20 rezultatų ieškant "dvigubai"
Šilutės bandelės su cinamonais, riešutais ir razinomis
Šilutės bandelės su cinamonais, riešutais ir razinomis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Tešlai reikia: 20 g sausų mielių (jei jų negausite, galima naudoti ir presuotas mieles, tik jų reikia imti dvigubai daugiau ir iš anksto išlaidinti), 4,5 stiklinės miltų, 2 stiklinių pasukų, 0,5 st..
Recepto vertinimas:
Paukščių pienasIngridientai: 2 pakeliai vaisių želė 2 šaukštai cukraus pudros stiklinė kondensuoto pieno nesaldaus Gaminimas: Želė ištirpiname vandenyje (perpus mažesniame kiekyje negu parašyta ant pakelio) . Pieną su cukrumi gerai išplakame , kol masė dvigubai padidės ..
Recepto vertinimas:
Duoninės spurgos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 l tarkuotos duonos, 2.4 kiaušiniai, 3.2 obuoliai, 4.1 stiklinė miltų, 5.1 pakelis vanilinio cukraus, 6.2 šaukštai vanilinio cukraus, 7.4 šaukštai grietinės, 400 g riebalų, apelsinų žievelių. Gaminimas: Į smulkiai sutarkuotą duon�..
Recepto vertinimas:
Sūrio kukuliai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 4 baltymai, 200 g tarkuoto sūrio, truputis miltų, riebalų kepimui, smulkiai supjaustytų petražolių lapelių, druskos,pipirų. Gaminimas: Baltymai pasūdomi ir išplakami, į juos pamažu supilamas tarkuotas sūris ir, jei norima, įberi..
Recepto vertinimas:
EksperimentasIngridientai:50g sviesto arba mangarino, pagal skonį cukraus, 150g pieno, 200g manų kruopų, 100g miltų, 3 obuoliai, sodos ir acto.Gaminimas 1. Sviestą su cukrumi sutrinti. 2. Įpilti pieno ir viską sumaišyti. 3. Supilti miltus ir išmaišyti. 4. Įpilti manų kruopas ir..
Recepto vertinimas:
Paprasčiausias sluoksniuotos tešlos paplotis
Paprasčiausias sluoksniuotos tešlos paplotisIngridientai:500 g miltų, 0,5 šaukštelio druskos, 250 ml (stiklinės) vandens, 550 g sviesto.Gaminimas Miltus persijoti ir išmaišyti su druska, ant jų supjaustyti 50 g sviesto ir viską sutrinti į trupinius. Pamažu supilti vandenį ir užminkyti..
Recepto vertinimas:
Meksikietiška Visų Šventųjų duona (Pan de muerto)
Meksikietiška Visų Šventųjų duona (Pan de muerto)Ingridientai:600 g miltų; 25 g mielių; 100 g cukraus; 100 g sviesto; 5 kiaušiniai; 1 arb. š. maltų anyžių; Ant peilio galo tarkuoto muskato riešuto; 2 valg. š. apelsinų esencijos; 1 valg. š. tarkuotos apelsino žievelės; Ant peilio ga..
Recepto vertinimas:
Tešla su aliejumi ir varškeIngridientai:100 g varškės; 3 valg. š. aliejaus; 50 g cukraus; 1 trynys; ¼ citrinos tarkuota žievelė; Žiupsnelis druskos; ½ pak. kepimo miltelių; 200 g miltų.Gaminimas Varškę padėti ant sietelio, kad nuvarvėtų skystis. Ją iki vientisos masės išsukt..
Recepto vertinimas:
Vidutinio kietumo mielinė tešla
Vidutinio kietumo mielinė tešlaIngridientai:500 g miltų; 20-30 g mielių; 100-150 g cukraus; 100 g sviesto; 250 ml pieno; 1-2 kiaušiniai; Žiupsnelis druskos.Gaminimas Miltus persijoti į dubenėlį arba ant lentos. Kauburėlio viduryje padaryti įdubimą, į jį sutrupinti mieles, įberti 50 g..
Recepto vertinimas:
Sluoksniuota mielinė tešla Ingridientai: 500 gramų miltų, žiupsnelis druskos, 30 gramų mielių, ne daugiau kaip 250 mililitrų pieno, 50 - 60 gramų cukraus, 250 - 300 gramų sviesto, 1 kiaušinis ir 1 papildomas kiaušinio trynys Gaminimas Miltus persijoti į dubenėlį arba ant len..
Recepto vertinimas:
Šviesi kvietinė duonaIngridientai:500 g kvietinių miltų (nr. 550); 42 g kubelis mielių; 300 ml pieno; 1 arb. š. cukraus; 1 arb. š. druskos; 40 g margarino; Riebalų skardai patepti.Gaminimas Miltus sumaišyti su mielėmis, supilti drungną pieną, suberti cukrų, druską, margariną ir visk�..
Recepto vertinimas:
Mielinės tešlos pyragėliai su vyšniomis
Mielinės tešlos pyragėliai su vyšniomisIngridientai:6 vidutinio dydžio pyragėliams: Tešlai: 250 g miltų; 1 pak. sausų mielių; 40 g cukraus; 125 ml drungno pieno; 2 valg. š. sviesto arba margarino; 1 kiaušinis; Žiupsnelis druskos. Įdarui: 700 g konservuotų vyšnių; 2 valg. š. van..
Recepto vertinimas:
Drezdeno kiaušinių pyragasIngridientai:Tešlai: 125 g miltų; 75 ml pieno; 10 g mielių; 20 g cukraus; 20 g lydyto sviesto; Žiupsnelis druskos Riebalų formai patepti. Varškės masei: 290 g varškės (20% riebumo); 30 g miltų; 1 kiaušinis; 50 g šviesių razinų. Pudingo masei: 300 g paru..
Recepto vertinimas:
Sekmadienio rageliaiIngridientai:16 ragelių: Tešlai: 42 g kubelis mielių; 250 ml drungno pieno; 500 g miltų; 1 arb. š. druskos; 40 g sviesto; Miltų lentai pabarstyti; Sviesto skardai ištepti. Aptepimui: 1 trynys; 1 valg. š. pieno.Gaminimas Mieles sutrupinti ir ištirpinti piene. Dubenė..
Recepto vertinimas:
Spurgos su razinomisIngridientai:Tešlai: 500 g miltų; 42 g kubelis mielių; 80 g cukraus; 250 ml drungno pieno; 80 g sviesto; 2 kiaušiniai; ½ arb. š. druskos; Trinta citrinos žievelė; 120 g razinų; 50 g smulkiai kapotų apelsinų žievelių cukrinukų (cukatų); Miltų pabarstyti. Kepimu..
Recepto vertinimas:
Bohemiškas kalėdinis pyragasIngridientai:1 kg miltų (550 rūšies); 200 g cukraus; Didelis žiupsnis druskos; 84 g mielių; 350 ml pieno; 225 g sviesto; 2 kiaušiniai; 125 g tamsių razinų; 100 g kapotų migdolų; 75 g šviesių razinų; 50 g kapotų pistacijų riešutų; 100 g mažais kubeliais..
Recepto vertinimas:
BANDELĖS SU PRIESKONINĖMIS DARŽOVĖMIS
BANDELĖS SU PRIESKONINĖMIS DARŽOVĖMISIngridientai:12 bandelių500 g miltų1 pakelis sausų mielių1 šaukštelis smulkaus cukraus2 šaukšteliai druskosmaltų pipirų3 šaukštai aliejaus2 šaukštai susmulkintų petra..
Recepto vertinimas:
VELYKINĖ ANGELŲ DUONAIngridientai:1 kg miltų45 g šviežių mielių200 g cukraus pudros250g ml drungno pieno250 g minkšto sviesto1 pakelis vanilinio cukraus1 žiupsnelis druskostruputis šafrano4 šaukštai romo100 g kapotų migdolų5 kiau&..
Recepto vertinimas:
VELYKŲ AVINASIngridientai:8-10 asmenims375 g kvietinių miltų125 g ruginių miltų1 pakelis sausų mielių1 šaukštelis smulkaus cukraus2 šaukšteliai druskos2 kiaušiniai50 g ištirpinto sviestolazdelėmis pjaustytų migdolų2 smul..
Recepto vertinimas:
Bandelės su slyvų marmeladuIngridientai:(12 bandelių)Tešlai: 0,5 kg aukščiausios rūšies miltų, 40 g mielių, 80 g cukraus pudros,80 g sviesto.20 ml pieno, žiupsnis druskos, 1 šaukštas vanilinio cukraus,citrinos žievelė,4 kiaušinių tryniai,2 kiaušiniai.Įdarui:400 g slyvų marmelado,..
Recepto vertinimas: