20 rezultatų ieškant "grudeliai"
Košė su svogūnais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 0,5 kg bulvių, 4 svogūnai, 0,5 stiklinės pieno, 1 kiaušinio trynys, 3 – 4 malti kalendrų grūdeliai ar truputis maltų pipirų, druska. Gaminimas: Nuskustas bulves ir svogūnus išvirkite pasūdytame vandenyje, nusunkite, sugrūskite, su..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir dešros apkepas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 4 – 5 bulvės, 200 g virtos dešros, 2 – 3 svogūnai, 2 morkos, 100 g margarino, maltų kalendrų grūdeliai, 1 stiklinė grietinės, 50 g olandiško sūrio, druska. Gaminimas: Nuskustas bulves supjaustykite griežinėliais, 3 –..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir kepenų paštetas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 4 – 5 virtos bulvės, 0,5 kg. jautienos kepenų, 100 g. lašinių, 2 morkos, 2 svogūnai, 50 g. sviesto, 1 kiaušinis, malti kalendrų grūdeliai, pipirai, druska. Gaminimas: Kepenis išmirkykite ir, nulupę plėves, stambiai supjaust..
Recepto vertinimas:
Velykų boba Ingridientai: 1 kilogramas miltų, 50 gramų mielių, 600 gramų pieno, 100 gramų susmulkintų migdolų, 6 - 8 kardamono grūdeliai, 5 tryniai, 1 kiaušinis, 200 gramų sviesto, 200 gramų cukraus, 200 gramų razinų, 1 citrina, 2 arbatiniai šaukšteliai druskos Gaminim..
Recepto vertinimas:
Prėskučiai (šližikai) su aguonpieniu
Prėskučiai (šližikai) su aguonpieniuIngridientai: Aguonų pienas 1 stiklinė aguonų 2 stiklinės verdančio vandens Maždaug 1 stiklinę aguonų užpilti 2 puodukais verdančio vandens. Pamirkyti bent 5 minutes (kol aguonų grūdeliai suminkštėja), vandenį nukošti per sietelį. Sup..
Recepto vertinimas:
Elnienos ragu su raudonuoju vynu
Elnienos ragu su raudonuoju vynu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.800 g elnienos mentės be kaulo 2.1/2 šaukštelio pipirų 3.2 šaukštai miltų 4.4 šaukštai aliejaus 5.150 g svogūnų 6.3/8 l raudonojo vyno 7.1 laurų lapas, 8.2 gvazdikėliai 9.6 pipirų grūdeliai 10.150 g grietinės 11.1 ša..
Recepto vertinimas:
Honkongietiškai kepta višta Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 višta 2.3 šaukštai citrinos sulčių 3.druskos 4.1 puodelis augalinio aliejaus 5.1 susmulkintas svogūnas 6.0,5 skiltelės česnako, 7.susmulkintos 1 šaukštelis raudonųjų pipirų 8.2 šaukštai rudo cukraus 9.2 šaukštai acto ..
Recepto vertinimas:
Menkė su morkomis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.4 menkės filė gabaliukai po 2.200 g, 650 g morkų, gabalėlis šviežio imbiero (10 g), šaukštas medaus, 3.2 šaukštai citrinų sulčių, šaukštas sviesto, 4.50 ml tirpaus daržovių sultinio, 5.2 šaukštai sojų padažo, druskos, pi..
Recepto vertinimas:
Bulvių salotosIngridientai:3-5 bulvės, svogūnas, 2 šaukštai aliejaus, 2 šaukštai 9% acto, 3-5 susmulkinti kalendros grūdeliai, petražolių lapelių, druskos.Gaminimas Neskustos bulvės išverdamos, nusunkiamos, bet nenugarinamos ir 5 min. palaikomos pridengtos. Jos lupamos karštos, o..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir daržovių mišrainėIngridientai:3-5 virtos bulvės, 2 vidutinio dydžio virtos morkos, 2 virti salierai, 0,5 stiklinės pieno ar grietinės, 50 g varškės, 3-4 kalendros grūdeliai, truputis mairūno lapelių, cukraus, druskos.Gaminimas Bulvės, morkos ir salierai supjaustomi k..
Recepto vertinimas:
Vengriška bulvių mišrainėIngridientai:4-5 virtos bulvės, 4-5 obuoliai, virtas kiaušinis, 0,5 stiklinės riešutų branduolių, 3 šaukštai majonezo, šaukštas sauso vyno, šaukštas citrinos sulčių, šaukštelis 9% acto, šaukštelis aliejaus, 3-4 malti kalendros grūdeliai, drus..
Recepto vertinimas:
Kilkių užkandisIngridientai:6 nedidelės virtos bulvės, maltų kmynų. Įdaras: 200 g kilkių, virta morka, svogūnas, virta bulvė, raugintas agurkas ar šaukštas raugintų kopūstų, 2 šaukštai majonezo, maltų kalendros grūdelių.Gaminimas Kilkės nuplaunamos, išimami kaulai, k..
Recepto vertinimas:
Bulvių košė su svogūnaisIngridientai:0,5 kg bulvių, 4 vidutinio dydžio svogūnai, 0,5 stiklinės pieno, trynys, 3—4 malti kalendros grūdeliai ar truputis maltų pipirų, druskos.Gaminimas Nuskustos bulvės ir svogūnai išverdami pasūdytame vandenyje, nusunkiami, sugrūdami, sup..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir rūkyto kumpio apkepas
Bulvių ir rūkyto kumpio apkepasIngridientai:5—6 bulvės, 50 g sviesto, šaukštas grietinės, 2 kiaušiniai, 200 g rūkyto kumpio ar virtos mėsos liekanų, 3—4 malti kalendros grūdeliai ar truputis maltų pipirų, druskos.Gaminimas Bulvės išverdamos, sutrinamos, įdedamas ..
Recepto vertinimas:
Varškės ir morkų apkepasIngridientai:1/2kg varškės, 3 morkos, 3 kiaušiniai, 75 g sviesto, 3—4 obuoliai, 2—3 šaukštai cukraus, 3—4 šaukštai manų kruopų, kmynų, kalendros, druskos.Gaminimas Kiaušiniai išsukami su cukrumi, sudedama ištrinta varškė, sviest..
Recepto vertinimas:
Velnio padažas (Salsa endiablada)
Velnio padažas (Salsa endiablada)Ingridientai:1 česnako galvutė; 1 svogūnas; 5-8 aitriosios paprikos (chiles pasillas); 250 ml obuolių acto; 1 lauro lapas; 2 džiovinti gvazdikėliai; 3 juodųjų pipirų grūdeliai; 1 arb. š. džiovintų raudonėlių; 1 arb. š. džiovintų mairūnų; Ant peil..
Recepto vertinimas:
Kalakutiena su Mole poblano padažu (Mole poblano de guajolote)
Kalakutiena su Mole poblano padažu (Mole poblano de guajolote)Ingridientai:6-8 porcijoms: 1 jaunas kalakutas (maždaug 3,5 kg); 1 svogūnas; 3 česnako skiltelės; 2 morkos; 2 saliero lapkočiai; Druska. Padažui: 14 aitriųjų paprikų (8 chiles anchos, 4 chiles pasillas, 2 chiles chipotles); 1..
Recepto vertinimas:
Kiauliena su raudonuoju Mole padažu (Cerdo en mole coloradito)
Kiauliena su raudonuoju Mole padažu (Cerdo en mole coloradito)Ingridientai:4-6 aitriosios paprikos (2-3 chiles guajillos ir 2-3 chiles anchos); 2 pomidorai; 1 svogūnas; 4 česnako skiltelės; 5 juodųjų pipirų grūdeliai; Maždaug 4 cm gabalėlis cinamono lazdelės; 2 gvazdikėliai; 1 arb. š. d..
Recepto vertinimas:
Ėrienos sriuba Chalisko stiliumi (Birria estilo o Jalisco)
Ėrienos sriuba Chalisko stiliumi (Birria estilo o Jalisco)Ingridientai:6 porcijoms: 1,2 kg ėrienos (menties arba kumpio); 3 dideli pomidorai; 1 baltasis svogūnas; 2 česnako skiltelės; ½ arb. š. džiovintų raudonėlių; Druska ir ką tik malti juodieji pipirai; 4 valg. š. aliejaus; 2 l vi..
Recepto vertinimas:
Karpis su daržovėmisIngridientai:800 g karpio,2 svogūnai,3 skiltelės česnako,2 pomidorai,1 morka,apelsino žievelės,50 g sauso baltojo vyno,2 laurų lapai,2 gvazdikėliai,5-6 pipirų grūdeliai,3-4 šaukštai citrinų sulčių,druskos,aliejaus.GaminimasKarpį supjaustome gabalais, aplaistome c..
Recepto vertinimas: