2 rezultatų ieškant "vidurzemio"
Mėsos apkepas Ingridientai: Kiauliena: 0.8-1 kg Svogūnai: 2-3 vnt Česnakai: 6 skiltelės Obuoliai: 3-4 vnt Morkos: 2 vnt Fermentinis sūris: 150 g Majonezas: 100 g Prieskoniai Pipirai Druska Gaminimas: Mėsą supjaustyti nedideliais gabaliukais. Pagardinti druska, pipirais, prieskoniai..
Recepto vertinimas:
Viduržemio kraštų salotosIngridientai:6-8 porcijos 250 g manų kruopų (kuskusui), 1 ryšelis petražolių, 2 ryšeliai šviežių mėtų, 3 citrinos, 500 g pomidorų, 3 jauni svogūnai, 15 ml alyvuogių aliejaus, Cadziki, druska, pipirai, 3-5 gabalėliai pita duonelės, ketvertas žaliųjų kons..
Recepto vertinimas: