Virta antiena

Ingridientai:
1 kg antienos,
prieskonių (pipirų, lauro lapelių, kalendrų, kardamono, kmynų),
prieskoninių daržovių (morkų, salierų, petražolių, svogūnų),
20 g sviesto,
1/2 stiklinės grietinės,
druskos.
Gaminimas
Išdarinėta antis nuplaunama ir verdama supjaustyta dideliais gabalais (nedidelė verdama nepjaustyta) prieskonių ir prieskoninių daržovių sultinyje. Išvirusi supjaustoma, pasūdoma ir apkepinama riebaluose, kol gražiai pagels.

Patiekiama karšta, sudėta į pašildytą pusdubenį, apšlakstyta sviestu. Šalia ar aplink dedama bulvių košė ar virtos bulvės, ryžių košė ar troškintos daržovės. Žalios daržovių salotos duodamos atskirai salotinėje.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!