21 rezultatų ieškant "juodieji r"
Ypatingosios salotos su rūkytomis lašišomis
Ypatingosios salotos su rūkytomis lašišomis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Gūžė garbanotųjų salotų lapų ar „Poli“ salotų (200 g), 200 g ryžių „Jazmin“ ir raudonųjų ryžių „Blue Dragon“, 100 g šviežių saldžiųjų paprikų, 100 g konservuotų agurk..
Recepto vertinimas:
KREMINĖ PIEVAGRYBIŲ SRIUBA Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 750 g šviežių pievagrybių 2 valgomieji šaukštai margarino arba sviesto 2–3 valgomieji šaukštai miltų 1 l sultinio 200 ml grietinėlės 2 valgomieji šaukštai chereso arba portveino druska juodieji pipirai Gaminimas: Grybus n..
Recepto vertinimas:
Vištiena su kariais ir vaisiais
Vištiena su kariais ir vaisiais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 4-ios vištų šlaunelės, 2 valgomieji šaukštai aliejaus, 250 g ryžių „Jasmin“, „Blue Dragon“, 2 šaukštai karių prieskonių „SharwoodÂ’s“, 2 valgomieji šaukštai kokosų pieno miltelių ..
Recepto vertinimas:
Veršiena slyvų padaže Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Kiniško kopūsto gūžė (apie 0,5 kg), 600 g veršienos nugarinės be kaulų, 1 – 2 svogūnai (150 g), 1 arbatinis šaukštelis sezamų aliejaus „Blue Dragon“, 2 indeliai slyvų padažo „Blue Dragon“ (400 g), ..
Recepto vertinimas:
Daržovių balandėliai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 12 bulvių, 5 – 6 stambios morkos, 1 svogūnas, 1 saliero šaknis su lapais, 1 stiklinė ryžių, 4 – 5 šaukštai aliejaus, 1 šaukštas raudonųjų pipirų, druska, juodieji pipirai, kopūsto lapai, 10pomidorų. Gaminimas: Bulves ir ..
Recepto vertinimas:
Ridikų salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 vidutinio dydžio juodieji ridikai; 2 pomidorai; 2 - 3 marinuoti agurkai; 2 šaukštai grietinės; 1 šaukštas citrinų sulčių; truputis druskos, pipirų, mažų pomidorų ir marinuotų agurkų papuošimui. Gaminimas: Ridikus nulupame ir sut..
Recepto vertinimas:
Nicos salotos Patiekalo šalis: Italija Sudėtingumas: 1 Ingridientai: skardinė konservuoto tuno savo sultyse, 100 g ankštinių pupelių, 3-4 bulvės, virtos su lupenomis, 1 stambi svogūno galvutė, 2 pomidorai, druskos, 4 ančiuvių filė, žaliųjų salotų, 2 kietai išvirti kiaušin..
Recepto vertinimas:
Saldžiarūgštė tiršta sriuba Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 vidutinio dydžio bulves 2 saldziosios paprikos (spalva nesvarbi, maisant dar skaniau) 4 nedideli balti svogunai 1 vidutinio dydzio raudonasis 2 dėžutės luptu koncervuotu pamidorų vienas indelis sldžia..
Recepto vertinimas:
Raugintų agurkų sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1,5l kiaulienos arba vištienos sultinio, 4-5 rauginti agurkai, 2 bulvės, 2 morkos, 1 svogūnas, 2 lauro lapai, 5 juodieji pipirai, aliejaus DELIKATE kepimui Gaminimas: Į verdantį vandenį sudedame kubeliais supjaustytas bulves. Susmulkint..
Recepto vertinimas:
Sriuba su migdolais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 6 stiklinės vištienos sultinio, 100 g nuluptų migdolų, česnako skiltelė, 1 svogūnas, 0,25 l grietinės, druskos. Sultiniui: 2 viščiukų krūtinėlės, svogūnas, 3 morkos, 5 juodieji pipirai, gvazdikėlis, skiltelė česnako, petražolės ..
Recepto vertinimas:
Grybų rasalas su karštomis bulvėmis
Grybų rasalas su karštomis bulvėmisIngridientai: 1 didelės saujos džiovintų grybų 2 valgomieji šaukštai perlinių ar miežinių kruopų 1 svogūnas krapai juodieji pipirai druska 1 rūgštus obuolys arba citrina bulvių Geriausia šiam patiekalui pasirengti iš anksto - Kūči..
Recepto vertinimas:
Ėriuko mėsa su ryžiais indiškai
Ėriuko mėsa su ryžiais indiškai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 imbiero šaknies gabalėlis (1,5-2cm),2.1 didelis svogūnas, 1 česnako skiltelė,3.1 šaukštelis kmynų, 4.3 gvazdikėliai, 3 šaukštai sezamo (alyvų) aliejaus, 5.250g ėriuko mėsos (avienos) faršo, 6.250 g ryžių, 7.300 ..
Recepto vertinimas:
Šalta nugarinė Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 kg nugarinės, 2.aliejaus, 3.2 svogūnai, 4.3 gvazdikėliai, 5.0,5 šaukštelio čiobrelių, 6.lauro lapelis, 7.2 šakelės petražolių, 8.8 juodieji pipirai, 9.druskos. Gaminimas: Puode užvirinti į marlę sudėtus prieskonius, svogūnus. Mės..
Recepto vertinimas:
Kalakutas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.Didelis kalakutas, 2.0,5 šaukštelio smulkinto muskato, gvazdikėliai, imbieras, garstyčių milteliai juodieji ir raudonieji pipirai, cinamonas, 3.100 g 30 % riebumo grietinės, 4.50 g aliejaus, 5.30 g sojos padažo. Įdarui: džiovintos ..
Recepto vertinimas:
Oslo silkės Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.500 g šviežių silkių, 2.6 juodieji pipirai, pusė lauro lapelio, valgomasis šaukštas acto, krapų, valgomasis šaukštas margarino, pusė stiklinės kondensuoto pieno, druskos, citrinos sulčių. Gaminimas: Silkes nulupti, išdaryti. Kiekv..
Recepto vertinimas:
Aluje troškintas karpis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 kg karpis, 2.1,5 stiklinės alaus, 3.1 stiklinė atskiesto acto, 4.1 sauja razinų, nutarkuota citrinos žievelė, 5.3 gvazdikėliai, druskos, 6.4 šaukštai miltų, 7.1 stiklinė džiūvėsėlių, 8.6 kvapnieji pipirai, 9.6 juodieji pip..
Recepto vertinimas:
Tešloje keptas karpis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 vidutinio dydžio karpis, druska, malti juodieji pipirai, 1 kiaušinis, 1 stiklinė pieno, miltai, 0,5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių Gaminimas: Karpį išdarinėjame ir supjaustome stačiakampiais gabalais. Juos įtriname dru..
Recepto vertinimas:
Juodieji serbentai savo sultyse
Juodieji serbentai savo sultyse Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1kg juodųjų serbentų, 700g cukraus Gaminimas: Paruoštus serbentus suberkite į puodą, truputį sumaigykite, apibarstykite cukrumi ir palikite 6 val. Tada virkite ant labai mažos ugnies išlaikydami 80&..
Recepto vertinimas:
Juodųjų serbentų uogienė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1kg juodųjų serbentų, 1kg cukraus, 2 stiklinės vandens. Gaminimas: Juodieji serbentai raškomi visiškai išsirpę. Uogos visiškai išsirpsta tik liepos antroje pusėje, tada jos ir raškomos uogienėms. N..
Recepto vertinimas:
JUODIEJI SERBENTAI SU MĖLYNIŲ SULTIMIS
JUODIEJI SERBENTAI SU MĖLYNIŲ SULTIMISIngridientai:1 kg serbentų, 200 ml sulčių.GaminimasParuoštas uogas blanširuojame, perdedame iš kiaurasamčio į puodą, užpilame mėlynių sultimis. Atsargiai maišydami, kaitiname iki 80-85 °..
Recepto vertinimas:
Chašlama Ingridientai: avienos arba jautienos - geriau su kaulu, bus skaniau, šviežių pomidorų, didesnė svogūno galva, prieskoniai - juodieji, raudonieji pipirai, lauro lapai, druskos Gaminimas Mėsą supjaustyti gabalais, svogūną perpjauti. Į katilo, dugną dėti pomidorus ant vir..
Recepto vertinimas: