Apkepta veršiena
Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
500 g virtos veršienos,
druskos,
pipirų,
citrinos sulčių,
riebalų,
2 šaukštai miltų,
2 stiklinės pieno,
2 šaukštai tarkuoto sūrio,
šaukštas maltų džiūvėsėlių,
šaukštas sulčių.
Gaminimas:
Mėsą supjaustyti, apibarstyti druska, citrinos sultimis ir sudėti į sviestu išteptą indą. Ištirpinti riebalus, juose pakepinti miltus, įpilti pieno, pavirinti. Pagamintu padažu apipilti mėsą, apibarstyti džiūvėsėliais ir sūriu. Tada apdėlioti sviesto griežinėliais ir kepti orkaitėje 20 minučių. Skanaus.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!