20 rezultatų ieškant "isimti"
Eršketas su ananasu ir svogūnais
Eršketas su ananasu ir svogūnais Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 4 gabaliuku eršketo (po 160 g) ananaso (apie 1 kg) aitriosios paprikos šaukšto sviesto ryšulėlio šviežių svogūnų su laiškais 1–2 šaukštelių cukraus 30 ml baltojo romo druskos, pipirų Gaminimas: Žuvį nuplau..
Recepto vertinimas:
Kalakutienos pjausniai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 700 g kalakuto krūtinėlės 1/4 šaukštelio baltųjų pipirų druskos 2 šaukštai miltų šaukštelis saldžios paprikos 3 šaukštai sviesto konservuotų persikų Gaminimas: Krūtinėlę supjaustyti 0,5 cm storio gabaliukais. Kiekvien..
Recepto vertinimas:
Įdarytas karpis Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 6 asmenims 1-1,5 kg dydžio karpis, 2 vidutinio dydžio morkos, 2 svogūnai, 3 šaukštai alyvuogių aliejaus, 0,5 stiklinės manų kruopų, 0,5 stiklinės džiūvėsėlių, stiklinė pieno, žuvies prieskoniai, druska, žalumynai, 100 g lašinuk�..
Recepto vertinimas:
Marinuotos kiaulienos nugarines kepsnys su ananasais
Marinuotos kiaulienos nugarines kepsnys su ananasais Ingridientai: 1,5 kg kiaulienos nugarines (be odos) Kepsnineje (orkaiteje, bet tikrai nebūtina) keptų ananasų žiedų ir petražolių šakelių tiekiant. Marinatas: 250 ml ananasų sulčių 2 valg. šaukštai klevų sirupo (galim..
Recepto vertinimas:
Nugarinė su imbiero ir slyvų padažu
Nugarinė su imbiero ir slyvų padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.700 g nugarinės. Padažui: 2.300 g vengrinių slyvų, 3.gabaliukas imbiero, 4.skiltelė česnako, 5.šaukštas sojos padažo, 6.2 šaukštai cukraus, 7.0,5 šaukštelio anyžių sėklų, 8.šaukštas acto, 9.svogūnas, 10.drus..
Recepto vertinimas:
Kepta žąsis ar kalakutas su obuoliais
Kepta žąsis ar kalakutas su obuoliais Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 1 žąsis ar kalakutas, druskos, 3 šaukštai citrinos sulčių ar baltojo vyno, 1 kg obuolių, arba džiovintų slyvų, vandens. Gaminimas: Paukščio vidų ir išorę įtrinti druska ir citrinos sultimis. Obuolius ir sl..
Recepto vertinimas:
Lydekos vyniotinis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 kg lydekos, 2.4 kiaušiniai, 3.1 riekelė pyrago, 4.1 stiklinė pieno, 5.1 šaukštas sviesto, 6.1 morka, 7.2 svogūnai, 8.10 pipirų (įdarui ir sultiniui), 9.1 lauro lapelis, druskos, 10.3 stiklinės sultinio drebučiams Gaminimas: Lydeką n..
Recepto vertinimas:
Įdaryta lydeka drebučiuose Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.1.5 kg lydekos, 2.2 riekelės pyrago, pieno pyragui sumirkyti, 3.2 svogūnai, 4.1 šaukštas sviesto, 5.2 kietai virti kiaušiniai, 6.12 kvepiančiųjų ir karčiųjų pipirų, 7.2 lauro lapeliai, druskos, 8.150 g prieskoninių darž..
Recepto vertinimas:
Karšis, įdarytas grybais ir ryžiais
Karšis, įdarytas grybais ir ryžiais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 karšis (800 g - l kg), druskos, acto, 2.0,5 stiklinės ryžių, vandens, 3.200 g sūdytų grybų, 4.1 kietai virtas kiaušinis, 5.60 g sviesto, 6.1 svogūnas, petražolių, maltų džiūvėsėlių arba tarkuoto sūrio, 7...
Recepto vertinimas:
Tortas su abrikosaisIngridientai:100 g šokolado, 320 g sviesto, 120 g cukraus, 2 pakeliai vanilinio cukraus, 2 kiaušiniai, 150 g miltų, 2 šaukšteliai kepimo miltelių, 180 g grietinėlės, 1 pakelis vanilinio kremo miltelių, 450 ml pieno, 1/3 romo esencijos, 850 ml indo konservuotų ..
Recepto vertinimas:
Pikantiškos obuolių salotosIngridientai:2 vidutinio dydžio rūgštūs obuoliai, 200g šviežių ar konservuotų salierų, 200g konservuotų arba 4-5 švieži mandarinai, 125g mėlynų vynuogių, 20g graikinių riešutų ir migdolų, 5 valgomieji šaukštai grietinės, 2 valgomieji šaukštai majo..
Recepto vertinimas:
Plikyti pyragaičiai su grietinėle ir uogiene
Plikyti pyragaičiai su grietinėle ir uogieneIngridientai:Tešlai: 100 g sviesto, 300 ml pieno, 2 šaukštai vanilinės cukraus pudros, 1/4 šaukštelio druskos, 200 g miltų, 4-5 kiaušiniai. Įdarui: 200 ml grietinėlės (35 proc. riebumo), 0,5 stiklinės braškių uogienės,Gaminimas Į prika..
Recepto vertinimas:
Omarų ir avokadų salotosIngridientai:1 avokada, 1 mangas, 100 g razinų, 1 gūžė salotų, 2 svogūnai, 4 šaukštai vyninio acto, maltų raudonųjų aitriųjų pipirų, 6 šaukštai alyvuogių aliejaus, 8 omarai (uodegos) arba 80 g šviežių krevečių, 1 citrina, bazilikas, raudonėlis, ..
Recepto vertinimas:
Kalukutienos ir daržovių salotos
Kalukutienos ir daržovių salotosIngridientai:2 petražolių šaknys, 2 svogūnai, 0,5l. sauso baltojo vyno, 800 g baltos kalakuto mėsos (krūtinėlės), maltų raudonųjų pipirų, druskos, 100 ml riebios grietinėlės, 2 šaukštus raudonojo vyno acto, 1 citrina, koriandro žaluma.Gaminima..
Recepto vertinimas:
Avokadų, mangų ir mocarelos salotos
Avokadų, mangų ir mocarelos salotosIngridientai:12 porcijų: 400 g mocarelos, 3 dideli prinokę mangai, 2 gražgarsčių gūželės, 1 aitrioji paprika, 200 ml šviežiai spaustų apelsinų sulčių, druskos, pipirų, 30 ml alyvuogių aliejaus, pusė šaukštelio sezamų aliejaus, 2 šaukštai med..
Recepto vertinimas:
Krevetės su pomidorų pagardais
Krevetės su pomidorų pagardaisIngridientai:1,2 kg pomidorų, druskos, 1 česnako skiltelė, 1 raudonasis svogūnas, 20 g imbierų, 1 citrinžolės stiebas, 4 žaliųjų citrinų lapeliai arba 1 žaliosios citrinos tarkuotos žievelės, 4 šaukštai alyvuogių aliejaus, ketvirtis aitriosios papri..
Recepto vertinimas:
Spagečiai su paprika ir kumpiu
Spagečiai su paprika ir kumpiuIngridientai:90ml pirmo spaudimo ekstra alyvuogių aliejaus, 90g supjaustytos šoninės arba kumpio, 1 didelis smulkintas svogūnas, 1 skiltelė smulkinto česnako, 2 valgomieji šaukštai kapotų petražolių, 6 baziliko lapai, suplėšyti, 2 raudonosios paprikos, s..
Recepto vertinimas:
Midijų užkepėlė su špinataisIngridientai:2 kg. midijų, 50 g. sviesto, 2 šaukštai grietinės, 1 l. vandens, 1 svogūnas, šafrano, druskos, pipirų, 1 šaukštas acto, 100 g. špinatų.Gaminimas Midijas gerai išplauti su šepeteliu, keičiant vandenį. Užvirti vandenį ir į jį sudėti mi..
Recepto vertinimas:
Švelnus varškės pyragas su rasa (Ramunės)
Švelnus varškės pyragas su rasa (Ramunės)Ingridientai:Tešla: 60 g sviesto, 80 g cukraus, 120 g miltų, žiupsnelis druskos, Varškės sluoksnis, 600 g varškės, 3 kiaušiniai, 1 stiklinė cukraus, 1 pakelis vanilinio pudingo (40 g), 100 ml aliejaus, 2 stiklinės pieno, vanilinio cukraus. ..
Recepto vertinimas:
Persikų tortas su pistacijų kremu
Persikų tortas su pistacijų kremuIngridientai:250 g sviesto; 250 g cukraus; Tarkuota citrinos žievelė; 3 kiaušiniai; 195 g krakmolo; 150 g miltų; 1 nubrauktas arb. š. kepimo miltelių; 80 g pistacijos riešutų; 500 ml pieno; 1 arb. š. vanilinio cukraus; 3-4 persikai; Riebalų formai ištept..
Recepto vertinimas: