Virtas karosas
Ingridientai:1 kg karosų,
prieskoninių daržovių (svogūnų, petražolių, saliero),
prieskonių (kvepiančiųjų pipirų, 1 lauro lapelis, mairūnų),
druskos,
1 stiklinė agurkų padažo (žiūrėti "Padažai").
Gaminimas
Nuvalyta ir nuplauta žuvis supjaustoma gabalais, pasūdoma ir sudedama į prieskoninių daržovių ir prieskonių sultinį, (sultinys turi žuvį vos apsemti) ir verdama 1/2 val.
Tiekiama sudėta į pašildyta pusdubenį su virtomis arba troškintomis daržovėmis (pupelėmis, morkomis, žaliaisiais žirneliais). Agurkų padažas duodamas padažinėje.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!