25 rezultatų ieškant "kopustu"
Žiedinių kopūstų salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 300 g žiedinių kopūstų ( arba brokolių), svogūnas, obuolys, 2 šaukštai supjaustytų krapų, šaukštas petražolių lapų, aliejus. Gaminimas: Kopūstus nuplauname ir verdame iš pradžių atidengtame, po to - uždengtame puode, k..
Recepto vertinimas:
Kopūstų ir cukinijų salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Sutarkuoti 300 g kopūsto, 150 g cukinijos, dvi morkas, Gaminimas: Viską sumaišyti ir užpilti šaukštu aliejaus. Skanaus. ..
Recepto vertinimas:
Kopūstų ir grybų salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Pusė kopūsto, 400 g virtų grybų, pusė šaukšto citrinos aliejaus, šaukštas sojos padažo, vienas agurkas, druska, citrinų rugštis, 3 šaukštai sauso vyno. Gaminimas: Parūgštintame ir pasūdytme vandeny pavirti pusę pjaustyto ..
Recepto vertinimas:
Silkė kopūstuose Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Silkė, virti jūros kopūstai, kvietinė duona, svogūnas, obuoliai, kiaušiniai, aliejus, actas. Gaminimas: Viską sumaišome. Skanaus ..
Recepto vertinimas:
Kopūstų apkepas Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 250 g mėsos faršo, 3/4 galvutės kopūsto, 2 morkų, 2 skiltelių česnako, druskos, pipirų, 4 šaukštų aliejaus Gaminimas: Kelis kopūsto lapus supjaustykite kvadratais, kitus smulkiai sukapokite. Morkas supjaustykite plonais griežinėliais. ..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir žiedinių kopūstų plokštainis
Bulvių ir žiedinių kopūstų plokštainis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 8 - 10 bulvių, 2 svogūnai, 300 g žiedinių kopūstų, 100 g lašinių, 0,5 stiklinės pieno, 2 kiaušiniai, 1 šaukštas krakmolo, druska, mairūnas. Gaminimas: Sutarkuotas bulves sumaišykite su kapotais svogūnais, į..
Recepto vertinimas:
Blynai, kepti ant kopūstų lapų
Blynai, kepti ant kopūstų lapų Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Bulvės, druska, kopūsto lapai, grietinė. Gaminimas: Bulves sutarkuokite, nusunkite, pridėkite 0,25 žalių bulvių svorio virtų bulvių košės, druskos. viską išmaišykite. Ant švarių kopūstų lapų dėkite po samtį tešl..
Recepto vertinimas:
Bulvių, žiedinių kopūstų ir virtos mėsos apkepas
Bulvių, žiedinių kopūstų ir virtos mėsos apkepas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 4 – 5 bulvės, 0,5 l pieno, 0,5 kg žiedinių kopūstų, 1 kiaušinis, 200 g virtos mėsos, 0,5 šaukšto kmynų, 1 svogūnas, 50 g sviesto, druska. Gaminimas: Bulves išvirkite, sugrūskite, supilkite karšt..
Recepto vertinimas:
Kopūstų kotletai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Nedidelė galva kopūsto 2 kiaušiniai 0,5 stukinės manų kruopų 2-3 v.šaukštai miltų 1 svogūnas 1-2 skiltelės česnako druskos, pipirų ,kitokių prieskonių pagal skonį. Gaminimas: Kopūstą sutarkuoti,jei labai sultingas,truputį nusp..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir briuselio kopūstų apkepas
Bulvių ir briuselio kopūstų apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g bulvių, 500 g briuselio kopūstų, 2 šaukštai sviesto, svogūnas, 250 g jautienos faršo, 100 g liesos varškės, kiaušinis, 2 skiltelės česnako, druskos, pipirų, žiupsnelis raudonųjų maltų ankštpipirių, stikli..
Recepto vertinimas:
Gūžinių kopūstų apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1,5 kg kopūstų, 4 – 5 kiaušiniai, 2 – 3 svogūnai, 2 – 3 šaukštai sviesto, 3 – 4 šaukštai smulkiai supjaustutų petražolių, 1 stiklinė džiūvėsėlių, 0,5 stiklinės pieno, 1 šaukštas miltų, 2 stiklinės grie..
Recepto vertinimas:
Žiedinių kopūstų apkepas su grybais
Žiedinių kopūstų apkepas su grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 kg žiedinių kopūstų, 200 g šviežių arba 60 g džiovintų grybų, 2 – 3 šaukšati sviesto, 1 svogūnas, 1 stiklinė grybų sultinio, 2 šaukštai grietinės, 2 šaukštai miltų, 2 – 3 kiaušiniai, 2 šaukštai ..
Recepto vertinimas:
Grybų ir baltagūžių kopūstų apkepas
Grybų ir baltagūžių kopūstų apkepas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg baltagūžių kopūstų, 50 g sviesto, 300 g sūdytų grybų, 100 g liesos rūkytos mėsos, 2 svogūnai, 2 kiaušiniai, 2 stiklinės vandens arba sultinio, druskos, miltų, riebalų, muskato riešuto, 1 šaukštas grietin..
Recepto vertinimas:
Grybų ir troškintų kopūstų apkepas
Grybų ir troškintų kopūstų apkepas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 troškintą kopūsta, 2 stiklinės savo sultyse virtų grybų, 2 rauginti agurkai, 1 šaukštas riebalų, 1 šaukštas miltų, 1 stiklinė pieno, druskos, 2 šaukštai tarkuoto sūrio, 1 svogūnas arba poras. Gaminimas: Į ri..
Recepto vertinimas:
Balandėliai su Savojos kopūstu
Balandėliai su Savojos kopūstuIngridientai: Savojos kopūsto gūžė (nedidelė), 100 g cukinijos, po pusę raudonosios ir geltonosios paprikos, raudonasis svogūnas, 15 g sojų padažo, 0,5 stiklinės apvaliųjų ryžių, alyvuogių aliejaus, druskos, prieskonių. Padažui: pusė..
Recepto vertinimas:
Raugintų kopūstų sriuba su grybais
Raugintų kopūstų sriuba su grybais Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 350 g sultinio, 125 g raugintų kopūstų, 20 g morkų, 10 g petražolių, 20 g svogūnų, 25 g pomidorų tyrės, 5 g miltų, 15 g sviesto, 20 g grietinės, 5 g žalumynų, 15 g džiovintų grybų, pipir..
Recepto vertinimas:
Baltagūžių kopūstų salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 120 g kopūstų, 20 g spanguolių, 20 g morkų, 20 g acto, 10 g cukraus, aliejaus, druskos. Gaminimas: Kopūstai smulkiai supjaustomi, ištrinami su druska, paliekami šiek tiek pastovėti. Po to nusunkiama, įpilama acto ir paliekama ..
Recepto vertinimas:
Raugintų kopūstų salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 130 g raugintų kopūstų, 10 g marinuotų bruknių, 20 g marinuotų obuolių, 10 g cukraus, 10 g marinato, 10 g aliejaus, cinamono, gvazdikėlių, druskos. Gaminimas: Kopūstai supjaustomi kvadratėliais. Nuo marinuotų obuolių ir brukni..
Recepto vertinimas:
Raudongūžių kopūstų salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 130 g kopūstų, 50 g acto, 10 g cukraus, aliejaus, cinamono, gvazdikėlių, druskos. Gaminimas: Kopūstai smulkiai supjaustomi, ištrinami su druska, paliekami šiek tiek pastovėti. Po to nusunkiama, įpilama acto ir paliekama pasto..
Recepto vertinimas:
Raugintų kopūstų salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 400 g raugintų kopūstu, 3/4 stiklinės grietinės, 1 šaukštas krienų, 1 svogūnas, žalumynų, cukraus. Gaminimas: Kopūstai kiek pasmulkinami, apibarstomi cukrumi, krienai smulkiai sutarkuojami, svogūnas smulkiai supjaustomas, viska..
Recepto vertinimas:
Raugintų kopūstų salotos 2 Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 400 g raugintų kopūstų, 100 g pupelių, 1/2 silkės, 3 šaukštai aliejaus, pipirų, 1/4 svogūno. Gaminimas: Kopūstai sumaišomi su virtomis pupelėmis. Iš mirkytos silkės išimami kaulai, minkštimas supjaustomas nedideliais gaba..
Recepto vertinimas:
Žiedinių kopūstų salotosIngridientai: 1 nedidelė žiedinio kopūsto galva 2 pomidorai 1 didelė raudona ar geltona paprika 2 agurkai 1 poras petražolių Padažui: 100ml natūralaus jogurto 100ml galima ir mažiau majonezo baziliko česnako Gaminimas: Kopūstą numirkome s..
Recepto vertinimas:
Pertrinta lapinių garbanotojų kopūstų sriuba
Pertrinta lapinių garbanotojų kopūstų sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g lapinių garbanotojų kopūstų, 2 morkos, 1 petražolės šaknis, 4 – 5 bulvės, 2 šaukštai sviesto, 1 – 2 šaukštai miltų, 2 l mėsos sultinio, 0,5 stiklinės grietinės, 1 stiklinė pieno, druskos. ..
Recepto vertinimas:
Žiedinių kopūstų sriuba su sūriu
Žiedinių kopūstų sriuba su sūriu Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 600 – 700 g žiedinių kopūstų, 3 šaukštai sviesto, 2 šaukštai miltų, 2 kiaušinio tryniai, 2 l vandens, 0,5 stiklinės grietinės, 2 šaukštai tarkuoto fermentinio sūrio, 2 šaukštai smulkiai supjaustytų petražoli..
Recepto vertinimas:
Ropinių kopūstų sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 ropiniai kopūstai, 1 morka, 1 petražolės šaknis, pusė saliero, 1 svogūnas, 4 pomidorai, 3 bulvės, 1 šaukštas riebalų, 4 šaukštai grietinės, 2 l mėsos sultinio, druskos. Gaminimas: Morką, petražolę, salierą, svogūną smul..
Recepto vertinimas: