8 rezultatų ieškant "lasiniukais"
Keptos bulvės su troškintals grybais
Keptos bulvės su troškintals grybais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 250 g konservuotų grybų, 50 g lašiniukų, 2 svogūnai, 10 virtų bulvių, druskos, kmynų, sultinio. Gaminimas: Grybus supjaustyti strypeliais, lašiniukus kubeliais, svogūnus sukapoti ir viską patroškinti. Bulves supjaust..
Recepto vertinimas:
Dešra su grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 10 dešrelių, 50 g rūkytų lašiniukų, 1 svogūnas, 0,5 saliero, 300 g šviežių grybų, 1 stiklinė obuolių sulčių arba vyno, 1 šaukštelis aštraus padažo, druskos, pipirų. Gaminimas: Sardeles arba dešreles išilgai perpjauti pusiau, pa..
Recepto vertinimas:
Jautiena troškinta su lašiniukais ir bulvėmis
Jautiena troškinta su lašiniukais ir bulvėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.150 g lašiniukų arba rūkytos šoninės, 2.300 g jautienos,3.1 svogūnas, pipirų, česnako,4.2—3 pomidorai arba 1 šaukštas pomidorų tyrės, 5.8—10 bulvių, žalumynų Gaminimas: Lašiniukus ir mės�..
Recepto vertinimas:
Virtos rūkytos dešrelėsIngridientai:800 g kiaulienos, 200 g lašiniukų, prieskonių (pipirų, kalendrų, kardamono, česnako), truputis sultinio (nebūtinai), druskos.Gaminimas Mėsa sumalama mėsmale kartu su lašiniukais, pridedama sumaltų prieskonių, druskos pagal skonį, įpilama trupu..
Recepto vertinimas:
Jautienos muštiniai, įdaryti slyvomis
Jautienos muštiniai, įdaryti slyvomisIngridientai:800g jautienos nugarinės, prieskonių, druskos, 1 kiaušinis, džiūvėsėlių muštiniams pavolioti, 40g riebalų kepimui, 20g sviesto užpylimui. Įdarui: 200 g džiovintų slyvų, 3—4 svogūnai, prieskonių (muskato, cinamono, p..
Recepto vertinimas:
Bulvių plokštainis (kugelis)Ingridientai:I. Paruošimas 1 kg bulvių, 1 kiaušinis, 1 svogūnas, 2 šaukštai miltų, druskos. II. Paruošimas 1 kg bulvių, 300 g kiaulienos, 1 stiklinė pieno, 2 šaukštai miltų, 2 kiaušiniai, 2 svogūnai, 1/2 šaukštelio mairūno, druskos.Gaminima..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir grikių košėIngridientai:1 stiklinė tarkuotų žalių bulvių, 1 stiklinė grikių kruopų, 100 g lašinių, druskos.Gaminimas Grikiai išmirkomi, nuplikomi, suberiami į šaltą vandenį ir verdami pamaišant. Kai kruopos suminkštėja, pasūdoma, sukrečiami tarkiniai ir ant silp..
Recepto vertinimas:
Voveruškos su lašiniukaisIngridientai:1/2 kg voveruškų, 100 g rūkytų lašiniukų, 1 svogūnas, maltų pipirų, druskos.Gaminimas Voveruškas nuplaunamos, nupjovus kotelius, sudedamos į verdantį pasūdytą vandenį ir verdamos 5—10 min. Paskui supilamos į kiaurasamtį ir nuvarvina..
Recepto vertinimas: