Nugarinė su imbiero ir slyvų padažu
Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
1.700 g nugarinės.
Padažui:
2.300 g vengrinių slyvų,
3.gabaliukas imbiero, 4.skiltelė česnako,
5.šaukštas sojos padažo,
6.2 šaukštai cukraus, 7.0,5 šaukštelio anyžių sėklų,
8.šaukštas acto,
9.svogūnas,
10.druskos,
11.pipirų.
Mėsą supjaustyti. Paruošti padažą: išimti kauliukus is slyvas
supjaustyti. Česnaką sutrinti. Svogūną supjaustyti. Į puodelį sudėti
slyvas, imbierą, česnaką, supilti soją, suberti cukrų, anyžius,
druską, pipirus ir maišant virti 20 minučių. Veliau supilti actą ir
dar pavirti 10 minučių. Tada anyžius išimti ir sudėti svogūną. Mėsą
aptepti padažu ir pakepti. Patiekti su duona. Skanaus! ą
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!