Sutintas karšis
Ingridientai:1 kg karšio,
20 g sviesto,
1/2 citrinos,
prieskonių,
prieskoninių daržovių,
1/2 stiklinės grietinėlės,
druskos.
Gaminimas
Nuvalytas karšis supjaustomas gabalais, pašlakstomas citrinos sultimis, pabarstomas druska ir prieskoniais, dedamas į puodą su trupučiu vandens, pridedama susmulkintų prieskoninių daržovių ir šutinama. Baigiant šutinti, supilama karšta grietinėlė ir sudedamas sviestas.
Patiekiamas užpiltas tuo pačiu padažu, kuriame šuto. Atskirai duodama virtų žiedinių kopūstų, pupelių, makaronų, žalių salotų.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!