20 rezultatų ieškant "grudeliu"
Sultinys su makaronais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g kaulų, 200 g jaučių šonkaulių, 1 šaukštelis pipirų grūdelių, 1 lauro lapelis, ryšelis prieskoninių žalumynų (petražolių, porų, salierų lapelių, šiek tiek čiobrelių), 1 morka, 1 petražolės šaknis, 100 g saliero, 1..
Recepto vertinimas:
Agurkų sumuštinis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 15 agurkų ½ l vandens 100 ml 24% gryno acto arba 200 ml 12% acto spirito 300 ml smulkaus cukraus 25 ml druskos 50 ml geltonųjų garstyčių grūdelių 4 krapų stiebeliai pipirai Gaminimas: Gerai nuplaukite agurkus. Supjaustykite juos grieži..
Recepto vertinimas:
Kiškienos guliašas su grietinės padažu
Kiškienos guliašas su grietinės padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 jaunas kiškis (apie 1,8 kg) 2.1/4 l grietinės 3.20g. lašinukų kiaulės odos gabalėlis prieskoninių šakniavaisių 4.½ l mėsos sultinio 5.½ lauro lapelio 6.1 kadagio uoga 7.1 šaukštelis juo..
Recepto vertinimas:
Silkė su daržovėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.4 - 6 silkės, 2.2 svogūnai, 3.1 raugintas agurkas, 4.1 virta morka, 5.1 obuolys, 6.1 virtas salieras, 7.1 arbatinis šaukštelis garstyčių grūdelių, 8.1 lauro lapelis, pipirų.Padažui: 0,5 stiklinės majonezo, 0,5 liro pieno, acto, cuk..
Recepto vertinimas:
Rauginti agurkai Ingridientai: 10 kilogramų agurkų, 2 vienetai česnakų, 20 juodųjų serbentų lapų, 20 vyšnių lapų, 15 krienų, 15 krapų su stiebais, 4 šaukštai garstyčių grūdelių, 10 litrų vandens, 650 gramų druskos, 10 ąžuolo lapų Gaminimas Rauginimui parenkami ru..
Recepto vertinimas:
Marinuoti pomidorai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1kg pomidorų, 1L vandens, 150ml acto, 1 šaukštas druskos, 1 šaukštas cukraus, garstyčių grudelių, kvapniųjų pipirų, lauro lapų. Gaminimas: Žali arba rausvi surūšiuoti ir rūpestingai atrinkti k..
Recepto vertinimas:
Marinuotos šparaginės pupelės Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.L vandens, 3 šaukštai druskos, 200g acto, 3vnt lauro lapų, 3vnt kalendros grūdelių, truputis krapų, 500g špraginių pupelių, 6 šaukštai cukraus. i Gaminimas: Pupelių ankštis marinuokite n..
Recepto vertinimas:
Marinuoti saldžiarūgščiai agurkai
Marinuoti saldžiarūgščiai agurkai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2kg nedidelių agurkų, 150g svogūnų, 75g krienų, 3g garstyčių grūdelių, 2vnt lauro lapų, 10vnt kvapniųjų pipirų, 6 stiklinės vandeniu skiesto acto - 1:6 santykiu, 100g cukraus, 35g druskos&..
Recepto vertinimas:
Sūdyti agurkai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Truputis agurkų, krapų, garstyčių grudelių, druskos Gaminimas: Dideli, gali būti net pageltę, agurkai nulupami, perpjaunami išilgai į 4 dalis ir pašalinamos sėklos. Skiltelės sudedamos į indą, pabars..
Recepto vertinimas:
Žuvienė su raugintais agurkais
Žuvienė su raugintais agurkaisIngridientai:200 g karpio 75 g raugintų agurkų 75 g svogūnų 30 g pievagrybių pipirų grūdelių 1 lauro lapelis druskos 1 l vandensGaminimasSudėkite į verdantį vandenį į 4 dalis supjaustytus grybus, po kelių minučių žuvies gabalus ir virkite ant silpnos ..
Recepto vertinimas:
Bulvių salotosIngridientai:3-5 bulvės, svogūnas, 2 šaukštai aliejaus, 2 šaukštai 9% acto, 3-5 susmulkinti kalendros grūdeliai, petražolių lapelių, druskos.Gaminimas Neskustos bulvės išverdamos, nusunkiamos, bet nenugarinamos ir 5 min. palaikomos pridengtos. Jos lupamos karštos, o..
Recepto vertinimas:
Bulvių mišrainė su mėsaIngridientai:3-5 virtos bulvės, 200 g virtos paukštienos, triušienos ar neriebios kiaulienos, 100 g raugintų grybų, svogūnas, 2 šaukštai aliejaus, šaukštas 9% acto ar 0,5 citrinos sultys, susmulkintų kalendros grūdelių, cukraus, druskos.Gaminimas Bulv�..
Recepto vertinimas:
Vengriška bulvių mišrainėIngridientai:4-5 virtos bulvės, 4-5 obuoliai, virtas kiaušinis, 0,5 stiklinės riešutų branduolių, 3 šaukštai majonezo, šaukštas sauso vyno, šaukštas citrinos sulčių, šaukštelis 9% acto, šaukštelis aliejaus, 3-4 malti kalendros grūdeliai, drus..
Recepto vertinimas:
Ivairių daržovių mišrainėIngridientai:2—3 virtos bulvės, 2 morkos, salieras, 0,5 stiklinės pupelių, raugintas agurkas, 0,5 stiklinės konservuotų žaliųjų žirnelių, obuolys, 2 virti kiaušiniai, keli marinuoti ar sūdyti grybai, 3—4 šaukštai majonezo, šaukšte..
Recepto vertinimas:
ČesnakynėIngridientai:2—3 virtos bulvės, 3—4 skiltelės česnako, virtas burokėlis, maltų kalendros grūdelių, 1,5l kefyro, druskos.Gaminimas Virtos bulvės stambiai sutarkuojamos, česnakas smulkiai sukapojamas ir ištrinamas su trupučiu cukraus, kad suminkštėtų, burok..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir grybų apkepasIngridientai:4—5 žalios bulvės, 5—6 džiovinti grybai, 2 svogūnai, 3 kiaušiniai, 100 g margarino, 4 šaukštai grietinės, žiupsnelis maltų kalendros grūdelių, druskos.Gaminimas Bulvės nuskutamos, supjaustomos griežinėliais, sudedamos į verda..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir dešros apkepasIngridientai:4—5 žalios bulvės, 200 g daktariškos dešros, 2—3 svogūnai, 2 morkos, 100 g margarino, maltų kalendros grūdelių, stiklinė grietinės, 50 g olandiško sūrio, druskos.Gaminimas Nuskustos bulvės supjaustomos griežinėliais, sudeda..
Recepto vertinimas:
Imbierų gira su medumiIngridientai:500 g. medaus, 14 l. vandens, 4 cm. ilgio cinamo lazdelė, 3 cm. ilgio imbiero šaknis, 3 šaukšteliai kardamono grūdelių, 3 šaukšteliai juodųjų pipirų grūdelių, 70 g. šviežių mielių.Gaminimas Medų išmaišykite vandenyje, užvirinkite, nugraibykit..
Recepto vertinimas:
Keptas jautienos kumpisIngridientai:800 g. lieso jautienos kumpio, 2 šaukštai Vusterio padažo, kalendrų grūdelių, jautienos prieskonių mišinio, vienos citrinos sulčių, šaukštelis cukraus, 1-2 plėšyti laurų lapeliai, šaukštas aliejaus, druskos, 200 g. nedidelių morkų, 150 g. porų,..
Recepto vertinimas:
Žuvienė su raugintais agurkais
Žuvienė su raugintais agurkaisIngridientai:(2 porcijos)200 g karpio,75 g raugintų agurkų,75 g svogūnų,30 g pievagrybių,pipirų grūdelių,laurų lapas,druskos,1l vandens.Gaminimas•Į verdantį vandeni sudedame į 4 dalis supjaustytus grybus, po keleto minučių žuvies gabalus ir verdam..
Recepto vertinimas: