Troškinta kiauliena su padažu
Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
100 g lašinukų,
400 g kiaulienos,
svogūnas,
raugintas agurkas,
gabalėlis saliero,
2 stiklinės vandens,
druskos,
pipirų,
šaukštas miltų,
šaukštas grietinės,
pomidoras.
Gaminimas:
Lašinukus supjaustyti ir įkaitinti troškintuve. Juose pakepinti supjaustytą mėsą. Kiek vėliau sudėti supjaustytą svogūną, salierą. Užpilti karštu vandeniu, įdėti supjaustytą agurką, ir viską troškinti 1 valandą. Baigiant troškinti, įdėti druskos, pipirų. Supilti vandenyje išplaktus miltus, 10 minučių pavirinti, pagardinti grietine. Skanaus.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!