Grybais įdaryta nugarinė

Ingridientai:
800 g kiaulienos nugarinės,
1 kiaušinis,
2—3 svogūnai,
30 g džiovintų grybų,
40 g riebalų kepimui,
prieskonių,
druskos.
Gaminimas
Kiaulienos nugarinė perpjaunama išilgai, paliekant vieną kraštą neperpjautą (kaip atversta knyga). Iš nugarinės išpjaunama mėsa (bus suvartojama įdarui), paliekant 1—2 cm storio sienelę. Nugarinė pabarstoma prieskoniais ir paliekama 10—15 min šaltai. Po to išplaktu kiaušiniu ištepama vidinė nugarinės dalis, pasūdomą ir sudedamas paruoštos mėsos bei grybų įdaras. Suveržiamos abi nugarinės pusės, galai užlankstomi, suvyniojama į celofaną ir kepama orkaitėje 1 — 1,5 val., palaistant sultimis.

Įdarui: išpjauta mėsa sumalama mėsmale ir sumaišoma su pakepintais svieste svogūnais, rėželiais supjaustytais apvirintais grybais, prieskoniais, druska. Patiekiama supjaustyta ir užpilta tuo pačiu perkoštu padažu, kuriame kepė, su bulvėmis, daržovėmis, puošta žalumynais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Mae 2024-01-20 13:56:42
Uncover the incredible potential of Procreate, the revolutionar dgital arrt app. This comprehensive article explores each feature of Procreate, highlighting how iit trransforms the digital art landscape. Get insights on how to makoe the most of its intuitive tools and features, regardless of whether you are a beginner or a seasoned artist. Gain knowledge on creating unique brushes, layer management, and sophisticated techniques to elevate your art. Join us as we exploree how Procreate has made digital arrt easier to access and more enjoyable ffor everyone Procreate