—3 ..
Recepto vertinimas:
Virta rūkyta šoninėIngridientai:800g šoninės, prieskonių, prieskoninių daržovių.Gaminimas Mėsa nuplaunama, dedama į verdantį vandenį, pridedama prieskonių bei prieskoninių daržovių ir verdama ant mažos ugnies. Virta šoninė supjaustoma porcijomis, tvarkingai sudedama į pusduben..
Recepto vertinimas:
Kepti kiaulienos šonkauliukaiIngridientai:800 g kiaulienos šonkauliukų, prieskonių (maltų pipirų, gvazdikėlių, mairūno), 1 didokas svogūnas, 2 skiltelės česnako, 4 šaukštai riebalų, druskos, truputis prieskoninių daržovių.Gaminimas Mėsa nuplaunama, įpjaunama tarp kaulų, į..
Recepto vertinimas:
Virta jautiena su daržovėmisIngridientai:600 g jautienos, prieskonių, prieskoninių daržovių, druskos, 1kg įvairių daržovių: kopūstų, morkų, ropių, pupelių, žirnių, bulvių, 40 g sviesto užpylimui.Gaminimas Jautiena išverdama prieskonių ir prieskoninių daržovių sultinyje, ..
Recepto vertinimas:
Virta jautiena su baravykaisIngridientai:1kg jautienos, 4—6 džiovinti arba 6—8 švieži baravykai, 2—3 svogūnai, 1 šaukštelis miltų, 40 g sviesto, 1/2 stiklinės grietinės, prieskonių, prieskoninių daržovių, druskos, 1/2 stiklinės sultinio.Gaminimas Mėsa išverd..
Recepto vertinimas:
Troškinta veršiena su žirniais
Troškinta veršiena su žirniaisIngridientai:800g veršienos, prieskonių, prieskoninių daržovių, 0,5l. žaliųjų žirnelių arba tiek pat jaunų išmirkytų žirnių, petražolių ar krapų lapelių, 40 g sviesto, truputis miltų, 1/2 stiklinės sultinio, druskos.Gaminimas Supjaustyti ..
Recepto vertinimas:
Žemaitiškas veršienos kumpis su obuoliais
Žemaitiškas veršienos kumpis su obuoliaisIngridientai:1 kg veršienos kumpio, prieskonių (pipirų, tauro lapelis, kardamono, kalendrų), prieskoninių daržovių (morka, svogūnas, petražolė, salieras, poras), druskos, 4 dideli antaniniai obuoliai, marinato ar rūgusio pieno mėsai marinuo..
Recepto vertinimas:
Virta višta su baltuoju padažu
Virta višta su baltuoju padažuIngridientai:1 kg vištienos, prieskoninių daržovių (morkų, salierų, petražolių, gelteklių), prieskonių (pipirų, lauro lapų, muskato), druskos, 1 stiklinė baltojo padažo (žiūrėti "Padažai").Gaminimas Išdarinėta ir gerai išplauta višta dedama į..
Recepto vertinimas:
Troškinta vištienaIngridientai:1kg vištienos, prieskonių, prieskoninių daržovių, 20 g sviesto, 1 stiklinė sultinio, 2 šaukštai grietinės, džiūvėsėlių ar miltų, druskos.Gaminimas Paruošta višta supjaustoma, nusausinama, pabarstoma druska, sumaišyta su prieskoniais, pavolioj..
Recepto vertinimas:
Virta antienaIngridientai:1 kg antienos, prieskonių (pipirų, lauro lapelių, kalendrų, kardamono, kmynų), prieskoninių daržovių (morkų, salierų, petražolių, svogūnų), 20 g sviesto, 1/2 stiklinės grietinės, druskos.Gaminimas Išdarinėta antis nuplaunama ir verdama supjaustyta di..
Recepto vertinimas:
Įdaryti lydekos gabalaiIngridientai:800g lydekos, 2—3 riekelės pyrago, 100g pieno, 1 kiaušinis, 2—3 svogūnai, 40g sviesto, prieskoninių daržovių (morkų, salierų, porų), prieskonių (kvepiančiųjų pipirų, lauro lapelis), 1 stiklinė krienų padažo (žiūrėti "Pada..
