Pupelės, grybų ir rūkytos nugarinės padaže
Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
350 g džiovintų pupelių,
300 g grybų,
150 g rūkytos nugarinės,
1 šaukštas sviesto,
1 didelis svogūnas,
vandens arba sultinio,
druskos, pipirų,
laiškinio česnako arba svogūnų laiškų,
3 šaukštai pomidorų arba obuolių tyrės.
Išmirkytas pupeles išvirti, kad neliktų nuoviro. Grybus supjaustyti gabalėliais, nugarinę — kubeliais ir troškinti su sviestu ir kapotu svogūnu. Baigiant troškinti, į troškinį sudėti kitus produktus ir prieskonius. Grybus sumaišyti su pupelėmis ir apibarstyti žalumynais. Patiekti su pomidorų padažu, virtomis bulvėmis arba bulvių koše. Skanaus!
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!