Svieste troškintos morkos
Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
175 g morkų,
200 g sultinio,
50 g sviesto,
5 g cukraus,
5 g miltų,
20 g padažo,
druskos.
Morkas nuvalykite, supjaustykite kubeliai ar griežinėliais, užpilkite sultiniu, pridėkite sviesto ir patroškinkite kol suminkštės. Miltus pakepinkite ant sviesto, sudėkite į indą, kuriame troškinasi morkos. Pagardinkite druska, cukrumi ir pavirkite. Patiekti galima prie žuvies patiekalų ar kaip atskirą patiekalą. Skanaus!
Tinka vartoti su: Tinka su baltuoju padažu.Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!