Bulvių ir maltos mėsos apkepas
Ingridientai:7 bulvės
500 g maltos mėsos
2 riekelės batono
1 kiaušinis
1 vogūnas
1/2 stiklinės grietinės
50 g sviesto
džiūvėsėlių
džiovintų grybų
malti pipirai
druska
Gaminimas
Bulves nuskusti, supjaustyti plonais griežinėliais, sudėti į verdantį pasūdytą vandenį, virti 5 min. Paruošti mėsą: sudėti batono riekeles, pakepintą svogūną, suberti druską ir pipirus, įmušti kiaušinį). Grybus išmirkyti, išvirti, supjaustyti juostelėmis. Į paruoštą indą dėti pusę apvirtų bulvių, ant jų mėsą, tada likusias bulves, grybus, apibarstyti džiūvėsėliais ir kepti orkaitėje 40-45 min. Patiekti su raugintais kopūstais arba agurkais. Skanaus!
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!