20 rezultatų ieškant "juose"
Moliūgų sriuba su kepintomis vėžių uodegėlėmis
Moliūgų sriuba su kepintomis vėžių uodegėlėmis Sudėtingumas: 5 Ingridientai: Kepintų vėžių uodegėlių 200 g valytų vėžių uodegėlių ½ smulkintos aitriosios paprikos 2 sutrintos česnako skiltelės druskos ir pipirų 2 valgomieji šaukštai alyvų aliejaus Išmaišykite vi..
Recepto vertinimas:
Bulviniai rageliai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 kg virtų bulvių 150 g virto kumpio 2 kiaušiniai 3 šaukštai krakmolo druska pipirai muskato Įdarui: 150 g fermentinio sūrio 1 kiaušinis petražolių Gaminimas: Virtas bulves sumalame, o kumpį labai smulkiai supjaustome. Įberiame krakmol�..
Recepto vertinimas:
Apkepta veršiena Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g virtos veršienos, druskos, pipirų, citrinos sulčių, riebalų, 2 šaukštai miltų, 2 stiklinės pieno, 2 šaukštai tarkuoto sūrio, šaukštas maltų džiūvėsėlių, šaukštas sulčių. Gaminimas: Mėsą supjaustyti, apibarstyti druska..
Recepto vertinimas:
Troškinta kiauliena su padažu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 100 g lašinukų, 400 g kiaulienos, svogūnas, raugintas agurkas, gabalėlis saliero, 2 stiklinės vandens, druskos, pipirų, šaukštas miltų, šaukštas grietinės, pomidoras. Gaminimas: Lašinukus supjaustyti ir įkaitinti troškin..
Recepto vertinimas:
Spirginta kiauliena su agurkais
Spirginta kiauliena su agurkais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 100 g kiaulienos, 15 g rūkytų lašiniukų, 15 g svogūnų, 80 g padažo, 20 g grietinės, 25 g sūdytų agurkų, 150 g priedo, raudonųjų maltų pipirų, žalumynų, druskos. Gaminimas: Rūkytus lašiniukus supjaustykite kubeliais, ..
Recepto vertinimas:
Svogūnų padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 šaukštai riebalų ar sviesto, 1 svogūnas, 1,5 - 2 šaukštai miltų, 0,5 litro skysčio, druskos, 2 šaukštai grietinės, 2 šaukštai supjaustytų svogūnų laiškų. Gaminimas: Riebalus ar sviestą ištirpinti, juose pakepinti kapotą..
Recepto vertinimas:
Keptos stintos marinateIngridientai: 1 kg mažų žuvelių, gali būti stintos druskos ir pipirų pagal skonį, apie 1/2 stiklinės miltų aliejaus kepimui Žuveles nuvalyti, nupjauti galvas ir išimti vidurius (galima jas pirkti šaldytas, jau paruoštas kepimui). Miltus sumaišyti su..
Recepto vertinimas:
Razinų padažas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 šaukštai riebalų, 1 svogūnas, 1,5 šaukšto miltų, 2 stiklinė sultinio arba daržovių nuoviro, 0,5 stiklinės vyno, 0,5 stiklinės razinų, druskos, aštraus padažo, cukraus, 2 šaukšteliai stiprios kavos ar arbatos, (2 šaukštai rauginto ..
Recepto vertinimas:
Pyragas su špinatais ir sūriuIngridientai:400g. šaldytos sluoksniuotos tešlos, 225g. šviežių špinatų, 2 šaukštai alyvų aliejaus, didelis svogūnas, 350g. fetos, ryšelis svogūnų laiškų, 20g. šviežių krapų, 20g. šviežių petražolių, 1/4 šaukštelio tarkuotų muskatų, 100g. s..
Recepto vertinimas:
Menkė su ryžiais ir morkomisIngridientai:1kg. šaldytos menkės filė, 3-4 šaukštai aliejaus, 3-4 morkos, maltų pipirų, druskos, stiklinė ryžių, šaukštas cukraus, šaukštas sviesto, svogūnas, šaukštas aštraus pomidorų padažo, šaukštas ketčupo.Gaminimas Menkė supjaustoma vienod..
Recepto vertinimas:
Kiauliena tešlojeIngridientai:1,3 kg kiaulienos filė be kaulų, 300 g miltų, 150 g, estragono šakelė, 1 trynys, 3 šaukštai aštrių garstyčių, druskos, pipirų.Gaminimas Į dubenį supilti miltus, padaryti juose duobutę, įdėti į ją 150 g minkšto, gabaliukais supjaustyto sviesto..
Recepto vertinimas:
Sraigės vyno padažeIngridientai:50 sraigių, šaukštas taukų, 100 g kumpio, 2-3 skiltelės česnako, riekelė sudžiūvusios baltos duonos, 2 stiklinės balto vyno, juodųjų pipirų, druskos.Gaminimas Sraiges truputį pavirti ir ištraukti iš kiautų. Taukus ištirpinti ir pakepinti j..
Recepto vertinimas:
Mielinės tešlos pyragaičiai su migdolais
Mielinės tešlos pyragaičiai su migdolaisIngridientai:100 ml pieno, 20 g mielių, šaukštas cukraus, 350 g miltų, kiaušinis, 75 g sviesto, citrina, 100 g migdolų, 100 g maltų migdolų, 100 ml citrinų marmelado, 100 ml mėlynių marmelado sviesto (aptepti).Gaminimas Pieną pašildyti ir į j..
Recepto vertinimas:
Vištiena su riešutaisIngridientai:800 g vištienos filė, stiklinė kedrų riešutų, keli šaukštai miltų, 5 šaukštai augalinio aliejaus, 2 stiklinės sauso baltojo vyno, 5 šaukštai kaparėlių, 8 šaukštai citrinų sulčių, 100 g sviesto, stiklinė auksinių razinų, pagal skonį druskos..
Recepto vertinimas:
Pikantiškos užkandžio kriaušės
Pikantiškos užkandžio kriaušėsIngridientai:4 nemažos prinokusios kriaušės, 150 g. riebios varškės, 50 g. sūrio su mėlynuoju pelėsiu, 60 g. išgliaudytų graikinių riešutų, 50 g. sviesto, 3 šaukštai citrinų sulčių, 8 alyvuogės, maltų pipirų, druskos.Gaminimas Kriaušes nulupa..
Recepto vertinimas:
Kalakutienos pjausniai su mangais
Kalakutienos pjausniai su mangaisIngridientai:4 kalakutienos pjausniai (po 150 g), 2 mangai, 100 g fermentinio sūrio, 4 šaukštai smulkintų žalumynų, 2 šaukštai aliejaus, maltų juodųjų ir raudonųjų pipirų, kario, druskos, riebalų formai patepti.Gaminimas Mangus nulupame, išimame k..
Recepto vertinimas:
Žuvis po antklode (foto)Ingridientai:600 g. atšaldytos žuvies file, 1 didelė paprika, 50 g. poro, 100 g. cukinijos, 1 didelė morka, 50 g. sviesto, 100 g. fermentinio sūrio, prieskoniai žuviai, 1 citrina, geltonojo imbiero prieskonio, 2 kiaušiniai, 3 šaukštai miltų.Gaminimas Žuvies file ..
Recepto vertinimas:
Žydiški pyragėliai su varškeIngridientai:500 g miltų, 250 g sviesto, 45 g cukraus pudros, 5 g smulkios druskos, 2 kiaušinio tryniai, 20 g kepimo mielių, 50 g pieno. Įdarui: 400 g varškės, 100 g cukraus pudros, 100 g Korinto razinų, 2 kiaušinio tryniai + 1 trynys.Gaminimas Miltus supilk..
Recepto vertinimas:
Sūriu įdaryta vištiena (Ritos)
Sūriu įdaryta vištiena (Ritos)Ingridientai:500 g vištienos krūtinėlės; 200 g fermentinio sūrio; 50 g sviesto; 2 kiaušiniai; Džiūvėsėliai; Aliejus kepimui; Prieskoniai (druska, pipirai); Mediniai smeigtukai.Gaminimas Krūtinėlę supjaustome kepsnių pavidalu, pamušame ir apibarstome p..
Recepto vertinimas:
Daržovėmis Įdaryta nugarinėIngridientai:1 kg kiaulienos nugarinės,kiaulienos prieskonių,maltų juodųjų pipirų,aliejaus patepimui.Įdarui:i saliero,2 morkos,žalių krapų šakelių,200 g fermentinio sūrio,1 kiaušinis,druskos.Gaminimas•Kiaulienos nugarinę supjaustome 2 cm storio gri..
Recepto vertinimas: