25 rezultatų ieškant "nuga"
Nugarinės kepsnys su burgundišku padažu
Nugarinės kepsnys su burgundišku padažu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Produktai 4 porcijoms: 800 g jautienos krūtininės 3 šaukštai aliejaus l kg mažų svogūnų 150 g grietinės l šaukštas garstyčių ¼ burgundi6ko raudonojo vyno 4 lauro lapeliai maltų pipirų, druskos aliumini..
Recepto vertinimas:
Nugarinė su apelsinais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g sūrios nugarinės, 20 ml. šviežių aplsinų sulčių, 1 apelsino žievelė supjaustyta juostelėmis, 10 sutrinto kardamono ankščių, 1 cinamo lazdelė, 6 svogūnai, 3 šaukštai medaus. Gaminimas: Nupjauti nuo mėsos riebalus, įdė..
Recepto vertinimas:
Nugarinės kepsnys su serbentais
Nugarinės kepsnys su serbentais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 500 g jaučio nugarinės, 2 šaukštai aliejaus, prieskonių, stiklinė raudonųjų serbentų, 3 šaukštai tarkuotų krienų, sojų padažo, brendžio. Gaminimas: Mėsą supjaustyti, pamušti, kraštus įpjauti. Tada ją aptepti alie..
Recepto vertinimas:
Didžkukuliai su jautienos nugarinės įdaru
Didžkukuliai su jautienos nugarinės įdaru Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 15 didelių žalių bulvių 5 didelės su lupenomis virtos bulvės druskos Įdaras: 500 g jautienos nugarinės 1 šaukštas jautienos taukų 1 šaukštas sutrinto mairūno 2-3 skiltelės česnako, ištrintos su druska pipir..
Recepto vertinimas:
Avienos nugarinės kepsnys Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 kg avienos, druskos, pipirų, maltų raudonųjų pipirų, skiltelė česnako, garstyčių, mairūno, 2 šaukštai sviesto. Padažui: mėsos sulčių, 1,5 stiklinės vandens, 1,5 šaukštelio bulvių krakmolo, pomidorų padažo. Gaminimas:..
Recepto vertinimas:
Pupelės, grybų ir rūkytos nugarinės padaže
Pupelės, grybų ir rūkytos nugarinės padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 350 g džiovintų pupelių, 300 g grybų, 150 g rūkytos nugarinės, 1 šaukštas sviesto, 1 didelis svogūnas, vandens arba sultinio, druskos, pipirų, laiškinio česnako arba svogūnų laiškų, 3 šaukštai pomidorų..
Recepto vertinimas:
Nugarinės kepsnys Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 160 g jautienos, 50 g mėsos sulčių, 20 g sviesto, 15 g krienų, pipirų, druskos. Gaminimas: Nugarinę apibarstykite druska, pipirais ir kepkite karštoje keptuvėje ant sviesto kol nugarinė pasidarys gražios aukso spalvos. Tada dėkite į ork..
Recepto vertinimas:
Marinuotos kiaulienos nugarines kepsnys su ananasais
Marinuotos kiaulienos nugarines kepsnys su ananasais Ingridientai: 1,5 kg kiaulienos nugarines (be odos) Kepsnineje (orkaiteje, bet tikrai nebūtina) keptų ananasų žiedų ir petražolių šakelių tiekiant. Marinatas: 250 ml ananasų sulčių 2 valg. šaukštai klevų sirupo (galim..
Recepto vertinimas:
„NUGA" su avižiniais dribsniais
„NUGA" su avižiniais dribsniais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.70 g margarino, 2.25 g avižinių dribsnių, 3.50 g cukraus, 4.50 g miltinio cukraus, 5.20 g kakavos miltelių, vanilinio cukraus. Gaminimas: Ištirpinus l šaukštą margarino, jame paskrudinami avižiniai dribsniai. Užba..
Recepto vertinimas:
Serbiška „Nuga" Patiekalo šalis: Slovakija Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.4 baltymai, 2.250 g cukraus, 3.250 g riešutų, 4.100 medaus. Gaminimas: Baltymai išplakami giliame pusdubenyje, nenustojant plakti, dalimis sudedamas cukrus ir supilamas ištirpintas medus. Indas su baltymais..
Recepto vertinimas:
Nugarinė su imbiero ir slyvų padažu
Nugarinė su imbiero ir slyvų padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.700 g nugarinės. Padažui: 2.300 g vengrinių slyvų, 3.gabaliukas imbiero, 4.skiltelė česnako, 5.šaukštas sojos padažo, 6.2 šaukštai cukraus, 7.0,5 šaukštelio anyžių sėklų, 8.šaukštas acto, 9.svogūnas, 10.drus..
Recepto vertinimas:
Šalta nugarinė Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 kg nugarinės, 2.aliejaus, 3.2 svogūnai, 4.3 gvazdikėliai, 5.0,5 šaukštelio čiobrelių, 6.lauro lapelis, 7.2 šakelės petražolių, 8.8 juodieji pipirai, 9.druskos. Gaminimas: Puode užvirinti į marlę sudėtus prieskonius, svogūnus. Mės..
Recepto vertinimas:
Kiaulienos nugarinė su žalumynais
Kiaulienos nugarinė su žalumynais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.500 g nugarinės, 2.200 g briuselio kopūstų, 3.svogūnas, 4.morka, 5.¼ stiklinės kvietinių miltų, 6.kubelis sultinio, 7.šaukštelis mairūno, 8.0,5 šaukšteliai baziliko, 9.4 šaukštai aliejaus, 10.druskos, 11.pipir..
Recepto vertinimas:
Berlynietiška nugarinė Patiekalo šalis: Vokietija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.700 g rūkytos kiaulienos nugarinės, stiklinė greitinės, 2.3 svogūnai, 3.2 morkos, 4.2 šaukštai raudono vyno, šaukštas miltų, lauro lapelis, šaukštelis kmynų, pipirų, druskos. Gaminimas: Į į..
Recepto vertinimas:
Grybais įdaryta nugarinėIngridientai:800 g kiaulienos nugarinės, 1 kiaušinis, 2—3 svogūnai, 30 g džiovintų grybų, 40 g riebalų kepimui, prieskonių, druskos.Gaminimas Kiaulienos nugarinė perpjaunama išilgai, paliekant vieną kraštą neperpjautą (kaip atversta knyga). Iš nu..
Recepto vertinimas:
Virta rūkyta jautienos nugarinė
Virta rūkyta jautienos nugarinėIngridientai:800 g jautienos nugarinės, druskos, prieskonių, truputis valgomosios, salietros ar cukraus.Gaminimas Į verdantį vandenį panardinama jautienos nugarinė, vandeniui vėl užvirus, mėsa išgriebiama, nusausinama, įtrinamą druska, sumaišyta su p..
Recepto vertinimas:
Nugarinės kepsnysIngridientai:800g jautienos nugarinės, 40g riebalų kepimui, 2 šaukštai aliejaus, prieskonių, prieskoninių daržovių, cukraus, druskos, 1 stiklinė svogūnų padažo (žiūrėti "padažai").Gaminimas Mėsa pamušama, įtrinama druska, sumaišyta su prieskoniais, cukrum..
Recepto vertinimas:
Prancūziškas batonas su kepta nugarine
Prancūziškas batonas su kepta nugarineIngridientai:Prancūziškas batonas, 2 šaukštai ančiuvių pastos, 50g. salotų, 2 šaukštai alyvų aliejaus, 10 mažų pomidorų, 50g. parmezano, 200g. keptos nugarinės, maltų pipirų, druskos.Gaminimas Prancūzišką batoną perpjauname išilgai per pu..
Recepto vertinimas:
Kiaulienos nugarinėIngridientai:Nugarinės, pievagrybių, svogūnų, miltų, aliejaus, prieskonių mėsai, baltų ir juodų pipirų.Gaminimas Mėsytė supjaustome gabalais ( 1 - 1 porcijai), trupučiuką pamušame, pabarstome prieskoniais, pavoliojame miltuose ir kepame aliejuje. Mėsą iš�..
Recepto vertinimas:
Nugarinės kepsnys su gelsve.Ingridientai:0,5 kg kiaulės nugarinės, 3 svogūno galvutės, 2 ankštiniai pipirai, maltų karčiųjų ir kvepiančiųjų pipirų, geras ryšelis Šviežių gelsvės lapų, aliejaus kepimui.Gaminimas Mėsą pasūdyti, įtrinti pipirais. Svogūną supjaustyti kubeli..
Recepto vertinimas:
Jautienos nugarinė, virta obuolių sultyse
Jautienos nugarinė, virta obuolių sultyseIngridientai:1 kg. jautienos nugarinės filė, 0,5 stiklinės acto arba 2 citrinų sultys, šaukštas cukraus, šaukštelis druskos, maltų juodųjų pipirų, nutarkuota vienos citrinos žievelė, 2 šaukštai aliejaus, 5 kadagių uogos, 2-3 lauro lapeliai,..
Recepto vertinimas:
Riešutų nugaIngridientai:100 g aliejaus, 100 g tarkuoto šokolado, 100 g cukraus pudros, 65 g kapotų migdolų, 65 g paskrudintų ir sukapotų riešutų, 4 valg. šaukšt. grietinės arba kiondensuoto pieno (arba romo), 4 valg. šaukšt. stiprios kavos, keli lašai romo esensijos. Gaminimas Bendr..
Recepto vertinimas:
Aviečių - riešutų nugos tortas
Aviečių - riešutų nugos tortasIngridientai:12 porcijų Torto biskvitas, 300 g riešutų nugos (žiūrėti skyrelyje "Viskas desertams"), 300 g šviežių arba šaldytų aviečių ir 12 želė saldainiukų tortui puošti, 4 valg. šaukšt. aviečių uogienės, cukraus pagal skonį, 600 g grietin..
Recepto vertinimas:
Vaflių tortasIngridientai:10 vaflių (18 cm skersmens), 150 g marcipaninės masės (žiūrėti skyrelyje "Viskas desertams"), 3 valg. šaukšt. abrikosų džemo, 3 valg. šaukšt. abrikosų likerio arba citrinų sulčių, 125 ml grietinėlės (grietinės), 125 g šokolado, 100 g riešutų nugos (ž..
Recepto vertinimas:
Tortas "Pasveikinimas"Ingridientai:Tešlai: 10 kiaušinių, 300 g cukraus, 2 pak. vanilinio cukraus, 200 g miltų, 100 g krakmolo, 2 nubraukti arbat. šaukšt. kepimo miltelių. Kremui: 300 g sviesto, 4 kiaušinių tryniai, 150 g cukraus pudros, 400 g riešutų nugos (žiūrėkite skyrelyje "Visk..
Recepto vertinimas: