20 rezultatų ieškant "buti"
Įdaryti obuoliai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 obuoliai, sokoladas, indelis kondensuoto pieno, 0.5 stiklines grietines, 3 saukstai cukraus, cinamono, tirstos uogienes. Gaminimas: Sokolada sutarkuoti, kondensuota piena suplakti su grietine. I puoda ipilti vandeni ir suberti cukru, kai ..
Recepto vertinimas:
Voveraičių ir vištienos užkepėlė su grietinėle
Voveraičių ir vištienos užkepėlė su grietinėle Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 1 litras šviežių voveraičių, pora keptų (virtų) vištienos ketvirčių (arba file-tinka bet kokia paukštiena arba triušiena),1 nedidelio svogūno galvutė, 3-4 gana didelės bulvės, 300 gr sūrio (kuris..
Recepto vertinimas:
Lazanija Ingridientai: 1 pakelio lazanijos lakštų (500 gramų), 300 gramų Parmezano sūrio Bolonese padažui 1 didesnis svogūnas, 1 didelė morka, skiltelė česnako, 300 gramų faršo (galima 150 gramų kiaulienos ir 150 gramų jautienos), 15 gramų džiovintų grybų arba 200 gram..
Recepto vertinimas:
LazanijaIngridientai: 1 pakelio lazanijos lakštų (500 g), 300 g Parmezano sūrio; Bolonese padažui: 1 didesnis svogūnas 1 didelė morka 1 skiltelė česnako, 300 g faršo 15 g džiovintų grybų arba 200 g. pievagrybių, 0.5 stiklinės balto vyno, 0.5 stiklinės vandens, 3 ša..
Recepto vertinimas:
Anties paštetas su greipfrutų ir aviečių padažu
Anties paštetas su greipfrutų ir aviečių padažu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 600g anties kepenėlių, 400g anties krūtinėlės, 300g lašinukų, 400g sviesto, 3 kiaušiniai, druskos,pipirų. Marinatui: 5 šaukštai porto, 2 šaukštai konjako, nutarkuota apelsino žievelė. Padažui: 500g a..
Recepto vertinimas:
Šviežių daržovių salotos su karšta kalakutienos filė ir avietiniu alyvų aliejaus užpilu
Šviežių daržovių salotos su karšta kalakutienos filė ir avietiniu alyvų aliejaus užpilu Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 40g suplėšytų Aisbergo salotų, 30g suplėšytų raudonų salotų (gali būti ir kitokios salotos), 10g morkų, apdėliokite 40g agurkų gab..
Recepto vertinimas:
Sūdytos žaliuokės Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500g žaliuokių, 50g druskos Gaminimas: Šviežios žaliuokės nuplaunamos, didesnės pasmulkinamos. Sumaišomos su druska ir sudedamos į stiklainį, uždengiamos, bet ne sandariai. Per kelias dienas atsiradus su..
Recepto vertinimas:
Šventinės spurgosIngridientai:1kg miltų, 2 stiklinės pieno, 100g mielių, 8 tryniai, 200g sviesto, 1 šaukštas spirito, vanilinio cukraus, 5g druskos, 1 stiklinė tirštos vyšnių arba braškių uogienės, 100g miltinio cukraus užbarstyti, kiaulinių taukų virti.Gaminimas Tešla ruo�..
Recepto vertinimas:
Pyragėliai su mėsaIngridientai:500g. sluoksniuotos tešlos, svogūnas, 2 česnako skiltelės, 150g. jautienos faršo, 3 šaukštai razinų, 3 šaukštai paprika įdarytų alyvuogių, 225g. savo sultyse konservuotų pomidorų, maltų raudonųjų pipirų, malto cinamono, šaukštas aliejaus, kiauši..
Recepto vertinimas:
Velykinis tortasIngridientai:250g. aukščiausios rūšies miltų, 250g. margarino, 200g. (stiklinė) grietinės, 2 kiaušinių tryniai, pusė pakelio vanilinio cukraus, vienos citrinos sultys. (visko reikės imti du kartus). Kremui: 2 stiklinės pieno, 200g. cukraus, 150g. sviesto, 100g. miltų,..
Recepto vertinimas:
Kiauliena tešlojeIngridientai:1,3 kg kiaulienos filė be kaulų, 300 g miltų, 150 g, estragono šakelė, 1 trynys, 3 šaukštai aštrių garstyčių, druskos, pipirų.Gaminimas Į dubenį supilti miltus, padaryti juose duobutę, įdėti į ją 150 g minkšto, gabaliukais supjaustyto sviesto..
Recepto vertinimas:
Vyniotinis su aguonomisIngridientai:0,5 kg. miltų, 75 g. cukraus, 250 ml. pieno, 5 kiaušiniai, 125 g. sviesto arba margarino, 150 g. medaus, 250 g. aguonų, 75 g. miltinio cukraus, 35 g. mielių.Gaminimas Mieles ištirpiname šiltame piene, įberiame truputį cukraus, kad pradėtų putoti. Išpla..
Recepto vertinimas:
Blyneliai su graikiniais riešutais ir šokoladu
Blyneliai su graikiniais riešutais ir šokoladuIngridientai:3 kiaušiniai, 200 ml pieno, 120 g. miltų. Įdarui: 200 g. graikinių riešutų, 200 ml pieno. Padažui: 200 g. konditerinio šokolado, 100 ml pieno.Gaminimas Produktus lietiniams blynams išmaišykite mikseriu. Keptuvę įkaitinkite ..
Recepto vertinimas:
Malaizijietiškas medaus pyragas (Lauros)
Malaizijietiškas medaus pyragas (Lauros)Ingridientai:210 g baltojo cukraus, 240 g vandens, 80 g sviesto, 6 kiaušiniai, 160 g kondensuoto pieno, 180 g miltų, 2,5 šaukštelio sodos, žiupsnelis maltų gvazdikėlių.Gaminimas Cukrų išlydykite iki karamelės ant vidutinio karštumo skylės. Tada ..
Recepto vertinimas:
Ukrainietiški barščiai (Natalijos)
Ukrainietiški barščiai (Natalijos)Ingridientai:Marinuoti burokėliai; Rauginti kopūstai (gali būti ir švieži); Morkos; Bulvės; Rūkyti šonkauliukai; Prieskoniai (lauro lapas, druska, pipirai).Gaminimas Apverdame šonkauliukus, į vandenį įdedame 1 lauro lapą, druskos, pipirų. Kai mėsa..
Recepto vertinimas:
Spurgos su abrikosų džemuIngridientai:500 g miltų; 42 g kubelis mielių; 40 g cukraus; 125 ml drungno pieno; 1 pak. vanilinio cukraus; Žiupsnelis druskos; Žiupsnelis malto kardamono; ½ citrinos trinta žievelė; 2 kiaušiniai; 1 trynys; 100 g sviesto; Miltų kočiojimui; 180 g abrikosų dže..
Recepto vertinimas:
Rauginti kopūstai Ingridientai: 10 kilogramų kopūstų 200 - 250 gramų druskos 1 kilogramas morkų Gaminimas Rauginimui geriausiai tinka vėlyvieji kopūstai ir rauginti mediniame inde. Galima rauginti ir emaliuotame inde, bet reikia, kad nebūtų nė vieno pažeidimo. Viršutinius lapus r..
Recepto vertinimas:
Pyrageliai ''DŽIAUGSMAS''Ingridientai:REIKES:250 g margarino,2 stiklinės vandens,2 stiklinės miltų,2 stiklinės pieno,8 rudų kiaušinių,dviejų pakelių kremo papuošimui,200 g šokoladoGaminimasTEŠLOS PARUOŠIMAS:Už..
Recepto vertinimas:
LazanijaIngridientai:1 pakelio lazanijos lakštų (500 g.), 300 g Parmezano sūrio; Bolonese padažui: 1 didesnis svogūnas,1 didelė morka, skiltelė česnako, 300 g faršo (galima 150 g kiaulienos ir 150 g jautienos), 15 g džiovintų grybų arba 200 g pievagrybių, 0.5 stiklinės balto vyno,0.5 s..
Recepto vertinimas:
Varškės pyragas Ingridientai:1 maišymas:2 pakeliai varškės (400-500gr)3-4 kiaušiniai1 stiklinė cukrausrazinos arba apelsinas ( galima dėti ir smulkiai tarkuotą apelsino žievelę, bet man asmeniškai skaniau kai dedamas smulkiai pjaustytas apelsinas)2 maišymas:2 stiklinės miltų (su kaupu..
Recepto vertinimas: