25 rezultatų ieškant "pieni"
"Pieniška" kruopų košė Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 200 ml pieno ar mišinuko2 šaukštai ryžių1-2 šaukštai saldesnių vaisių sulčių arba tyrelės Gaminimas: Viską sumaišome. ..
Recepto vertinimas:
Pieniška ryžių košė Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 220 g ryžių, 500 g vandens, 330 g pieno, 30 g cukraus, druskos. Gaminimas: Į verdantį pasūdytą vandenį pilkite cukrų, ryžius ir maišant pavirkite 20 minučių. Tada supilkite pieną, išmaišykite ir statykite puodą į orkaitę 30..
Recepto vertinimas:
Pieniška daržovių sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 250 g pieno, 150g vandens, 50 g žiedinių kopūstų, 15 g ropių, 20 g morkų, 20 g porų, 75 g bulvių, 15 g konservuotų žirnelių, 5 g sviesto, druskos. Gaminimas: Morkas, ropes supjaustykite pailgais gabalėliais ir pakepinkite kartu..
Recepto vertinimas:
AguonpienisIngridientai: 1 stiklinės aguonų 3-4 stiklinių virinto vandens cukraus pagal skonį Gaminimas: Aguonas iš vakaro užmerkiame (1 -1,5 stiklinės vandens), kad išbrinktų. Sumalame mėsmale. Supilame likusį vandenį ir pasaldiname pagal skonį cukrumi. Supilame aguonpienį ..
Recepto vertinimas:
Pieniška moliūgų sriuba su bulvėmis
Pieniška moliūgų sriuba su bulvėmis Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 300 g moliūgų, 1 morka, 1 – 2 bulvės, 1 šaukštas sviesto, 1 l pieno, druskos. Gaminimas: Moliūgus, bulves ir morką supjaustyti. Nedideliame pasūdyto vandens kiekyje apvirti morką, po to sudėti bulves ir moliūgą...
Recepto vertinimas:
Pieniška gūžinių baltųjų kopūstų sriuba
Pieniška gūžinių baltųjų kopūstų sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 kopūstas, 2 morkos, 1 salieras, 5 – 6 bulvės, 1 šaukštas sviesto, 1 l pieno, druskos. Gaminimas: Kopūstą, morkas, salierą ir bulves supjaustyti. Daržoves, užpylus vandeniu ir pridėjus sviesto išvirti: p..
Recepto vertinimas:
Pieniška brokolių sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 300 g brokolių, 1 morka, 2 – 3 bulvės, 100 g konservuotų žaliųjų žirnelių, 1 l pieno, 1 šaukštas sviesto, druskos. Gaminimas: Supjaustytas bulves, morkas, brokolius išvirti vandenyje. Baigiant virti, sudėti žirnelius, supil..
Recepto vertinimas:
Prėskučiai (šližikai) su aguonpieniu
Prėskučiai (šližikai) su aguonpieniuIngridientai: Aguonų pienas 1 stiklinė aguonų 2 stiklinės verdančio vandens Maždaug 1 stiklinę aguonų užpilti 2 puodukais verdančio vandens. Pamirkyti bent 5 minutes (kol aguonų grūdeliai suminkštėja), vandenį nukošti per sietelį. Sup..
Recepto vertinimas:
Pieniška arbata Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1.4 šaukšteliai arbatžolių, 2.1 l pieno, cukraus. Gaminimas: Arbatžolės užplikomos verdančiu pienu, palaikoma 5 minutes ir nukošus paskaninama cukrumi. Skanaus. ..
Recepto vertinimas:
Pienių žiedų aptepas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 pakelis krekerių ar paprastų vaflių, 100 g varškės, 2 šaukštai pienių žiedlapių, 1 šaukštelis cukraus, druskos pagal skonį. Gaminimas: Varškę ištrinam su cukrumi, druska, pienių žiedlapius sudedame į varškę ir pe..
Recepto vertinimas:
Vincento ledai (naminio rūgpienio su šokoladu)
Vincento ledai (naminio rūgpienio su šokoladu) Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 76g tik naminio rūgpienio, 10g skysto medaus, 14g grietinėlės, 3g tarkuoto imbiero šaknies, 10g braškių padažo, 5g šokolado. Gaminimas: Suplakite 76g tik naminio rūgpienio su 10g sk..
Recepto vertinimas:
Pienių uogienė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200g pienių žiedų, 1kg cukraus, viena citrina. Gaminimas: Prisirinkite pienių žiedų, supilkite į litrą verdančio vandens, pavirkite 15 min., nukoškite, į skystymą supilkite cukrų ir dar virkite apie valandą. ..
Recepto vertinimas:
Pieniška šviežių daržovių sriuba
Pieniška šviežių daržovių sriubaIngridientai:1 l pieno 1/2 l vandens 1 morka 2 bulvės 1 stiklinė žirnelių 1/5 nedidelio kopūsto 1 šaukštas sviesto druskosGaminimasĮ pasūdytą verdantį vandenį sudedame kubeliais supjaustytą morką, žirnelius ir susmulkintą kopūstą. P..
Recepto vertinimas:
Pieniška bulvinių kukuliukų sriuba
Pieniška bulvinių kukuliukų sriubaIngridientai: 1,5 l pieno 140 g bulvių 5 g sviesto 15 g miltų 2 kiaušiniai druskos ir cukraus pagal skonįGaminimasNuskustas bulves išvirti pasūdytame vandenyje, nusunkti, pertrinti per sietelį. Tada sudėti sviestą, suberti miltus, įmu&s..
Recepto vertinimas:
Pienių lapelių salotosIngridientai:200 g pienių lapelių, 1 kietai virtas kiaušinis, 1-2 česnako skiltelės, druskos, grietinės.Gaminimas Jaunų pienių lapelius nuplauname ir smulkiai supjaustome arba suplėšome, įdedame supjaustytą kietai virtą kiaušinį, įberiame susmulkinto čes..
Recepto vertinimas:
Pieniška sriuba su bulvių kukuliais
Pieniška sriuba su bulvių kukuliaisIngridientai:1,5l pieno, 3—4 virtos bulvės, 2 kiaušiniai, 2 šaukštai miltų, 20 g sviesto.Gaminimas Bulvės sumalamos mėsmale, suberiami miltai, sudedami kiaušinių tryniai, pasūdoma, sumaišoma. Kiaušinio baltymai išplakami, sudedami į paru..
Recepto vertinimas:
Pieniška ŽelėIngridientai:1l. pieno, 4 tryniai, 5 šaukštai cukraus, 1 lazdelė vanilės, 1 stiklinė apelsinų sulčių, 2 šaukštai želatinos, vaisiai papuošimui.Gaminimas Pieną užvirti su sutrupinta vanilės lazdele, želatiną suberti į šaltą vandenį ir pašildyti, kad ištirp..
Recepto vertinimas:
Pienių salotosIngridientai:300 g. svogūnų laiškų, 1 stiklinė pienių žiedlapių, Padažui: 1 šaukštas citrinų sulčių, aliejaus, truputis druskos, cukraus.Gaminimas Svogūnų laiškus nuplauname, nusausiname ir supjaustome smulkiais gabalėliais. Pienių žiedlapius užplikome verdanč..
Recepto vertinimas:
Pieniška arbata (Jūratės)Ingridientai:1 šaukštelis arbatžolių (žaliosios ar juodosios arbatos), 1 stiklinė pieno, cukraus ar medaus pagal skonį.Gaminimas Karštu pienu užplikyti arbatžoles ir uždengti, kad pritrauktų ( apie 5 min.) Pasaldinti pagal skonį. ..
Recepto vertinimas:
Pienių žiedų aptepas (Ramunės)
Pienių žiedų aptepas (Ramunės)Ingridientai:1 pakelis krekerių arba paprastų vaflių, 100 g varškės, 2 valg. šaukštai pienių žiedlapių, 1 arb. šaukštelis cukraus, druskos pagal skonį.Gaminimas Varškę ištrinam su cukrumi ir druska. Pienių žiedlapius sudedame į varškę ir i�..
Recepto vertinimas:
Pieniškas abrikosų kokteilisIngridientai:750 ml pieno; 250 g šviežių abrikosų; 50 g cukraus; 4 arb. š. grūsto ledo.Gaminimas Į aukštą indą supilamas grūstas ledas, ant jo sudedami gabaliukais supjaustyti abrikosai, užberiami cukrumi, užpilami pienu ir viskas apie 2 min. plakama plaki..
Recepto vertinimas:
Sausainiai su pienišku šokoladu
Sausainiai su pienišku šokoladuIngridientai:200 g pieniško šokolado glajaus (žiūrėti skyrelyje „Viskas desertams“); 300 g miltų; 200 g sviesto; 100 g cukraus pudros; 1 kiaušinis; Žiupsnelis druskos; ½ arb. š. cinamono miltelių; 50 g maltų migdolų.Gaminimas Pusę pieniš..
Recepto vertinimas:
PIENIŠKA SRIUBA SU DŽIŪVĖSIAIS
PIENIŠKA SRIUBA SU DŽIŪVĖSIAISIngridientai:1 l pieno200 g pyragocukrauscinamonosviestoGaminimasPyragas supjaustomas kvadratėliais ir, apkepus iš abiejų pusių, apibarstomas cukrumi su cinamonu. Kubeliai sudėdami į lekštes ir užpilami kar#..
Recepto vertinimas:
PIENIŠKA SRIUBA SU DŽIŪVESIAIS IR VANILE
PIENIŠKA SRIUBA SU DŽIŪVESIAIS IR VANILEIngridientai:240 g kvietinių džiūvesių1,6 l pieno2 tryniaipo 40 g cukraus ir sviesto2 g vanilėsGaminimasDžiūvėsius sutrupinti, persijoti per sietelį, suberti į verdantį pieną, praskiest..
Recepto vertinimas:
Pieniška lašišos sriubaIngridientai:4 porcijos:1 lašišos didkepsnis,2-3 bulvės, 2 morkos, druska, pienasGaminimasBulves ir morkas nuskusti, supjaustyti ir išvirti minimaliame kiekyje pasūdyto vandens. Išvirus daržovėms, jas apgrūsti ar visa..
Recepto vertinimas: