Prancūziškas batonas su kepta nugarine
Ingridientai:Prancūziškas batonas,
2 šaukštai ančiuvių pastos,
50g. salotų,
2 šaukštai alyvų aliejaus,
10 mažų pomidorų,
50g. parmezano,
200g. keptos nugarinės,
maltų pipirų,
druskos.
Gaminimas
Prancūzišką batoną perpjauname išilgai per pusę. Vieną pusę ištepame ančiuvių pasta, uždedame salotų lapų, apšlakstome aliejumi. Ant viršaus dedame per pusę perpjautus pomidorus, plonai supjaustytą Parmezaną ir keptą nugarinę. Pasūdome, pagardiname pipirais. Uždedame antrąją batono pusę. Surišame storu siūlu taip, kad jis stipriai suspaustų batoną. Sumuštinį suvyniojame į pergamentinį popierių, kad išliktų šviežias.
Pastabos:
Gamindami užtruksite vos 10 minučių.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!