25 rezultatų ieškant "kepti"
Kepti kiaulių šonkauliukai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 4 Ingridientai: kiaulių šonkaulių – 400g aliejaus – 2 šaukštai česnakų – 2 skiltelės maltos paprikos, druska lauko kepsnių padažo (geriausia – „Santa Maria“) – 200 g. Gaminimas: Kiaulių š..
Recepto vertinimas:
Graikiniai riešutai su saldžiarūgščiu padažu -tian-suan-he-tao
Graikiniai riešutai su saldžiarūgščiu padažu -tian-suan-he-tao Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 150 g graikiškų riešutų 2 griežinėliai konservuoto ananaso 1 žaliasis pipiras 2 raudonieji pipirai Prieskoniai 150 g miltų 1 šaukštas kukurūzų miltų 1 šaukštas kepimo miltelių �..
Recepto vertinimas:
Blynai, kepti ant kopūstų lapų
Blynai, kepti ant kopūstų lapų Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Bulvės, druska, kopūsto lapai, grietinė. Gaminimas: Bulves sutarkuokite, nusunkite, pridėkite 0,25 žalių bulvių svorio virtų bulvių košės, druskos. viską išmaišykite. Ant švarių kopūstų lapų dėkite po samtį tešl..
Recepto vertinimas:
Ryžiai užkepti arbūze Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Nedidelis arbūzas, 1 stiklinė ryžių, 1 stiklinė grietinės, 2 šaukštai sviesto, 1 šaukštelis cinamono, 2 šaukštai cukraus, 1 stiklinė razinų, 5 kiaušiniai. Gaminimas: Paimkite nedidelį arbūzą, nulupkite viršų, išimkite vis..
Recepto vertinimas:
Kepti baklažanai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2-3 baklažanai (apie 750 g), 3 šaukštai miltų, 4 šaukštai riebalų, pagal skonį maltų pipirų, petražolių lapelių, druskos. Gaminimas: Baklažanus supjaustyti 1,5 cm storio griežinėliais, pasūdyti ir 30-35 min. leisti pastovėti. Po to..
Recepto vertinimas:
Kalakuto šlaunelės(krūtinėlė ) kepti su obuoliais ir slyvomis savo sultyse
Kalakuto šlaunelės(krūtinėlė ) kepti su obuoliais ir slyvomis savo sultyse Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 3-4 kalakuto šlaunelės(krūtinėlė), 6-8 rūgštūs obuoliai, 100 gr.džiovintų slyvų,majonezo mažas stklainis, 1 šaukštas garstyčių,paukštienos prieskoniai, cinamonas, Gam..
Recepto vertinimas:
Kepti vištienos gabalėliai su žemės riešutų padažu
Kepti vištienos gabalėliai su žemės riešutų padažu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1kg vištų šlaunelių filė 1/4 stiklinės sojų padažo šaukštas medaus 2 šaukštai aliejaus Žemės riešutų padažui Šaukštas aliejaus 2 šaukštai džiovintų svogūnų gabalėlių 3/4 stiklinės ..
Recepto vertinimas:
Kepti obuoliai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 4 žali obuoliai 1/2 stiklinės smulkiai kapotų datulių šaukštas smulkintų graikinių riešutų šaukštas tarkuotų citrinos žievelių pusė stiklinės vandens 1/2 stiklinės lipnaus rudojo cukraus 30g sviesto 1/4 šaukštelio malto cinamono 1/..
Recepto vertinimas:
Makaronai užkepti su kiaušiniais
Makaronai užkepti su kiaušiniais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 80 g makaronų, 1 kiaušinis, 50 g pieno, 10 g sviesto, druskos. Gaminimas: Makaronus išvirkite. Kiaušinį išplakite su pienu, pagardinkite druska ir sumaišykite su makaronais. Masę supilkite į keptuvę ir pakaitinkite orkait�..
Recepto vertinimas:
Kepti pomidorai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 250 g pomidorų, 20 g sviesto, 4 g druskos, truputis pipirų. Gaminimas: Pomidorus parpjaukite skersai pusiau, pabarstykite druska, pipirais ir dėkite į įkaitintą keptuvę, pakepinkite. Paskui apverskite pridėkite sviesto ir iškepkite pilnai. Po..
Recepto vertinimas:
Kepti vištienos maltiniai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 74 g vištienos, 18 g pyrago, 22 g pieno, 3 g sviesto, 0.5 kiaušinio, 10 g maltų džiuvėsėlių, 13 g lydyto sviesto, 150 g priedo, žalumynų, druskos. Gaminimas: Maltos mėsos masei naudojami visi raumenys. Mėsą nulupkite nuo kaulų ..
Recepto vertinimas:
Kepti inkstai su bulvėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 125 g inkstų, 10 g sviesto, 0,5 citrinos, 150 g priedo, žalumynų, pipirų, druskos. Gaminimas: Vartojami kiaulės, avies arba veršelio inkstai. Nuimkite plėves, supjaustykite 0,5 cm storio gabalėliais, apibarstykite druska, pipirais, ..
Recepto vertinimas:
Kepti varškėčiai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 140 g varškės, 15 g miltų, 0,5 kiaušinio, 15 g cukraus, 10 g lydyto sviesto, 30 g grietinėlės, 10 g cukraus pudros arba saldaus padažo, vanilės, druskos Gaminimas: Pertrintą per sietelį varškę pasūdykite, įdėkite su cukrum ištrinto..
Recepto vertinimas:
Grybų apkepas su grietinės padažu
Grybų apkepas su grietinės padažu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g šviežių grybų, 2 šaukštai sviesto arba aliejaus, druskos. Padažui: 3 šaukštai miltų, 1 stiklinė grybų sultinio, 1 stiklinė grietinės, 2 kiaušiniai, 2 šaukštai maltų džiūvėsėlių. Gaminimas: Šviežius g..
Recepto vertinimas:
Kepti jautienos griežinėliai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 400 g jautienos, 100 g rūkytos šoninės, 10 svogūnų, 4 baltos duonos riekės, druskos, pipirų. Gaminimas: Mėsą supjaustyti. Kiekvieną gabalą apvynioti šonine, prismeigti ją, uždėti sviesto ir kepti kartu su svogūnais. Balt..
Recepto vertinimas:
Kepti žirniai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Keturi puodeliai žirnių,svogūnai,aliejus,prieskoniai. Gaminimas: Per naktį vandenyje mirkytus žirnius virti kol suminkštės ir iššus. Verdant paskaninti supjaustytais svogūnais, prieskoniais, trupučiu aliejaus. Išvirtus žirnius kepinti..
Recepto vertinimas:
Kepti avienos griežinėliai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g avienos, 2 šaukštai riebalų, druskos, pipirų. Gaminimas: Mėsą supjaustyti ir išmušti. Tada pabarstyti druska, pipirais ir kepti keptuvėje 12 minučių. Patiekti su kepta duona arba bulvėmis. Skanaus. ..
Recepto vertinimas:
Paniruoti kepti avienos griežinėliai
Paniruoti kepti avienos griežinėliai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 500 g avienos, kiaušinis, šaukštas miltų, 4 šaukštai maltų džiūvėsėlių, druskos, pipirų, riebalų. Gaminimas: Mėsą supjaustyti ir išmušti. Tada apibarstyti druska, pipirais, pavolioti miltuose, suvilgyti kiauši..
Recepto vertinimas:
Kepti veršienos griežinėliai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g veršienos, ½ citrinos sultys, riebalų, stiklinė vandens, druskos, ½ stiklinė grietinės. Gaminimas: Mėsą supjaustyti, išmušti, apšlakstyti citrinos sultimis ir palaikyti šaltai. Tada pavolioti miltuose ir pakepint..
Recepto vertinimas:
Grybai, kepti tešloje (itališka pica) I
Grybai, kepti tešloje (itališka pica) I Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Tešlai: 2 stiklinės blynų miltų, 3/4 stiklinės vandens, druskos. Įdarui: 200 g šviežių baravykų arba pievagrybių, 100 g lašiniukų, 3 kiaušiniai, 0,5 stiklinės pieno arba vandens, druskos, pipirų, 2 šaukštai p..
Recepto vertinimas:
Grybai, kepti tešloje (itališka pica) II
Grybai, kepti tešloje (itališka pica) II Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Tešlai: 200 g miltų, 2 šaukštai aliejaus, 3/4 stiklinės šilto pieno, 20 g mielių, druskos. Įdarui: 2 šaukštai aliejaus, 150 g nedidelių šviežių grybų, 2 šaukštai pomidorų tyrės, 5 pomidorai, 10 šviežių a..
Recepto vertinimas:
Kepti, įdaryti grybai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g šviežių ūmėdžių arba pievagrybių, 1 svogūnas, 2 šaukštai margarino arba kitų riebalų, 3 šaukštai maltų džiūvėsėlių, 2 kiaušiniai, petražolės lapelių, druskos, 2 šaukštai tarkuoto sūrio, sviesto. Gaminimas: Atri..
Recepto vertinimas:
Briedžiukai, kepti grietinės padaže
Briedžiukai, kepti grietinės padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 600 g šviežių briedžiukų, druskos, 3 šaukštai sviesto, 1 šaukštas miltų, 200 g grietinės, 1 kiaušinis, 1 šaukštas petražolių lapelių, 2 šaukštai tarkuoto sūrio Gaminimas: Briedžiukus švariai nuplauti, supja..
Recepto vertinimas:
Grybai, kepti tešloje Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g šviežių vidutinio didumo grybų, aliejaus, petražolių lapelių. Tešlai: 1 stiklinė miltų, 3 kiaušiniai, 1 stiklinė pieno, 3 šaukštai aliejaus, druskos, 2 šaukštai tarkuoto sūrio. Gaminimas: Iš miltų, su skysčiu išplakt�..
Recepto vertinimas:
Kepti baravykai grietinės padaže
Kepti baravykai grietinės padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 600 g šviežių baravykų, 400 g bulvių, 2 svogūnai, 40 g sviesto, 1 šaukštas miltų, 1 stiklinė grietinės, druskos, pipirų, žalumynų. Gaminimas: Nuvalytus baravykus supjaustyti griežinėliais, bulves — kubeliais. Bul..
Recepto vertinimas: