12 rezultatų ieškant "pabarstymui"
Bandelės su uogų įdaru Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 pakelis „Malsenos TRADICININIŲ” bandelių mišinio, slyvų, 2 šaukštai cukraus, 1 šaukštas krakmolo, 1 kiaušinis, cukraus pabarstymui. Gaminimas: Iš mišinio paruošiame tešlą, padaliname į dvi dalis, iškočiojame. Iš t..
Recepto vertinimas:
Avižinių miltų spurgos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.5 stiklinės avižinių miltų, 1/2 stiklinės aukščiausios rūšies kvietinių miltų, 1/2 arbatinio šaukštelio ciberžolės, 1/4 arbatinio šaukštelio malto kardamono, 0.75 stiklinės vandens, žiupsnelis druskos, 1/2 stiklinės cukr..
Recepto vertinimas:
Moliūgo pyragas su riešutaisIngridientai: 100 g miltų 100 g maltų lazdyno riešutų žiupsnelio drusko 40 g cukraus 80 g sviesto 3 kiaušinių 500 g moliūgo minkštimo 200 g sutirštinto pieno nutarkuotos 1 citrinos žievelės 1 kiaušinio trynio 1 pak. vanilinio pudingo cukraus p..
Recepto vertinimas:
Sausainiai "Pinigėliai"Ingridientai: 2 po 250 g indelių grietinės (tikros o ne riebalų mišinio) 500g margarino, lietuviškas margarinas netinka, geriau "Eve" arba koks nors kitas kietas margarinas 1 l miltų 1 kiaušinis aptepimui cukraus pabarstymui Gaminimas: Iš milt�..
Recepto vertinimas:
Marcipaniniai trapus sausainiai
Marcipaniniai trapus sausainiai Ingridientai: 300 g miltų 80 g žalios marcipanines masės (rimi ir maximose yra) 50 g cukraus 1 žiuspnelis druskos 200 g atsaldyto sviesto miltai tešlai iškočioti cukrus pabarstymui sviestas kepimo skardai ištepti. Miltus išsijoti, ant vir..
Recepto vertinimas:
Tortas su migdolais ir riešutais
Tortas su migdolais ir riešutais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Tešlai: 1.5 kiaušinių tryniai 2.5 šaukštai šilto vandens 3.175 g cukraus 4.5 kiaušinių baltymai žiupsnelis druskos 5.150 g miltų 6.2 šaukšteliai kepimo miltelių 7.100 g maltų graikinių riešutų sviesto ar ma..
Recepto vertinimas:
Tortas „Žemuogių pievelė“ Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Tešlai 2 stiklinės miltų (1 stiklinė – 250 ml) ⅔ stiklinės medaus ⅔ stiklinės cukraus 2 kiaušiniai 1 nubrauktas arbat. šaukštelis sodos 1 citrinos nutarkuota žievelė M..
Recepto vertinimas:
Riešutinės pasagėlėsIngridientai:300g. kruopmilčių, 100g. sviesto arba margarino, 3 tryniai, 60g. cukraus pudros pabarstymui, 50g. cukraus pudros, 50g. įvairių riešutų, 1/3 pakelio vanilinio cukraus.Gaminimas Miltus persijoti ir kapoti su sviestu. Dėti trynius, berti persijotą cukraus p..
Recepto vertinimas:
Eklerai su vaisiaisIngridientai:Plikytai tešlai: 100 g sviesto, 5 kiaušiniai, 1 šaukštelis cukraus, 100 g miltų, druskos, pabarstymui cukraus pudros. Įdarui: 1 stiklinė grietinėlės, 5 kiaušinių tryniai, 1/2 stiklinės vaisių sulčių.Gaminimas Pusėje stiklinės virinto vandens iš..
Recepto vertinimas:
Spurgos su razinomisIngridientai:Tešlai: 500 g miltų; 42 g kubelis mielių; 80 g cukraus; 250 ml drungno pieno; 80 g sviesto; 2 kiaušiniai; ½ arb. š. druskos; Trinta citrinos žievelė; 120 g razinų; 50 g smulkiai kapotų apelsinų žievelių cukrinukų (cukatų); Miltų pabarstyti. Kepimu..
Recepto vertinimas:
Sluoksniuotos tešlos pyragas su vyšniomis
Sluoksniuotos tešlos pyragas su vyšniomisIngridientai:500 g šviežios arba šaldytos sluoksniuotos tešlos; 50 g biskvito arba sausainių trupinių; 1 valg. š.vyšnių likerio; 500 g konservuotų vyšnių be kauliukų; 40 g cukraus pudros; 2-3 arb. š. citrinų sulčių; 2 arb. š. kapotų pista..
Recepto vertinimas:
MARCIPANINĖS ŠIRDELĖS SU PISTACIJOMIS
MARCIPANINĖS ŠIRDELĖS SU PISTACIJOMISIngridientai:70g maltų pistacijų1 šaukštas romo120g cukraus pudros200g marcipaninės masės200g šokolado (gali būti betkoks: juodas, pieniškas, baltas)keliata pistacijų ir valgomų karoliukų ..
Recepto vertinimas: