Grybai, grybų receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Grybai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: https://www.geri-receptai.lt/receptai-naudojant/grybai/4

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

Kiaulienos išpjova su svogūnais ir pievagrybiais

Kiaulienos išpjova su svogūnais ir pievagrybiaisIngridientai:(3 porcijos)1 kiaulienos išpjova,3 dideli svogūnai,250 g pievagrybių, 1 brokolis,truputis grietinėlės (35%).GaminimasSvogūnus nulupame ir supjaustome plonais griežinėliais. Griežin..

Recepto vertinimas: 5

Bulvių ir mėsos faršo apkepas

Bulvių ir mėsos faršo apkepasIngridientai:5—6 bulvės, 0,5 kg mėsos faršo, 2 riekutės pyrago, kiaušinis, svogūnas, šaukštelis riebalų, maltų pipirų, 4 džiovinti grybai, 0,5 stiklinės grietinės, šaukštas tarkuoto „Šėtos" sūrio, šaukštas pyrago džiūvėsėl..

Recepto vertinimas: 5

Įdaryti pievagrybiai

Įdaryti pievagrybiaiIngridientai: 500 g stambių pievagrybių 1-2 šaukštai aliejaus ryšelis petražolių 3 česnakų skiltelės 4 šaukštai maltų džiuvesėlių 1/2 šaukštelis druskos maltų pipirų Pievagrybius nuvalome, nuplauname ir nusausiname. Kotelius smulkiai supjaustome i..

Recepto vertinimas: 5

VIŠTIENOS KRŪTINĖLĖ SU GRYBAIS

VIŠTIENOS KRŪTINĖLĖ SU GRYBAISIngridientai:2 vištos krūtinėlės300g grybų1 svogūnas1 šaukštas miltų150g grietinėsdruskos, prieskoniųGaminimasSvogūną smulkiai supjaustyti ir apkepinti keptuvėje. Paskui sudėt..

Recepto vertinimas: 4

Silkė su grybais

Silkė su grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.2 silkės, 2.300 g marinuotų grybų, 3.0,5 stiklinės smulkintų svogūnų, 4.2 pomidorai, 5.3 šaukštai smulkintų svogūnų laiškų, 6.0,5 stiklinės grietinės, 7.3 šaukštai citrinos sulčių, druskos, pipirų. Gaminimas: Silkę išdarin..

Recepto vertinimas: 0

Kopūstų kotletai

Kopūstų kotletai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Nedidelė galva kopūsto 2 kiaušiniai 0,5 stukinės manų kruopų 2-3 v.šaukštai miltų 1 svogūnas 1-2 skiltelės česnako druskos, pipirų ,kitokių prieskonių pagal skonį. Gaminimas: Kopūstą sutarkuoti,jei labai sultingas,truputį nusp..

Recepto vertinimas: 5

Troškinta kiauliena garstyčių ir grybų padaže

Troškinta kiauliena garstyčių ir grybų padaže Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Gabalas neriebios kiaulienosPora skiltelių česnakoŠaukštas garstyčių padažoSvogūnoSaujelės šviežių arba džiovintų grybų2 šaukštų majonezoŠaukštelio miltų Gaminimas: Supj..

Recepto vertinimas: 4

Lietiniai su vištiena

Lietiniai su vištienaIngridientai:Lietiniams: 200g miltų, 2 kiaušiniai, 200ml pieno, 40g sviesto, druskos. Įdarui: keletas pievagrybių (arba paprika), virta vištienos krūtinėlė, svogūno galvutė, tarkuoto fermentinio sūrio.Gaminimas Iš lietiniams skirtų produktų pagaminti te..

Recepto vertinimas: 0

Lazanija su daržovėmis

Lazanija su daržovėmisIngridientai:1 pakelis lazanijos 500 g šaldytų žirnelių 750 g briuselio kopūstų 400 g pievagrybių 400 g pomidorų 50 g fermentinio sūrio 3 šaukštai aliejaus 1 stiklinė sultinio 2 šaukštai sviesto 1 šaukštas miltų drusk..

Recepto vertinimas: 5

Bulvių mišrainė su mėsa

Bulvių mišrainė su mėsaIngridientai:3-5 virtos bulvės, 200 g virtos paukštienos, triušienos ar neriebios kiaulienos, 100 g raugintų grybų, svogūnas, 2 šaukštai aliejaus, šaukštas 9% acto ar 0,5 citrinos sultys, susmulkintų kalendros grūdelių, cukraus, druskos.Gaminimas Bulv�..

Recepto vertinimas: 5

Jautienos kotletai su pievagrybiais

Jautienos kotletai su pievagrybiaisIngridientai:300g neriebios jautienos,100g pievagrybių,2 skiltelės česnako,kiaušinis,30g miltų,30g aliejaus, druskos, pipirų, petražolių.GaminimasMėsą ir nuplautus pievagrybius sumalkite, suberkite susmulkintą..

Recepto vertinimas: 4

Grybais įdaryta nugarinė

Grybais įdaryta nugarinėIngridientai:800 g kiaulienos nugarinės, 1 kiaušinis, 2—3 svogūnai, 30 g džiovintų grybų, 40 g riebalų kepimui, prieskonių, druskos.Gaminimas Kiaulienos nugarinė perpjaunama išilgai, paliekant vieną kraštą neperpjautą (kaip atversta knyga). Iš nu..

Recepto vertinimas: 4

Keptos marinuotos daržovės

Keptos marinuotos daržovėsIngridientai:2 nedideli baklažanai, 2 raudonosios paprikos, 2 nedidelės cukinijos, 4 vidutinio dydžio pievagrybiai, druskos. Marinatui: 65 ml alyvuogių aliejaus, 65 ml citrinų sulčių, 2 šaukštai susmulkintų bazilikų, skiltelė česnako, druskos.Gaminimas Ba..

Recepto vertinimas: 0

Sluoksniuotos tešlos krepšeliai su grybais

Sluoksniuotos tešlos krepšeliai su grybaisIngridientai:16 sluoksniuotos tešlos krepšelių, 50g. džiovintų grybų, 40g. miltų, 90g. sviesto, 2 šaukštai brendžio, 500ml. pieno, muskato riešuto, maltų baltųjų pipirų, druskos, petražolių ar kitų žalumynų papuošti.Gaminimas Grybus u..

Recepto vertinimas: 5

Grybų troškinys su kiauliena

Grybų troškinys su kiaulienaIngridientai:4—5 bulvės, stiklinė raugintų grybų, 0,5 kg kiaulienos, 3 morkos, 0,5 stiklinės grietinės, 50 g sviesto ar margarino, šaukštas miltų, maltų kalendros grūdų ar pipirų, druskos.Gaminimas Bulvės ir morkos nuskutamos ir supjaustomo..

Recepto vertinimas: 4

Rūgšti krevečių sriuba su citrinžole (Tom Yum Kung) (foto)

Rūgšti krevečių sriuba su citrinžole (Tom Yum Kung) (foto)Ingridientai:6 porcijoms: 300 g karališkų krevečių (vietoj jų galima naudoti žuvį ar vištieną), 2 citrinžolės stiebai, supjaustyti mažais gabaliukais, 10 plėšytų kaffir žaliosios citrinos (arba paprastos žaliosios citri..

Recepto vertinimas: 4

Orkaitėje troškinta žuvis

Orkaitėje troškinta žuvisIngridientai:800 g šviežios ar šaldytos žuvies filė, 2 šaukštai sviesto, citrina, druskos, pipirų, 2 saujos šviežių grybų, pusė stiklinės baltojo vyno, keletas šviežių nedidelių bulvių, žiupsnelis krapų, petražolių.Gaminimas Kepimo skardą i�..

Recepto vertinimas: 2

Grybukai

Grybukai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Silkė, sauja virtų džiovintų grybų, svogūnas, 2 šaukštai aliejaus, 2 kietai virti kiaušiniai, maltų pipirų, žalumynų. Gaminimas: Silkę išdarinėkite ir sumalkite. Supjaustytą svogūną ir grybus apkepkite aliejuje, pagardinkite pipirais. ..

Recepto vertinimas: 0

Tiršta grybų sriuba II

Tiršta grybų sriuba II Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g šviežių baravykų arba rudmėsių, 1 šaukštas sviesto, 1 šaukštas miltų, 0,5 svogūno, 0,5 morkos, 0,5 petražolės arba gabalėlis saliero, 1 l vandens, druskos, 1 šaukštas grietinės arba 1kiaušinio trynys, 4 šaukštai pien..

Recepto vertinimas: 4

Kiaulienos kepsnys grybų padaže

Kiaulienos kepsnys grybų padažeIngridientai:1 kg kiaulienos, prieskonių, druskos, citrinos rūgšties ar 1/2 citrinos sulčių. Padažui: 100 g džiovintų baravykų, 2 svogūnai, 1 stiklinė sultinio, 2 šaukštai grietinės, 1 šaukštelis miltų, 20 g sviesto miltams pakepinti.Gaminim..

Recepto vertinimas: 3

Salotos su ridikėliais ir liežuviu

Salotos su ridikėliais ir liežuviuIngridientai:100 g virto liežuvio,5-6 ridikėliai,100 g avokadų,75 g konservuotų kukurūzų,100 g konservuotų pievagrybių,25 g svogūnų laiškų,25 g juodųjų alyvų,50 g majonezo,30 g kečupo,10 g krienų.GaminimasVirtą liežuvį supjaustome kubeliais, ri..

Recepto vertinimas: 0

Auksiniai makaronai

Auksiniai makaronaiIngridientai:Makaronai (tinkamiausi - vidutinio didumo, dūdelės formos), pievagrybiai, lydytas sūris, kario prieskoniai, druska.Gaminimas Pakepiname makaronus su prieskoniais,ant jų užverčiame virtus makaronus ir dar truputį maišydami kepiname. Viską sudėjus į puod..

Recepto vertinimas: 3

Vištiena troškinta vyne

Vištiena troškinta vyneIngridientai:10 -14 vištos blauzdelių (arba išdarinėtas viščiukas)1 svogūnas,2-3 skiltelės česnako3 pievagrybiai3 pomidorai0,25 stiklinės sultinio0,5 stiklinės balto vynoaliejus, druska, pipiraiGaminimasTroškintuve blauzdeles apkepinti aliejuje iš abiejų pusių..

Recepto vertinimas: 0

Keptos rudmėsės su svogūnais

Keptos rudmėsės su svogūnaisIngridientai:1/2kg rudmėsių, 2 šaukštai miltų, 100 g riebalų, 3 svogūnai, pipirų, druskos.Gaminimas Rudmėsės nuvalomos, dedamos į verdantį pasūdytą vandenį ir 10 min. verdamos. Paskui jos nusausinamos, pavoliojamos miltuose ir kepamos keptuvėje su ..

Recepto vertinimas: 0

Grybų ir makaronų apkepas

Grybų ir makaronų apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g.  makaronų , vandens, 400 g. sūdytų ar savo sultyse virtų grybų, 2 svogūnai, 60 - 80 g. rūkytos nugarinės, 2 kiaušiniai, 0,5 stiklinės pieno, druskos, pipirų, 1 šaukštas grietinės, 1 šaukštas tarkuoto sūrio, 1 š..

Recepto vertinimas: 5

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30