Avienos kukuliai padaže
Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
115 g avienos,
25 g pyrago,
35 g vandens,
15 g svogūnų,
15 g miltų,
10 g riebalų,
100 g pomidorų padažo,
150 g priedo,
pipirų, druskos,
žalumynų.
Gaminimas:
Avieną, pyragą, pakepintą svogūną sumalkite, darykite kukulius, apvoliokite miltuose, apkepinkite riebaluose. Tada dėkite į troškinimo indą, užpilkite sultiniu, pomidorų tyre, pagardinkite prieskoniais ir troškinkite 10 – 15 minučių. Kukulius išimkite, iš likusio sultinio pagaminkite padažą, pridėdami pakepintų miltų, padažu užpilkite kukulius. Skanaus!
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!