20 rezultatų ieškant "tuomet"
Angliškai įdarytos bulvės Patiekalo šalis: Didžioji Britanija Sudėtingumas: 2 Ingridientai: virtų bulvių (didelių) su lupenomis – 1,2 kg (4 vnt.) pomidorų be odelės ir sėklų - 200 g salierų stiebų – 150 g Vorčesterio padažo – 20 g (1 valg. šaukštas ) čederio sūrio ..
Recepto vertinimas:
Kalakutiena su alaus padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1/2 kg kalakutienos filė; keli šaukštai sviesto; druskos.Padažui: 1/4 l tamsiojo alaus; 2 svogūnai; 15 g sviesto; maltų juodųjų pipirų; druskos. Gaminimas: Kalakutienos filė nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite stambiomis juo..
Recepto vertinimas:
Močiutės ryžių pudingas Patiekalo šalis: Jungtinės Amerikos Valstijos Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 puodelio vandens, 1/2 puodelio nevirtų ilgagrūdžių ryžių, 2 suplaktų kiaušinio trinių, puse stiklinės cukraus, 1 valgomojo šaukšto avižinių miltų, žiupsnelio druskos, 2,5 s..
Recepto vertinimas:
Konservuoti žirneliai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500g išlukštentų žirnelų, 1L vandens, 2 šaukšai cukraus, 2 šaukštai druskos, 2 šaukštai acto, 3 vnt. juodųjų pipirų. Gaminimas: Išvirkite marinatą iš nurodytų prieskonių. Išgliaudykite �..
Recepto vertinimas:
Ispaniška pomidorų sriubaIngridientai:GaminimasKuo smulkiau supjaustykite agurką, papriką, salierą bei svogūną. Tuomet į verdantį vandenį pusei minutės įmeskite pomidorus. Ištraukę perliekite juos šaltu vandeniu, nulupkite odeles, supjaustykite ir sumaišykite su ank..
Recepto vertinimas:
Lazanija su brokoliaisIngridientai:150g lazanijos lakštų, didelis baklažanas, 2 šaukštai alyvų aliejaus, 1kg brokolių, 60g sviesto, 50g sijotų miltų, 200g grietinėlės, muskato riešutų, kiaušinis, druskos, pipirų, 100g sūrio (geriausia "Mozarella"), 50g tarkuoto "Parmezan" sūrio.Gam..
Recepto vertinimas:
Daržovių suflėIngridientai:300 ml pieno, 300 g špinatų, 125 g saldžiųjų raudonųjų pipirų, 125 g svogūnų, 125 g baklažanų, 125 g aguročių, 175 g pomidorų, 100 ml balto vyno, 75 g sūrio, 50 g miltų, 65 g sviesto, 60 ml aliejaus, 30 ml pomidorų padažo, 6 kiaušiniai (..
Recepto vertinimas:
Nicos triušisIngridientai:1,5 kg triušienos, 0,5 stiklinės aliejaus, 2 dideli svogūnai, 1 kg pomidorų, 2 skiltelės česnako, stiklinė balto sauso vyno, 24 juodos alyvuogės, citrina, petražolių, druskos, pipirų.Gaminimas Keptuvėje įkaitinti aliejų ir apkepinti jame triušien�..
Recepto vertinimas:
Burgundiškoji jautiena su grybais
Burgundiškoji jautiena su grybaisIngridientai:700 g jautienos, 100 g taukų, 50 g šoninės, 2 šaukštai aliejaus, 60 g svogūnų, 100 g pievagrybių, šaukštas miltų, 3 stiklinės raudono vyno, 3 stiklinės vandens, 0,5 šaukštelio druskos, 2 žiupsneliai pipirų, žalumynų, pomid..
Recepto vertinimas:
Tuno salotosIngridientai:400 g tuno (šviežaus arba konservuoto), dėžutė konservuotų pupelių, 0,5 stiklinės supjaustytų alyvuogių (be kauliukų), 0,25 stiklinės susmulkintų svogūnų, 250 g konservuotų žaliųjų pupelių, salotų lapų, 2 plonais griežinėliais supjaustyti pomidora..
Recepto vertinimas:
Žuvies ir ryžių užkepėlėIngridientai:250 g ryžių, 300-500 g žuvies, 2 nemaži pomidorai, maža dežutė pievagrybių , didelė galva svogūno, nemaža morka, druska, pipirai, prieskoniai žuviai, 2-3 šaukštai grietinės, apie 100 g sviesto, apie 200 g fermentinio surio.Gaminimas Supjaus..
Recepto vertinimas:
Gaivus šilauogių pyragas (Skirmantės) (foto)
Gaivus šilauogių pyragas (Skirmantės) (foto)Ingridientai:Pagrindui: 350 g miltų; 1-2 š. cukraus; 1 a.š. druskos; 200 g minkšto sviesto; 60-120 ml šalto vandens. Įdarui: 4 puodeliai šilauogių; 100-150 g cukraus; 2 š. kukurūzų krakmolo; 2 š. citrinos sulčių.Gaminimas Į minkštą s..
Recepto vertinimas:
Kokosinės krevetės su mangų padažu
Kokosinės krevetės su mangų padažuIngridientai:500 g karališkųjų krevečių, 100 g kukurūzų miltų, 3 išplakti kiaušinių baltymai, 100 g tarkuotų kokosų, 500 ml aliejaus kepti, druskos, pipirų. Mangų padažui: 1 nuluptas ir supjaustytas mangas, 2 žaliųjų citrinų sultys, 1 a..
Recepto vertinimas:
Moliuskai su karamelizuotais svogūnais
Moliuskai su karamelizuotais svogūnaisIngridientai:7 kg. moliuskų, 5 šaukštai alyvuogių aliejaus, 2 svogūnai, supjaustyti plonais žiedais, 100 ml chereso, 3 susmulkintos česnako skiltelės, smulkinti petražolių lapeliai.Gaminimas Švariai nuplaukite geldeles ir pamerkite pusvalandžiui ..
Recepto vertinimas:
Kepta antis su apelsinų padažu
Kepta antis su apelsinų padažuIngridientai:vidutinio dydžio antis, 2 cm ilgio imbiero šaknies gabalėlis, 2-3 česnako skiltelės, 1 raudonasis svogūnas, 4 šaukštai medaus, tarkuotos 1-2 apelsinų žievelės, 4 šaukštai sojų padažo, 1 šaukštelis malto cinamono, pusė stiklinės vandens..
Recepto vertinimas:
Tinginys su kondensuotu pienu (Ugnės)
Tinginys su kondensuotu pienu (Ugnės)Ingridientai:500g sausainių (pvz: "Gaidelis"), 1 pak.sviesto (180g), 1 didelė plytelė šokolado, pusė stiklinės cukraus, pusės stiklinės kondensuoto pieno.Gaminimas Sausainius ir šokoladą sutrupinkite gabalėliais. Puode ant lėtos ugnies ištirpinkite..
Recepto vertinimas:
Artišokų salotos su parmezano sūriu
Artišokų salotos su parmezano sūriuIngridientai:4 porcijoms: 4 artišokai 2 citrinų sultys 1 didelė morka, supjaustyta plonais pagalėliais 1 nedidelis salieras, supjaustytas plonomis riekelėmis 60 ml aukščiausios rūšies alyvuogių aliejaus Druska ir ką tik sumalti juodieji pipirai 125 g..
Recepto vertinimas:
Daržovių salotos su juodosiomis alyvuogėmis
Daržovių salotos su juodosiomis alyvuogėmisIngridientai:4 porcijoms: 3 nuluptos ir supjaustytos kubeliais didelės bulvės; 3 artišokai; 2 nuluptos ir supjaustytos kubeliais didelės morkos; 150 g šviežių ar sušaldytų žirnelių; 125 g supjaustyto kubeliais švelnaus sūrio; Druska ir ką ..
Recepto vertinimas:
Artišokų salotos su parmezano sūriu
Artišokų salotos su parmezano sūriuIngridientai:4 porcijoms: 4 artišokai; 2 citrinų sultys; 1 supjaustyta plonais pagalėliais didelė morka; 1 supjaustytas plonomis riekelėmis nedidelis salieras; 60 ml aukščiausios rūšies alyvuogių aliejaus; Druska ir ką tik sumalti juodieji pipirai; 1..
Recepto vertinimas:
Datulių ir graikiškų riešutų pyragas
Datulių ir graikiškų riešutų pyragasIngridientai:6 porcijoms: 225 g susmulkintų džiovintų datulių; 1 apelsino sultys ir smulkiai sutarkuota žievelė; 115 g sutrupintų graikiškų riešutų; ½ arb. š. malto cinamono; 85 g ištirpinto sviesto; 500 g šaldytos (arba šviežios) bemielė..
Recepto vertinimas: