Virtas karšis su krienais ir obuoliais

Ingridientai:
1 kg karšio,
prieskoninių daržovių,
1/2 stiklinės tarkuotų krienų,
2—3 antaniniai obuoliai,
cukraus,
citrinos sulčių ar citrinos rūgšties pagal skonį,
druskos.
Gaminimas
Paruoštas karšis nepjaustytas išverdamas prieskonių ir prieskoninių daržovių sultinyje, atsargiai perkeliamas iš puodo į pašildytą pusdubenį apdedamas tarkuotais krienais, sumaišytais lygiomis dalimis su stambiai sutarkuotais obuoliais, paskanintais rūgštimi ir cukrumi.

Patiekiant užbarstoma susmulkintais petražolių lapeliais, žaliais kapotais krapais arba nutarkuota citrinos žievele, ar kietai virtu kapotu kiaušiniu.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!