KREMINĖ PIEVAGRYBIŲ SRIUBA
Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
750 g šviežių pievagrybių
2 valgomieji šaukštai margarino arba sviesto
2–3 valgomieji šaukštai miltų
1 l sultinio
200 ml grietinėlės
2 valgomieji šaukštai chereso arba portveino
druska
juodieji pipirai
Gaminimas:
Grybus nuvalykite ir supjaustykite. Pakaitinkite juos riebaluose dideliame puode. Sudėkite miltus, išmaišykite, supilkite sultinį ir virkite apie 10 minučių. Supilkite grietinėlę, pagardinkite cheresu arba portveinu, jei reikia, pridėkite druskos ir pipirų. Patiekite karštą su minkšta balta duona.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!