19 rezultatų ieškant "grazios"

Sklindžiai

Sklindžiai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 400 g miltų, 1 kiaušinis, 15 g cukraus, 3 g druskos, 12 g mielių, 400 g vandens, 60 g aliejaus, 75 g sviesto. Gaminimas: Vandenį sušildykite iki 40 laipsnių, sudėkite druską, cukrų ir su trupučiu pašildyto vandens ištrintas mieles. Pilkite mil..

Recepto vertinimas: 3

Sklindžiai su obuoliais

Sklindžiai su obuoliais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 180 g miltų, 2 kiaušiniai, 10 g cukraus, 100 g obuolių, 5 g druskos, 5 g mielių, 150 g vandens, 40 g aliejaus, 60 g sviesto. Gaminimas: Vandenį sušildykite iki 40 laipsnių, sudėkite druską, cukrų ir su trupučiu pašildyto vandens i..

Recepto vertinimas: 0

Natūralus keptas viščiukas

Natūralus keptas viščiukas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 180 g viščiuko, 5 g vištinių taukų, 5 g sviesto, 40 g mėsos sulčių, 100 g priedo, druskos. Gaminimas: Nuvalytą viščiuką pasūdykite ir apkepkite įkaitintuose riebaluose iki gražios spalvos. Paskui statykite į orkaitę ir b..

Recepto vertinimas: 1

Stambiais gabalais troškinta aviena

Stambiais gabalais troškinta aviena Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 130 g avienos, 7 lydyto lajaus, 15 g pomidorų tyrės, 20 g morkų, 5 g česnako, 5 g miltų, 150 g sultinio, lauro lapelių, pipirų, druskos. Gaminimas: Avieną įtrinkite druska, česnaku ir kepkite į kaitintuose riebaluose ik..

Recepto vertinimas: 4

Avienos troškinys su daržovėmis

Avienos troškinys su daržovėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 110 g avienos, 15 g tirpinto sviesto, 100 g bulvių, 20 g morkų, 20 g ropių, 10 g petražolių, 25 g svogūnų, 15 g pomidorų tyrės, 5 g miltų, pipirų, druskos, žalumynų. Gaminimas: Mėsą sukapokite gabalėliais, pabarstyki..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta jautiena, prismaigstyta daržovių

Troškinta jautiena, prismaigstyta daržovių Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 125 g jautienos, 20 g morkų, 15 g petražolių, 15 g svogūnų, 20 g pomidorų tyrės, 15 g sviesto, 5 g miltų, lauro lapų, pipirų, druskos. Gaminimas: Stambiai supjaustytus mėsos gabalus įtrinkite druska. Daržoves..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta jautiena su džiovintomis slyvomis

Troškinta jautiena su džiovintomis slyvomis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 125 g jautienos, 150 g sultinio, 20 g svogūnų, 10 g tirpinto sviesto, 15 g pomidorų tyrės, 30 g džiovintų slyvų, pipirų, druskos. Gaminimas: Mėsą supjaustykite, išpjaukite sausgysles, išmuškite, pabarstykite ..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos muštiniai džiūvėsėliuose

Kiaulienos muštiniai džiūvėsėliuose Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 135 g kiaulienos, 15 g džiūvėsėlių, 1 kiaušinis, 5 g sviesto, 10 g kitokių riebalų, 150 g priedo, pipirų, druskos. Gaminimas: Iš nugarinės arčiau prie sprando atpjautus muštinius gerai išmuškite, įkirskite saus..

Recepto vertinimas: 0

Avienos plovas

Avienos plovas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 150 g ryžių, 315 g vandens, 120 g avienos, 130 g morkų, 50 g svogūnų, 60 g lajaus, pipirų, druskos. Gaminimas: Nuplautas ryžių kruopas pamerkite į pasūdytą vandenį ir palaikykite 3 – 4 valandas. Avieną supjaustykite gabalėliais po 10 ..

Recepto vertinimas: 3

Nugarinės kepsnys

Nugarinės kepsnys Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 160 g jautienos, 50 g mėsos sulčių, 20 g sviesto, 15 g krienų, pipirų, druskos. Gaminimas: Nugarinę apibarstykite druska, pipirais ir kepkite karštoje keptuvėje ant sviesto kol nugarinė pasidarys gražios aukso spalvos. Tada dėkite į ork..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladinis maskarponės pyragas

Šokoladinis maskarponės pyragasIngridientai: Tešlai: 100 g sviesto, 4 valg. šaukštų cukraus, 1 žiupsnelio vanilino, 1 kiaušinio, 300 g miltų, 1 pakelio kepimo miltelių, 2 valg.šaukštų migdolų likerio. Įdarui: 150 g šokolado, 2 valg. šaukštų trupintų sausa..

Recepto vertinimas: 3

Kepti liežuvio griežinėliai

Kepti liežuvio griežinėliai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1,300-400 g virto liežuvio, 2,30 g sviesto, 3,1 kiaušinis, 4,3-4 šaukštai maltų džiūvėsėlių, druskos. Gaminimas: Virtą liežuvį, nulupus odelę, supjaustyti įstrižai storesniais griežinėliais. Griežinėlius suvilgy..

Recepto vertinimas: 5

Kepti liežuvio griežinėliai

Kepti liežuvio griežinėliaiIngridientai:300-400 g virto liežuvio, 30 g sviesto, 1 kiaušinis 3-4 šaukštai maltų džiūvėsėlių, druskos.Gaminimas Virtą liežuvį, nulupus odelę, supjaustyti įtsrižai storesniais griežinėliais. Griežinėlius suvilgyti išplaktame kiaušinyje, apvoliot..

Recepto vertinimas: 0

Kokosiniai rutuliukai (Ramintos)

Kokosiniai rutuliukai (Ramintos)Ingridientai:500 gr. kokoso drožlių (trečdalis stambesnių drožlių ir du trečdaliai smulkesnių), 500 gr. saldaus kondensuoto pieno.Gaminimas Sumaišome kondensuotą pieną su kokoso drožlėmis (šiek tiek stambesniųjų drožlių galime atidėti apvoliojimui)..

Recepto vertinimas: 5

Bulvių ir varškės bandelės

Bulvių ir varškės bandelėsIngridientai:500 g tarkuotų bulvių; 500 g varškės; 3 kiaušiniai; 2 valg. š. grietinės; Druskos Riebalų skardai patepti.Gaminimas Tarkuotas bulves nusunkite ir suminkykite su permalta varške, 2 kiaušiniais ir grietine. Pagardinkite druska. Suformuokite apvalia..

Recepto vertinimas: 0

Avienos troškinys su daržovėmis

Avienos troškinys su daržovėmisIngridientai:110 g avienos; 15 g tirpinto sviesto; 100 g bulvių; 20 g morkų; 20 g ropių; 10 g petražolių; 25 g svogūnų; 15 g pomidorų tyrės; 5 g miltų; Druskos ir pipirų; Žalumynų; Sultinio.Gaminimas Mėsą sukapokite gabalėliais, pabarstykite pipirai..

Recepto vertinimas: 0

„Kalėdų senelio batas“

„Kalėdų senelio batas“Ingridientai:500 g sirupo (galima naudoti ir medų); 300 g cukraus; 200 g sviesto arba margarino; 1 kg miltų; 100 g kakavos miltelių; 4 kiaušiniai; 2 arb.š. geriamosios sodos; ½ arb. š. maltų gvazdikėlių; ½ arb. š. malto kvapiojo pimento; ½ arb. ..

Recepto vertinimas: 1

Kepta duona su sūrio ir majonezo mase

Kepta duona su sūrio ir majonezo maseIngridientai:1 kg ,,Klaipėdos" naminės raikytos duonos (baltos);aliejaus;300 g fermentinio sūrio;8 šaukštelių majonezo;druskos;8 skiltelių česnako;trupučio juodųjų maltųjų pipirų.GaminimasFermentinį sūrį stambiai sutarkuoti, sumaišyti su majone..

Recepto vertinimas: 4

Ledinis braškių kremas

Ledinis braškių kremasIngridientai:4 porcijos150g braškių30g miltinio cukraus1/3 pakelio želatino2 šaukštai brendžio arba abrikosų likerio1/4 l 35% šaltos grietineles paruošimui1/8 l 35%šaltos grietineles4 gražios braškės :) Gaminimas Deserto dubenelius sudėti į šaldytuvą..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: grazios