23 rezultatų ieškant "juodaisiais"

Kalmarų salotos

Kalmarų salotos Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 200 gr.koncervuotų kalmarų filė(dėžutė), trys svogūnai, majonezas, malti juodieji pipirai. Gaminimas: Kalmarus nuplauti ir smulkiai supjaustyti. Svogūnus taip pat smulkiai supjaustyti ir nuplikyti verdančiu vandeniu (smulkintų svogūnų ..

Recepto vertinimas: 1

Veršiena slyvų padaže

Veršiena slyvų padaže Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Kiniško kopūsto gūžė (apie 0,5 kg), 600 g veršienos nugarinės be kaulų, 1 – 2 svogūnai (150 g), 1 arbatinis šaukštelis sezamų aliejaus „Blue Dragon“, 2 indeliai slyvų padažo „Blue Dragon“ (400 g), ..

Recepto vertinimas: 0

Jūros ešeriai su petražolėmis

Jūros ešeriai su petražolėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai:  2 jūros ešerių (maždaug po 350 g) druskos maltų juodųjų pipirų citrinos saujos petražolių 2 šaukštų alyvuogių aliejaus grūstų citrinpipirių Gaminimas: Žuvis išvalyti, nuplauti ir nusausinti. Iš vidaus ir iš..

Recepto vertinimas: 0

Žuvies pyragas

Žuvies pyragas Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 700 g menkės, supjaustytos nedideliais gabalėliais 350 g šviesaus makaronų padažo 500 g griežinėliais pjaustytų bulvių Aliejaus Gaminimas: Orkaitę įkaitiname iki 200 laipsnių. Dideliame inde žuvį sumaišome su padažu. Supilame į formą..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių apkepas su svogūnais

Bulvių apkepas su svogūnais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: šaukšto sviesto, 900 g bulvių, 1 didelio svogūno, 150 ml vištienos sultinio, 150 ml pusriebio pieno. Gaminimas: Sviestu ištepkite formą, Bulves ir svogūnus nulupkite ir supjaustikie plonais griežinėliais. Kiekvieną pabarstykit..

Recepto vertinimas: 0

Kalakutiena su alaus padažu

Kalakutiena su alaus padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1/2 kg kalakutienos filė; keli šaukštai sviesto; druskos.Padažui: 1/4 l tamsiojo alaus; 2 svogūnai; 15 g sviesto; maltų juodųjų pipirų; druskos. Gaminimas: Kalakutienos filė nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite stambiomis juo..

Recepto vertinimas: 0

Keptas karpis

Keptas karpisIngridientai: 1 karpis 200 g majonezo 200 g fermentinio sūrio druskos juodųjų pipirų 50 g sviesto arba margarino 1 stiklinė vandens Gaminimas: Karpį nuskutame, išimame vidurius, nupjaunam galvą. Tada perpjauname išilgai į dvi dalis. Jas supjaustom..

Recepto vertinimas: 4

"Rudeninė" mišrainė su silke

"Rudeninė" mišrainė su silke Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 5 vnt. silkės file be odos, 2-3 nedidelės virtos bulvės su lupyna, 1-2 obuoliai, 2 rauginti arba marinuoti agurkai, 2 kietai virti kiaušiniai, 1 svogūno galvutė, majonezo, juodųjų pipir..

Recepto vertinimas: 0

Žuvų pyragas

Žuvų pyragasIngridientai: 500 g menkės arba bet kokios baltos žuvies filė be kaulų ir odos, 500 g lašišos arba bet kokios raudonos žuvies filė be kaulų ir odos, 500 g šaldytos sluoksniuotos tešlos, 500 g svogūnų, 30 g sviesto, trupučio krapų ir petražolių (viso – ..

Recepto vertinimas: 1

Troškinti ryžiai su mėsa

Troškinti ryžiai su mėsa Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.2 1/2 stiklinės maltų daržovių [nulupkite ir smulkiai supjaustykite vieną didelį svogūną, 1 žalią saldžiąją papriką ir dvi trumpas saliero šakneles.] 2.60g. sviesto; 3.2 trintos česnako skiltelės; 4.185g. vištų kepen�..

Recepto vertinimas: 0

Aviena su medumi

Aviena su medumi Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1/2 stiklinės vandens, 2.1/2 stiklinės medaus, 3.1 šaukštas stalo acto. Pipirai, druska,mėtos lapeliai ir kitokios žolelės. Gaminimas: Keturi didesni avienos muštiniai, 1/2 stiklinės vandens, 1/2 stiklinės medaus, 1 šaukštas stalo act..

Recepto vertinimas: 0

Kvepianti vištiena melione

Kvepianti vištiena melione Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.2 nedideli melionai, 2.1 šaukštelis kiniškų prieskonių, 3.2 šaukštai sezamo sėklų, 4.4 vištienos krūtinėlės, 5.150 ml sauso chereso, 6.4 šaukštai aliejaus, 7.3 šaukštai krakmolo 8.3 šauštai kiniško sojos padažo, 9.4 ..

Recepto vertinimas: 5

Ant grotelių kepta lašiša su sojų padažu

Ant grotelių kepta lašiša su sojų padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.3 šaukštai tamsaus sojų padažo, 2.1 maža, plonai supjaustyta aitrioji paprika, 3.3 šaukštai skaidraus skysto medaus, 4.350 g nuvalytos ir gabalėliais supjaustytos lašišos filė. Gaminimas: Į puodą supilame s..

Recepto vertinimas: 0

Šviežių daržovių salotos su karšta traškia jautienos filė ir pomidoriniu alyvų aliejaus užpilu

Šviežių daržovių salotos su karšta traškia jautienos filė ir pomidoriniu alyvų aliejaus užpilu Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 0g suplėšytų Aisbergo salotų, 30g suplėšytų raudonų salotų, 10g morkų, 30g agurkų, 30g pomidorų, 30g raudonos paprikos, 10g..

Recepto vertinimas: 0

Keptas karpis, įdarytas obuoliais

Keptas karpis, įdarytas obuoliais Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg karpio, 200g  nuluptų ir skiltelėmis supjaustytų obuolių, Gaminimas: 1 kg karpį nuskuskite, išvalykite, išplaukite vidų, išpjaukite stuburkaulį, išrinkite didžiuosius kaukus ir aša..

Recepto vertinimas: 3

Senoviškai sluoksniuotoje tešloje kepta menkė su šviežiomis salotomis, pagardintomis saldrūgščiu aliejaus užpilu

Senoviškai sluoksniuotoje tešloje kepta menkė su šviežiomis salotomis, pagardintomis saldrūgščiu aliejaus užpilu Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 160g sluoksniuotos tešlos, 30g virtų ryžių, 5g petražolių, 200g menkės filė, 10g citrinų sunkos, 1,5g drusk..

Recepto vertinimas: 0

Kūčių baravykų padažas, tinkantis patiekti su sklindžiais, blyneliais, virtiniais.

Kūčių baravykų padažas, tinkantis patiekti su sklindžiais, blyneliais, virtiniais. Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 100g baravykų, 20g saulėgrąžų aliejaus, 300g grybų nuoviro, 20g saulėgrąžų aliejaus, 20g kvietinių miltų, Gaminimas: 100g baravykų 3-4 val..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių sunkoje troškinta triušiena

Obuolių sunkoje troškinta triušiena Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 250g triušienos, 20g naminio sviesto, 2,5g druskos, 0,5g grūstų juodųjų pipirų, 1 lairo lapų, 3g petražolių, 0,5g džiovintų čiobrelių, 3 kvapniųjų pipirų, 3g česnako Gaminimas: 250g..

Recepto vertinimas: 0

Parfė su mangais

Parfė su mangaisIngridientai:3 kiaušinių tryniai, 100 g cukraus, 200 ml grietinėlės, 2 mangai, 40 ml apelsinų likerio, žiupsnelis maltų baltųjų pipirų, stambiai maltų juodųjų pipirų. Gaminimas 1. 80 g cukraus sumaišome su dviem šaukštais vandens, užviriname ir verdame 3 minutes. ..

Recepto vertinimas: 4

Varškės apkepas su juodaisiais serbentais

Varškės apkepas su juodaisiais serbentaisIngridientai:1kg. naminės varškės, 2 kiaušiniai, 450g. cukraus, stiklinė pieno, 700g. juodųjų serbentų.Gaminimas Serbentus nuplauti, nuskabyti žiedyno liekanas, sutrinu ir užpilti 300 g cukraus. Gerai išsukti, kad masė pasidarytų vientisa. Kel..

Recepto vertinimas: 5

Geltonos trešnės su juodaisiais serbentais

Geltonos trešnės su juodaisiais serbentaisIngridientai:1 kg trešnių, 200 g juodųjų serbentų. Sirupui: 1 l vandens, 300 g cukrausGaminimasUogas gerai nuplauti. Iš trešnių išimti kauliukus. Paruoštas uogas talpiai sudėti į stiklaini..

Recepto vertinimas: 0

TRINTOS MĖLYNĖS SU JUODAISIAIS SERBENTAIS

TRINTOS MĖLYNĖS SU JUODAISIAIS SERBENTAISIngridientai:1 kg mėlynių,500 g juodųjų serbentų,1 kg cukraus.GaminimasPerrinktas ir nuplautas uogas pakaitinti uždengtame puode (mėlynes ir serbentus atskirai), kol išsiskirs sultis. Tada pertrinti per sietel..

Recepto vertinimas: 1

Kepta duona su sūrio ir majonezo mase

Kepta duona su sūrio ir majonezo maseIngridientai:1 kg ,,Klaipėdos" naminės raikytos duonos (baltos);aliejaus;300 g fermentinio sūrio;8 šaukštelių majonezo;druskos;8 skiltelių česnako;trupučio juodųjų maltųjų pipirų.GaminimasFermentinį sūrį stambiai sutarkuoti, sumaišyti su majone..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: juodaisiais