Kalakutienos pjausniai


Sudėtingumas: 4
Ingridientai:
 700 g kalakuto krūtinėlės
1/4 šaukštelio baltųjų pipirų
druskos
2 šaukštai miltų
šaukštelis saldžios paprikos
3 šaukštai sviesto
konservuotų persikų
Gaminimas:

Krūtinėlę supjaustyti 0,5 cm storio gabaliukais. Kiekvieną mėsos gabaliuką pakapoti neaštriąja peilio puse ir formuoti pjausnius. Juos įtrinti pipirais ir pavolioti į miltus, sumaišyti su druska ir saldžiąja paprika. Neprilipusius miltus nupurtyti. Didelėje keptuvėje įkaitinti sviestą ir jame 4-5 min. apkepinti abi pjausnių puses. Apkeptus išimti, sudėti į pašildytą skardą ir laikyti šiltai (įkaitintoje ir išjungtoje orkaitėje).

Konservuotus persikus išimti iš skardinės, nuvarvinti, supjaustyti skiltelėmis ir trumpai pakepinti keptuvėje. Prieš patiekiant, ant kiekvieno pjausnio uždėti po porą skiltelių persiko, papuošti žalumynais.

Patiekti su virtais sviestu pašlakstytais žiediniais kopūstais, žaliaisiais žirneliais ir keptomis bulvėmis.

Šaltinis : arvikalakutai.lt

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!