20 rezultatų ieškant "buvo"
Ispaniška mišrainė Saladidzia Patiekalo šalis: Ispanija Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 6 bulvės 4 kiaušiniai 1 morka 200g žuvies ar tuno (iš skardinių) majonezas druskos pagal skonį Gaminimas: Išvirti bulves, kiaušinius, morką. Jau išvirtus produktus sutarkuoti burokine tarka. Iš t..
Recepto vertinimas:
Voveraičių ir vištienos užkepėlė su grietinėle
Voveraičių ir vištienos užkepėlė su grietinėle Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 1 litras šviežių voveraičių, pora keptų (virtų) vištienos ketvirčių (arba file-tinka bet kokia paukštiena arba triušiena),1 nedidelio svogūno galvutė, 3-4 gana didelės bulvės, 300 gr sūrio (kuris..
Recepto vertinimas:
Rabarbarų ir varškės apkepas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 400 g rabarbarų, 0,5 kg varškės, 0,5 stiklinės manų kruopų, 2 kiaušiniai, 2 šaukštai sviesto, 1 šaukštas džiūvėsėlių, 150 – 200 g cukraus. Gaminimas: Rabarbarus supjaustyti ir uždengus 30 minučių palaikyti karšt..
Recepto vertinimas:
Marinuota veršiena su grietine
Marinuota veršiena su grietine Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g veršienos, 4 šaukštai citrinos sulčių, 2 šaukštai aliejaus, svogūnas, petražolė, morka, pipirų, druskos, 2 šaukštai miltų, riebalų, 1,5 stiklinės vandens, 0,5 stiklinės grietinės, petražolės lapelių. Gaminima..
Recepto vertinimas:
Troškinta višta Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Višta, 3 šaukštai sviesto, druskos, pipirų, 2 stiklinės vandens, poras, 2 morkos, petražolės šaknis, citrinos sulčių, 2 šaukšteliai miltų, 0,5 stiklinės grietinės. Gaminimas: Paruoštą vištą iš vidaus įtrinti druska, apibarstyti ..
Recepto vertinimas:
Moliūgų blyneliai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 moliūgo skiltelės 2 kiaušiniai šaukštas cukraus pieno, druskos sviesto arba margarino blyneliams kepti Gaminimas: Moliūgas stambiai sutarkuojamas. Kiaušinių tryniai ištrinami su trupučiu druskos ir cukrumi, įpilama pieno, sub..
Recepto vertinimas:
Balandėliai su bulvių įdaruIngridientai: Kopūsto gūžė, 400 g bulvių, 150 g karštai rūkytos šoninės, 2 kiaušinių tryniai, 2 šaukštai smulkiai tarkuotų morkų, šaukštas sviesto, 3 šaukštai aliejaus, druskos, bulvių prieskonių. Gaminimas: Kopūstų lapus apvirti...
Recepto vertinimas:
Kiaušiniai bandelėseIngridientai: 6 kiaušiniai 200g sviesto 6 bandelės pipirų druskos 100g rūkytos dešros Paruošimo būdas: Bandelių viršų nupjauti . Vidų išgremžti šaukšteliu . Ertmę padaryti didesnę , kad tilptų kiaušinis . Sviestą išlydti . Juo iš viršaus ir..
Recepto vertinimas:
Žuvies barščiai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 700 g žuvies 2 vidutinio dydžio burokėliai 100 g prieskoninių daržovių 1 svogūnas 5 džiovinti baravykai citrinos sulčių kvapniųjų pipirų 1 lauro lapelis cukrus karčiųjų pipirų druska Gaminimas: Grybus nuplauti ir kelioms valandoms ..
Recepto vertinimas:
Editos kalėdinis pyragasKadangi visi mūsų draugai šį pyragą yra pavadinę Editos pyragu , nors jis buvo kepamas per Kalėdas , pavadinome jį dvigubu vardu Ingridientai: 50g mielių 300g pieno 50ml cukraus 150 margarino ar sviesto 800ml miltų 2 valgomieji šaukštai cinamono 1 st..
Recepto vertinimas:
Varškės apkepas su obuoliaisNeseniai iš Ikiuko parsinešiau obuolių pyrago receptą. Paveikslėlyje jis taip gražiai ir gardžiai atrodė, kad susigundžiau išsikepti. Tai vat kepinys pavyko , tikrai buvo gardus, bet į pyragą man jis buvo nelabai panašus, tad leidau sau jį pervadinti į ap..
Recepto vertinimas:
Žuvies barščiai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 700 g žuvies 2 vidutinio dydžio burokėliai 100 g prieskoninių daržovių 1 svogūnas 5 džiovinti baravykai citrinos sulčių kvapniųjų pipirų 1 lauro lapelis cukrus karčiųjų pipirų druska Gaminimas: Grybus nuplauti ir kelioms valandoms ..
Recepto vertinimas:
Menkių kepenėlių užkandaIngridientai: menkių kepenėlių koncervų poros kietai virtų kiaušinių svogūno Gaminimas: Kepenėles sutrinti šakute, kiaušinius ir svogūnus kuo smulkiau sukapoti, dėti prie kepenėlių. Apšlakstyti aliejumi, kuriame buvo kepenėlės, išmaišyti i..
Recepto vertinimas:
Keptos stintos marinateIngridientai: 1 kg mažų žuvelių, gali būti stintos druskos ir pipirų pagal skonį, apie 1/2 stiklinės miltų aliejaus kepimui Žuveles nuvalyti, nupjauti galvas ir išimti vidurius (galima jas pirkti šaldytas, jau paruoštas kepimui). Miltus sumaišyti su..
Recepto vertinimas:
Jogurtinis tortas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.2 kiaušiniai 2.150 g cukraus 3.50 g vanilinio cukraus 4.2 šaukštai krakmolo 5.1 šaukštelis kepimo miltelių 6.2 šaukštai miltų 7.1 indelis (850ml) marinuotų persikų 8.8 šaukšteliai želatinos 9.1 kg naturalaus jogurto 10.1 citr..
Recepto vertinimas:
Kepta žąsis ar kalakutas su obuoliais
Kepta žąsis ar kalakutas su obuoliais Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 1 žąsis ar kalakutas, druskos, 3 šaukštai citrinos sulčių ar baltojo vyno, 1 kg obuolių, arba džiovintų slyvų, vandens. Gaminimas: Paukščio vidų ir išorę įtrinti druska ir citrinos sultimis. Obuolius ir sl..
Recepto vertinimas:
Troškinta marinuota jautiena Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1kg jautienos minkštimo, riebalų arba aliejaus kepimui, 1 Šaukštas miltų. Marinatui: 5 sugrūstos kadagio uogos, 1 lauro lapelis, 2 sugrūsti gvazdikėliai, 2 šaukštai supjaustytų salierų ir petražolių, 4—5 pipirai, 1/2 �..
Recepto vertinimas:
Kiškis, troškintas su vynu ir svogūnais
Kiškis, troškintas su vynu ir svogūnais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 kiškis, 2.200 g lašinukų, 3.8 - 10 mažų svogūnų, 4.1 stiklinė raudono sauso vyno, 5.1 stiklinė sultinio, druskos, pipirų, 6.1 lauro lapelis, 7.1 šaukštas miltų arba 2 šaukšteliai bulvių krakmolo, ..
Recepto vertinimas:
Marinuoti veršienos griežinėliai grietinės padaže
Marinuoti veršienos griežinėliai grietinės padaže Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.600 g veršienos, 2.4 šaukštai citrinos sulčių arba rūgštaus vyno, 3.2 šaukštai aliejaus, 4.1 svogūnas, 5.1 petražolė, 6.1 morka, pipirų, druskos, 7.2 šaukštai miltų, 8.2 šaukštai rieba..
Recepto vertinimas:
Svarainių uogienėIngridientai:1 kg paruoštų svarainių, 1,3 kg cukraus, 2 stiklinės vandensGaminimasNuplautus svarainius supjaustyti griežinėliais, išimti sėklaiizdžius ir pasaldintame vandenyje (1 l vandens 100 g cukraus) plikyti 5-8 min. Iš..
Recepto vertinimas: