Tešloje keptas karpis
Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
1 vidutinio dydžio karpis,
druska,
malti juodieji pipirai,
1 kiaušinis,
1 stiklinė pieno,
miltai,
0,5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
Gaminimas:
Karpį išdarinėjame ir supjaustome stačiakampiais gabalais. Juos įtriname druska ir pipirais. Iš tešlai skirtų produktų užmaišome grietinės tirštumo tešlą. Joje apvoliojame karpio gabalėlius ir kepame ant nedidelės ugnies su aliejumi. Apkepusius gabalėlius vėl merkiame į tešlą ir vėl kepame. Tešloje keptą karpį patiekiame su bulvių koše ir salotomis.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!