Bulvių troškinys su aviena
Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
3 – 4 bulvės,
1 morka,
300 g avienos,
0,5 kg šviežių kopūstų,
1 svogūnas,
1 lauro lapas,
1 šaukštelis kmynų,
druska.
Nuo avienos nuimtus ir paspirgintus riebalus supilkite į puodą. Sudėkite smulkiai supjaustytus kopūstus, mėsos gabaliukus, bulvių skilteles, susmulkintą ir pakepintą svogūną, stambiai sutarkuotą morką, įberkite kmynų, įdėkite lauro lapą, pasūdykite, užpilkite 0,5 l verdančio vandens ir troškinkite 1 valandą.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!