20 rezultatų ieškant "kuriame"
Ispaniška mišrainė Saladidzia Patiekalo šalis: Ispanija Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 6 bulvės 4 kiaušiniai 1 morka 200g žuvies ar tuno (iš skardinių) majonezas druskos pagal skonį Gaminimas: Išvirti bulves, kiaušinius, morką. Jau išvirtus produktus sutarkuoti burokine tarka. Iš t..
Recepto vertinimas:
Virta višta su majonezu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 nedidelė višta, 1,5 litro vandens, 200 g prieskoninių daržovių, lauro lapelis, pipirų, druskos, 1 stiklinė majonezo Gaminimas: Nuvalykite vištą, ištrinkite druska ir dėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite ant silpnos ..
Recepto vertinimas:
Įdaryta višta Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 višta, 100 g prieskoninių daržovių, 200 g veršienos, 1 stiklinė pieno, 50 pyrago, 1 kiaušinis, truputis pipirų, druskos, marinuotų agrastų. Gaminimas: Nuvalytą vištą perpjaukite išilgai ir peiliu nuimkite mėsą nuo kaulų, palikdami ..
Recepto vertinimas:
Jūrų ešerys su pankoliais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 išdarytas ešerys (maždaug 1 kg) 750 g pankolių 1 didelis svogūnas 4 didelės bulvės 1 citrinos sultys 50 g sviesto ½ kubelio koncentruoto paukštienos sultinio 150 ml vandens 1 šaukštelis krapų ryšelis petražolių lauro lap..
Recepto vertinimas:
Plekšnės su vynuogėmis Sudėtingumas: 5 Ingridientai: Produktai 4 porcijoms 8 plekšnių filė (kiekviena po 100 g) 300 g žaliųjų vynuogių 100 g raudonųjų vynuogių 2 citrinų sultys 100 g sviesto 3 kiaušinių tryniai 200 ml sauso balto vyno 3 šaukšteliai apelsinų likerio 1 šauk..
Recepto vertinimas:
Baklažanai aliejuje Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 5 kilogramams baklažanų reikia 200 g svogūnų, 400 g morkų, 200 g salierų šaknų, petražolių lapelių ir krapų 800 ml aliejaus. Gaminimas: Jauni, švieži baklažanai nuplaunami, nupjaunami vaiskočiai kartu su dalimi vaisiaus ir dalimis..
Recepto vertinimas:
Voveraičių ir vištienos užkepėlė su grietinėle
Voveraičių ir vištienos užkepėlė su grietinėle Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 1 litras šviežių voveraičių, pora keptų (virtų) vištienos ketvirčių (arba file-tinka bet kokia paukštiena arba triušiena),1 nedidelio svogūno galvutė, 3-4 gana didelės bulvės, 300 gr sūrio (kuris..
Recepto vertinimas:
Keptos bulvės Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 350 g bulvių, 100 g sviesto, 80 g agurkų 80 g pomidorų, 100 g grietinės, druskos. Gaminimas: Žalias bulves supjaustykite skiltelėmis. Dėkite bulves į skrudintuvą arba į keptuvėje įkaitintus riebalus, pasūdykite ir kepkite kartais pamaišyd..
Recepto vertinimas:
Svieste troškintos morkos Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 175 g morkų, 200 g sultinio, 50 g sviesto, 5 g cukraus, 5 g miltų, 20 g padažo, druskos. Gaminimas: Morkas nuvalykite, supjaustykite kubeliai ar griežinėliais, užpilkite sultiniu, pridėkite sviesto ir patroškinkite kol suminkštės...
Recepto vertinimas:
Šalta žuvis su daržovėmis ir krienais
Šalta žuvis su daržovėmis ir krienais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 120 g žuvies, 50 g virtų bulvių, 50 g virtų morkų, 50 g sūdytų agurkų, 50 g pomidorų, 40 g krienų padažo, 1 šaukštas kapotų žalumynų, 1 šaukštas majonezo druskos. Gaminimas: Žuvį išvirkite, ataušinkite t..
Recepto vertinimas:
Aguročių apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 600 g aguročių, 100 g fermentinio sūrio, 2 kiaušiniai, 2 šaukštai sviesto arba margarino, 0,5 stiklinės pieno, 3 šaukštai džiūvėsėlių, pipirų, druskos, petražolių lapelių. Gaminimas: Agurotį išdarinėti, išvirti pasūdytame van..
Recepto vertinimas:
Purus grybų apkepas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 400 g sūdytų arba savo sultyse virtų grybų, 1 svogūnas, 3 šaukštai sviesto, 3 šaukštai miltų, 2 stiklinės pieno arba sultinio, 3 kiaušiniai, druskos, 2 šaukštai maltų džiūvėsėlių. Gaminimas: Grybus ir svogūną sukapoti, įdė..
Recepto vertinimas:
Agurkinė su inkstaisIngridientai: 1 jaučio inkstai 1 jaučio liežuvis (nebūtinai) 3-4 rauginti agurkai (jokiu būdu ne marinuoti) 1/2 stiklinės perlinių kruopų 1-2 morkos 1 petražolės šaknis 1 nedidelis salieras 2 bulvės 2 svogūnai, susmulkinti žalumy..
Recepto vertinimas:
Šonkauliukai raudoname vyne Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 800g veršienos ar kiaulienos šonkauliukų su mėsa 1/2 stiklinės sauso raudono vyno 2 šaukštai pomidorų tyrės 1 didelis svogūnas 2 skiltelės česnako 1 morka 1 šaukštas miltų druska bazilikai (geriau švieži) citrina Gamin..
Recepto vertinimas:
Rizotas su upėtakiu ir imbieru
Rizotas su upėtakiu ir imbieruIngridientai:4 porcijoms: 90 ml pirmo spaudimo alyvuogių aliejaus; 250 g nedideliais kubeliais supjaustytos upėtakio filė; 1 smulkiai supjaustytas laiškinis svogūnas; 350 g rizoto ryžių; 90 ml sauso balto vyno; 3 stiklinės (750 ml) verdančio daržovių sultin..
Recepto vertinimas:
Rizotas su šafranu ir kalmarais
Rizotas su šafranu ir kalmaraisIngridientai:4 porcijoms: 125 ml (½ stiklinės) pirmo spaudimo alyvuogių aliejaus; 2 smulkiai supjaustyti laiškiniai svogūnėliai; 500 g nuvalytų ir griežinėliais supjaustytų nedidelių kalmarų; 350 g rizoto ryžių; 90 ml sauso baltojo vyno; 6-8 šafrano ..
Recepto vertinimas:
Troškinta marinuota jautienaIngridientai:1,2 kg jautienos filė arba kumpio, 2 šaukštai aliejaus, šaukštas miltų, 3 šaukštai grietinėlės, 8 grūstos kadagių uogos, 2 laurų lapeliai, 2-3 smulkinti gvazdikėliai, 3 šaukštai šiaudeliais supjaustytų salierų šaknų, šaukštas smulkint�..
Recepto vertinimas:
Afganiška paukštiena su ryžiais
Afganiška paukštiena su ryžiaisIngridientai:1 višta ir 1 laukinė antis, 250 g ryžių, 500 g svogūnų, 300 g morkų, druskos, pipirų, 120 g aliejaus (avienos taukų), 100 g Afganistano, Smimo arba kitokios rūšies razinų, 1-2 kajeno pipirai arba 3-4 nedideli raudonieji pipirai.Gaminimas Vi..
Recepto vertinimas:
SERBENTŲ MORSASIngridientai:1 stiklinė juodųjų serbentų1 stiklinė raudonųjų serbentų1l vandens100g cukrauspusės citrinos sulčiųGaminimasMorsas - vienas iš seniausių Rusijos gėrimų. Manoma, kad jis jau buvo geriamas praei..
Recepto vertinimas:
Sūdyta lašišaIngridientai:Lašišos pagal poreikį, druska,cukrus,citrina,krapai.GaminimasLašiša paruošiame - išdorojame, nupjauname galva, išimame stubura su pagrindiniais kaulais. Pasiruošiame druskos ir cukraus mišinį santykis druskos su cukrum yra 2/1. Indo kuriame sudysite lašiša ..
Recepto vertinimas: