Sraigės vyno padaže

Ingridientai:
50 sraigių,
šaukštas taukų,
100 g kumpio,
2-3 skiltelės
česnako,
riekelė sudžiūvusios baltos duonos,
2 stiklinės balto vyno,
juodųjų pipirų,
druskos.
Gaminimas
Sraiges truputį pavirti ir ištraukti iš kiautų. Taukus ištirpinti ir pakepinti juose smulkiai papjaustytą kumpį, susmulkintą česnaką ir sutrupintą duoną be plutos. Užpilti vynu, pagardinti druska ir juodaisiais pipirais.

Kai padažas užvirs, įdėti į jį sraiges ir virti, kol šios suminkštės.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!