20 rezultatų ieškant "pakepinta kiauliena"
Bulvių troškinys su aviena Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 3 – 4 bulvės, 1 morka, 300 g avienos, 0,5 kg šviežių kopūstų, 1 svogūnas, 1 lauro lapas, 1 šaukštelis kmynų, druska. Gaminimas: Nuo avienos nuimtus ir paspirgintus riebalus supilkite į puodą. Sudėkite smulkiai supjaustytu..
Recepto vertinimas:
Apkeptos paprikos sriuba Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 4 vidutinės raudonosios paprikos 1 nedidelė geltonoji paprika 1-2 nedideli kajeno pipirai 3 skiltelės česnako 1 šaukštas alyvų aliejaus 400 g vištienos sultinio 0,5 puodelio grietinėlės Gaminimas: 1. Įkaitinkite orkaitę iki 220 C...
Recepto vertinimas:
Makaronai su žuvimi Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 400 g jūros lydekos filė 400 g makaronų 100 g garstyčių 200 g šaldytų krevečių 200 g liesos šoninės 2 šaukštai aliejaus 1 svogūnas truputis sulčių (žuviai apšlakstyti) cukraus, druskos, pipirų “Vegetos”, kario smulkinto ..
Recepto vertinimas:
Avienos kukuliai padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 115 g avienos, 25 g pyrago, 35 g vandens, 15 g svogūnų, 15 g miltų, 10 g riebalų, 100 g pomidorų padažo, 150 g priedo, pipirų, druskos, žalumynų. Gaminimas: Avieną, pyragą, pakepintą svogūną sumalkite, darykite kukulius, apvolio..
Recepto vertinimas:
Briuselinių kopūstų sriuba su mėsos kukuliais
Briuselinių kopūstų sriuba su mėsos kukuliais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300 g kopūsto, 100 g maltos jautienos ir 100 g kiaulienos, 2 l mėsos sultinio, 1 kiaušinis, 2 šaukštai petražolių lapelių, pipirų, mairūno, druskos. Gaminimas: Kopūsto gūžę virti sultinyje. Į maltą mė..
Recepto vertinimas:
Trinta porų ir petražolių sriuba
Trinta porų ir petražolių sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 70 g porų, 1 svogūno, 100 g petražolių šaknų, 20 g sviesto, 0,75 litro daržovių sultinio, 100 g grietinėlės, 2 šaukštelių citrinos sulčių, baltųjų pipirų, druskos, 150 g krabų, 2 riekių šviesios duonos, 3..
Recepto vertinimas:
Bulvių, pupelių ir kopūstų troškinys
Bulvių, pupelių ir kopūstų troškinysIngridientai:GaminimasPupeles nuplauti, pamerkti ir tame pačiame vandenyje išvirti. Baigiant virti pasūdyti, įmesti lauro lapelį, pipirų. Nuskustas bulves supjaustyti kubeliais, smulkiai supjaustyti kopūstą, viską sudėti į puodą, kuriame ver..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir maltos mėsos apkepas
Bulvių ir maltos mėsos apkepasIngridientai:7 bulvės 500 g maltos mėsos 2 riekelės batono 1 kiaušinis 1 vogūnas 1/2 stiklinės grietinės 50 g sviesto džiūvėsėlių džiovintų grybų malti pipirai druskaGaminimasBulves nuskusti, supjaustyti plonais griežinėliais, sudėti į v..
Recepto vertinimas:
Burokėlių sriubaIngridientai:200 g maltos kiaulienos, 3 morkos, 2-3 švieži burokėliai, 1 svogūnas, 1 petražolės šaknis, 1 šaukštas sviesto, 1 šaukštas miltų, druskos, 100 g grietinės žalumynų.Gaminimas Morkas, burokėlį, petražolės šaknį sutarkuojame burokine tarka.Svogūną s..
Recepto vertinimas:
Troškinta veršiena su žirniais
Troškinta veršiena su žirniaisIngridientai:800g veršienos, prieskonių, prieskoninių daržovių, 0,5l. žaliųjų žirnelių arba tiek pat jaunų išmirkytų žirnių, petražolių ar krapų lapelių, 40 g sviesto, truputis miltų, 1/2 stiklinės sultinio, druskos.Gaminimas Supjaustyti ..
Recepto vertinimas:
Kiaušiniai krienų padažeIngridientai:8 kiaušiniai, 200g juodos duonos, 30g sviesto, 50g lietuviško sūrio. Padažui: 40 g sviesto, 1—2 šaukštai miltų, 1 stiklinė grietinės, 1 stiklinė vandens, 2—3 šaukštai tarkuotų krienų, druskos, cukraus.Gaminimas Duona supj..
Recepto vertinimas:
Dominyko pyragėliaiIngridientai:Tešla: 200 g miltų, 250 g liesos varškės, 50 g margarino Įdaras: 5 kiaušiniai, mažas indelis pomidorų pastos, ryšulėlis krapų, svogūnas, pipirų, druskos.Gaminimas Miltus ir margariną išmaišyti, sudėti permaltą varškę, įberti druskos ir..
Recepto vertinimas:
Bulviniai blyneliaiIngridientai:1 kg bulvių, 3 šaukštai miltų, 4 kiaušiniai, šaukštas sviesto, 3 šaukštai grietinės, svogūnas, 50 g mielių, taukų, pipirų, druskos.Gaminimas Bulves išvirti, permalti mėsmale, ištrinti su tryniais ir sviestu, įpilti grietinės, įdėti svieste pake..
Recepto vertinimas:
Tradiciniai koldūnai Ingridientai: Tešlai 300 gramų miltų, kiaušinis, 3 šaukštai vandens, druskos Įdarui 150 gramų jautienos, veršienos ar vištienos, 20 gramų fermentinio sūrio, svogūnas, 3 riekelės mirkyto pyrago, druskos, pipirų, muskato Gaminimas Mėsą sumalti kar..
Recepto vertinimas:
Torero viščiukasIngridientai:220 g viščiuko, 50 g alyvuogių aliejaus, 30 g baltojo vyno, 50 g mėsos sulčių, 10 g pomidorų padažo, 60 g šviežių grybų, 30 g pomidorų, 30 g raudonosios saldžiosios paprikos, 10 g kukurūzų miltų, 30 g sumuštinių duonos, druskos.Gaminimas V..
Recepto vertinimas:
Dygliuotojo kapario sriubaIngridientai:600 g jautienos šonkauliukų, 2 svogūnų, 280g kapario, 80g pomidorų padažo, 30 g kiaulinių taukų, 80 g grietinės, 1 citrinos, 50 g svogūnų laiškų, raudonėlio, baziliko, maltų raudonųjų aitriųjų pipirų, druskos.Gaminimas Iš kaulų nuv..
Recepto vertinimas:
Bretaniškas pupelių troškinysIngridientai:300g rūkytos šoninės, 2 svogūnai, 2 skiltelės česnako, 2g maltų pipirų, 1g mairūno, 1,5 šaukšto miltų, 1,5 šaukšto pomidorų padažo, 120g pupelių, druskos.Gaminimas Iš vakaro pamirkyti pupeles. Smulkiai supjaustyti šoninę, svogūną ir..
Recepto vertinimas:
Pica su dešra ir grybaisIngridientai:100g. "Panerio" dešros, 100 g. pievagrybių, 1-2 galvutės svogūno, 2 nedideli rauginti arba marinuoti agurkėliai, 200 g. fermentinio sūrio, 2 kietai virti kiaušiniai, 3-4 šaukštai majonezo, kečupo, prieskonių. Pagrindui: 1 pakelis varškės, šaukš..
Recepto vertinimas:
Smulkios žuvies žuvienė su citrina
Smulkios žuvies žuvienė su citrinaIngridientai:1kg smulkios žuvies (pūgžlių, ešerių), 3 laurų lapai, 3 svogūnai, kvapniųjų ir karčiųjų pipirų žirnelių, 1 gvazdikėlis, druskos, 150g. grietinės, 50g. sviesto, 3 šaukštai miltų, 1 citrina, petražolių lapelių.Gaminimas Ant puo..
Recepto vertinimas:
Ispaniškas veršienos guliašasIngridientai:4 asmenims:800g veršienos nugarinės,4 šaukštai aliejaus,1/2 šaukštelio saldžiosios paprikos miltelių,druskos, 2 svogūnai, 1 česnako skiltelė,po vieną geltoną ir raudoną papr..
Recepto vertinimas: