Virta višta su baltuoju padažu

Ingridientai:
1 kg vištienos,
prieskoninių daržovių (morkų, salierų, petražolių, gelteklių),
prieskonių (pipirų, lauro lapų, muskato),
druskos,
1 stiklinė baltojo padažo (žiūrėti "Padažai").
Gaminimas
Išdarinėta ir gerai išplauta višta dedama į karštą vandenį, pridedama prieskonių, prieskoninių daržovių ir verdama ant mažos ugnies 1 — 1/2 val. Baigiant virti, pasūdoma. Išvirusi mėsa išimama iš sultinio, supjaustoma, tvarkingai sudedama į pašildytą pusdubenį, užpilama baltuoju padažu, apibarstoma susmulkintais petražolių lapeliais. Atskirai patiekiama troškintų morkų ar morkų su žaliaisiais žirneliais, bruknių košės ar spanguolių uogienės, keptų obuolių.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!