Recepto vertinimas:
Virtas karšis su krienais ir obuoliais
Virtas karšis su krienais ir obuoliais Ingridientai:1 kg karšio, prieskoninių daržovių, 1/2 stiklinės tarkuotų krienų, 2—3 antaniniai obuoliai, cukraus, citrinos sulčių ar citrinos rūgšties pagal skonį, druskos.Gaminimas Paruoštas karšis nepjaustytas išverdamas prieskoni..
Recepto vertinimas:
Sutintas karšisIngridientai:1 kg karšio, 20 g sviesto, 1/2 citrinos, prieskonių, prieskoninių daržovių, 1/2 stiklinės grietinėlės, druskos.Gaminimas Nuvalytas karšis supjaustomas gabalais, pašlakstomas citrinos sultimis, pabarstomas druska ir prieskoniais, dedamas į puodą su trupu..
Recepto vertinimas:
Virtas karosasIngridientai:1 kg karosų, prieskoninių daržovių (svogūnų, petražolių, saliero), prieskonių (kvepiančiųjų pipirų, 1 lauro lapelis, mairūnų), druskos, 1 stiklinė agurkų padažo (žiūrėti "Padažai").Gaminimas Nuvalyta ir nuplauta žuvis supjaustoma gabalais, pasūd..
Recepto vertinimas:
Virtas starkisIngridientai:1 kg starkio, prieskonių (pipirų, lauro lapelis, mairūno), prieskoninių daržovių (morka, salieras, poras, petražolė, svogūnas), druskos, 1 stiklinė salierų padažo (žiūrėti "Padažai").Gaminimas Pasūdyti starkio gabalai sudedami viena eile į puodą, už..
Recepto vertinimas:
Virtas upėtakisIngridientai:800 g upėtakių, 1 citrina, 20 g sviesto, prieskoninių daržovių (morka, petražolė, poras, gelsvės), druskos, 1 stiklinė krienų arba garstyčių padažo (žiūrėti "Padažai").Gaminimas Paruoštas upėtakis užpilamas parūgštintu citrinos sultimis šiltu..
Recepto vertinimas:
Valdorfo vištienos salotosIngridientai:6 porcijos: 1 svogūnas, 1 morka, 4 salierų lapkočiai, jei galima, su lapeliais, 1 ryšelis prieskoninių žalumynų mišinio (iš 5-6 petražolių, 2-3 šviežių čiobrelių šakelių ir 1 lauro lapo), 4 vištos krūtinėlės be kaulų ir odelės (apie 75..
Recepto vertinimas:
ACTO IR PRIESKONINIŲ DARŽOVIŲ MARINATAS
ACTO IR PRIESKONINIŲ DARŽOVIŲ MARINATASIngridientai:1 l acto, 1 l vandens, 1 morka, petražolių, salierų, svogūnų, laurų lapų, juodųjų pipirų, kvapniųjų pipirų, čiobrelio, kadagio uogų, 1 šaukštas drus..
Recepto vertinimas:
Ungurys prieskoninių žolelių padaže
Ungurys prieskoninių žolelių padažeIngridientai:4 unguriai (po350g), 1/2 l baltojo vyno, druskos, 1 šaukštelis grūstų pipirų, 100g sviesto.Susmulkintų prieskoninių žolelių:4 šaukštai rūgštynių, 2 šaukš..
Recepto vertinimas:
Svarainių ir prieskoninių daržovių tyrė
Svarainių ir prieskoninių daržovių tyrėIngridientai:3 kg moliūgų, 1 kg svarainių, 100 g salierų lapų, 150 g gelsvių lapų, 100 g petražolių lapelių, druskos pagal skonįGaminimasSvarainius supjaustyti skiltelėmis ir s..
Recepto vertinimas:
Kumpio suktinukaiIngridientai:Tepamo varškės sūrelioKumpisGaminimasKumpį ištepti sūreliu galima įdėti supjaustytą alyvuogę prieskoninių žolelių. Suktinuka susukti galima persmegti mediniais pagaliukais. SKANAUS. (nijole)..
Recepto vertinimas: