8 rezultatų ieškant "ziedlapiu"
Salotos "Pienės žiedelis" Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 300 g. svogūnų laiškų; 1 stiklinė pienių žiedlapių; Padažui: 1 šaukštas citrinų sulčių; aliejaus; truputis druskos, cukraus. Gaminimas: Svogūnų laiškus nuplauname, nusausiname ir supjaustome smulkiais gabalėliai..
Recepto vertinimas:
Salotos Pienės žiedelis Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 300 g. svogūnų laiškų; 1 stiklinė pienių žiedlapių; Padažui: 1 šaukštas citrinų sulčių; aliejaus; truputis druskos, cukraus. Gaminimas: Svogūnų laiškus nuplauname, nusausiname ir supjaustome sm..
Recepto vertinimas:
Pavasaris Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 sauja rūgštynių, 1 sauja pienių lapų, 2 obuoliai, 1 šaukštas pienių žiedlapių, 2 šaukštai grietinės ar majonezo, 2 šaukštai nat. jogurto, 1 šaukštas smulkintų petražolių, krapų. Gaminimas: Rūgštynes supjaustome juostelėmi..
Recepto vertinimas:
Pienių žiedų aptepas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 pakelis krekerių ar paprastų vaflių, 100 g varškės, 2 šaukštai pienių žiedlapių, 1 šaukštelis cukraus, druskos pagal skonį. Gaminimas: Varškę ištrinam su cukrumi, druska, pienių žiedlapius sudedame į varškę ir pe..
Recepto vertinimas:
AGRASTŲ KOMPOTAS SU ERŠKĖTROŽĖMIS
AGRASTŲ KOMPOTAS SU ERŠKĖTROŽĖMIS Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 3 kg agrastų, 1 stiklinė erškėtrožių žiedlapių, 400-500 g cukraus, 1 l. vandens. Gaminimas: Uogas subadyti arba užpilti atvėsintu vandens ir cukraus sirupu ir palaikyti 6-8 val.Gerai nuplautus žiedlapius kartu su par..
Recepto vertinimas:
Pienių salotosIngridientai:300 g. svogūnų laiškų, 1 stiklinė pienių žiedlapių, Padažui: 1 šaukštas citrinų sulčių, aliejaus, truputis druskos, cukraus.Gaminimas Svogūnų laiškus nuplauname, nusausiname ir supjaustome smulkiais gabalėliais. Pienių žiedlapius užplikome verdanč..
Recepto vertinimas:
Pienių žiedų aptepas (Ramunės)
Pienių žiedų aptepas (Ramunės)Ingridientai:1 pakelis krekerių arba paprastų vaflių, 100 g varškės, 2 valg. šaukštai pienių žiedlapių, 1 arb. šaukštelis cukraus, druskos pagal skonį.Gaminimas Varškę ištrinam su cukrumi ir druska. Pienių žiedlapius sudedame į varškę ir i�..
Recepto vertinimas:
Agrastų kompotas su erškėtrožių žiedlapiais
Agrastų kompotas su erškėtrožių žiedlapiaisIngridientai:3 kg agrastų, 1 stiklinė erškėtrožių žiedlapių, 400-500 g cukraus, 1 l vandens.Gaminimas Uogas subadyti arba užpilti atvėsintu vandens ir cukraus sirupu ir palaikyti 6-8 val. Gerai nuplautus žiedlapius kartu su paruoštais agr..
Recepto vertinimas: