Grybai, grybų receptai
Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Grybai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.
Nuoroda: https://www.geri-receptai.lt/receptai-naudojant/grybai/21
Pomidorai, įdaryti grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 10 vidutinio didumo pomidorų, druskos, pipirų. Įdarui: Grybų, kumpio, 2 šaukštai pomidorų tyrės, 2 šaukštai maltų džiūvėsių, 2 šaukštai tarkuoto sūrio. Gaminimas: Įdarui grybus troškinti su riebiu kumpiu, į troškinį ..
Recepto vertinimas:
Gardūs sojos kepsniukai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 4 sojos paplotėliaivištienos sultinio kubeliskiaušinis,džiūvėsėlių (kepsniukams apvolioti),druska, pipirai, petražolės, čili milteliai,200g pievagrybių,200g smulkiai supjaustytų raudonųjų ir geltonųjų paprikų,200g grietinėl�..
Recepto vertinimas:
Jautiena, troškinta su grybais ir daržovėmis
Jautiena, troškinta su grybais ir daržovėmis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.400 g jautienos minkštimo, 2.50 g riebalų, 3.1 šaukštas pomidorų tyrės, 4.druskos, 5.pipirų, 6.1 skiltelė česnako, 7.3—4 morkos, 8.2 svogūnai, 9.100—200 g virtų grybų, 10.10—12 bulvių, 11..
Recepto vertinimas:
Rudasis grybų padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 šaukštas sviesto, 2 šaukštai miltų, 4 šaukštai pomidorų tyrės, 1 morka, 1 svogūnas, petražolė, 2 šaukšteliai cukraus, 2 stiklinės mdojo sultinio, druskos, pipirų, 200 g grybų, 2 šaukštai sviesto, 3 šaukštai raudonojo vyno..
Recepto vertinimas:
Grybai, įdaryti ryžiais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g šviežių ūmėdžių arba pievagrybių, 2 šaukštai margarino, 1 stiklinė virtų ryžių 3 šaukštai nevirtų ryžių, 1 kiaušinis, 1 petražolė, druskos, tarkuoto sūrio, sviesto. Gaminimas: Atrinkti vidutinio didumo apvaliomis..
Recepto vertinimas:
Žuvis paryžietiškaiIngridientai:Plekšnės arba lašišos filė (6 gabaliukai po 75-100 g), 2,5 šaukštelio druskos, 0,5 šaukštelio maltų pipirų, 4 šaukštai sviesto, 2 šaukštai susmulkintų svogūnų, 250 g grybų (geriausiai baltųjų arba pievagrybių), 2 šaukštai kvietinių mi..
Recepto vertinimas:
Kiaušinienė su grybais ir vištiena
Kiaušinienė su grybais ir vištiena Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 150 g savo sultyse virtų grybų, 1 poras, 3 šaukštai margarino, l,5 stiklinės virtos arba keptos vištienos, 0,5 stiklinės šviežių žirnių arba konservuotų žirnelių, gabalėlis saliero, 3 kiaušiniai, 1 rūgštus obuol..
Recepto vertinimas:
Pievagrybių sriuba Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g pievagrybių, 150 g svogūnų, 1 l sultinio, 50 g sviesto, šaukštas miltų, šaukštelis citrinų sulčių, 3 šaukštai tarkuoto fermentinio sūrio, 2 riekės baltos duonos, 100 g grietinės, petražolių, druskos, pipirų. Gaminimas: Pie..
Recepto vertinimas:
MARINUOTI GRYBAI Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 kg. grybų, 3 arb,šaukšteliai druskos,, 12 žirnelių juodųjų pipirų, 3 žirneliai kvepiančių pipirų, 2 lauro lapai. 3 valg.šaukštai acto, 1 arb,šaukštelis cukraus, 1-2 stiklinės vandens. Gaminimas: Grybus ..
Recepto vertinimas:
Grybų sriuba su svogūnais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300 g. svogūnų, 300 g. šviežių grybų, 2 šaukštai margarino arba sviesto, 1 litras sultinio, druskos, pipirų, (1 šaukštelis miltų). Gaminimas: Nuvalytus nuplautus grybus ir svogūnus supjaustyti šiaudeliais ir troškinti ..
Recepto vertinimas:
Šaltas užkandis su žuvimi Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200g. karštai rūkyto oto, 2 kietai virti kiaušiniai, 4 salotų lapai, 3 šaukštai citrinų sulčių, 2 šaukštai vandens, druskos ir pipirų. 2 šaukšteliai aliejaus, 125g. konservuotų pievagrybių, 2 maži pomidorai, 200g. konservu..
Recepto vertinimas:
Rūkyto sūrio sriuba (Lauros)Ingridientai:100 gr. rūkyto lydyto sūrio, 150 gr. pievagrybių, 2 vidutinės bulvės, 1 morka, 1 kūbelis grybų sultinio(maggi), druskos ir pipirų.Gaminimas Į puodą įdedame supjaustytas kubeliais bulves,užpilame vandeniu ir verdame iki pusiau gatavumo, poto įm..
Recepto vertinimas:
Marinuotos daržovės ant iešmelių
Marinuotos daržovės ant iešmeliųIngridientai:22 maži žiedinio kopūsto žiedynėliai,22 maži pievagrybiai,2 morkos,11 mažų pavasarinių svogūnų galvučių,4 šaukštai aliejaus,2 šaukštai "čili" pad..
Recepto vertinimas:
Purus grybų apkepas su kumpiu ir ryžiais
Purus grybų apkepas su kumpiu ir ryžiais Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 300 g sūdytų arba savo sultyse virtų grybų, 100 g kumpio, 1 svogūnas, druskos, pipirų, 1 šaukštas pomidorų tyrės, 1 stiklinė ryžių, 1 šaukštas sviesto, 1 stiklinė vandens, 1,5 stiklinės pieno arba sultinio, 3..
Recepto vertinimas:
Veršiena su pievagrybiaisIngridientai:0,5 kg. veršienos krūtinėlės su kaulu, 200 g. pievagrybių, 2 šaukštai sviesto, 2 svogūnai, 50 g. brendžio, 4 šaukštai grietinės, miltų, maltų pipirų, druskos.Gaminimas Svogūnus nulupame, sudedame į verdantį vandenį ir 5 minutes paverdame, po..
Recepto vertinimas:
Pikantiška viščiuko sriuba (Ramintos)
Pikantiška viščiuko sriuba (Ramintos)Ingridientai:800g. Vištienos krūtinėlės, 200g. žaliųjų žirnelių, 160g. pievagrybių, 40g. kukurūzų miltų, 2l sultinio, citrinžolės, 140g. svogūnų, 3-4 česnako skiltelės, 100ml. sojos padažo, 80g. sezamo sėklų aliejaus, 200g. makaronų, 30m..
Recepto vertinimas:
Plekšnė su grybų padažuIngridientai:600g. plekšnių filė, 250g. pievagrybių, svogūnas, šaukštas citrinų sulčių, 3 šaukštai sviesto, 2 šaukštai miltų, 250 ml. sauso baltojo vyno, 250 ml. grietinėlės, 2 kiaušinių tryniai, 30 g. tarkuoto sūrio, lauro lapelis, 2 šaukštai smulkia..
Recepto vertinimas:
JAUTIENOS KEPSNYS SU KARŠTOMIS DARŽOVĖMIS
JAUTIENOS KEPSNYS SU KARŠTOMIS DARŽOVĖMISIngridientai:200 g jautienos išpjovos, 80 g saldžiosios paprikos, 40 g česnako, 50 g morkų, 40 g žolelių aliejaus, druskos, pipirų, aliejaus, pievagrybių.GaminimasJautienos išpjovą supjaustome k..
Recepto vertinimas:
Ypatingi pievagrybiaiIngridientai:400 g smulkių pievagrybių, 100 g alyvuogių be kauliukų, 1 svogūnas, 100g vyšnių likerio, 1,5 šaukšto sviesto, 50 g lašinių, druskos, pipirų.Gaminimas Lašinius, svogūnus ir morkas supjaustyti šiaudeliais. Viską sumaišyti, pridėti sviesto ir ..
Recepto vertinimas:
Žuvies barščiai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 700 g žuvies 2 vidutinio dydžio burokėliai 100 g prieskoninių daržovių 1 svogūnas 5 džiovinti baravykai citrinos sulčių kvapniųjų pipirų 1 lauro lapelis cukrus karčiųjų pipirų druska Gaminimas: Grybus nuplauti ir kelioms valandoms ..
Recepto vertinimas:
Grybų apkepas Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 2 stiklinės miltų vandeniu skiestas pienas (lygiomis dalimis) šaukštas aliejaus kiaušinis ½ šaukštelio kepimo miltelių Faršui: 1 kg grybų didelis svogūnas šaukštas miltų 2 šaukštai sviesto 150 g fermentinio sūrio pipirų, druskos Ga..
Recepto vertinimas:
Paniruoti kepti grybai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g šviežių grybų, druskos, muskato riešuto arba pipirų, 3 šaukštai miltų, 1 kiaušinis, 3 šaukštai maltų džiūvėsėlių, sviesto. Gaminimas: Grybų kepurėles nuvalyti, storesnes šiek tiek pasmulkinti, pabarstyti druska, muska..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir grybų sklindžiai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g žalių bulvių, 150 g virtų grybų, druskos, riebalų, miltų arba maltų džiūvėsėlių, 1 kiaušinis. Gaminimas: Nuvalytas bulves sutarkuoti, sumaišyti su smulkiai kapotais grybais, įberti druskos. Tyrę šaukštu dėti į ..
Recepto vertinimas:
Bulvių apkepas su špinataisIngridientai:500 g bulvių; 200 g pievagrybių; 2 valg. š. alyvų aliejaus; 300 g špinatų; 1 svogūnas; 1 skiltelė česnako; 150 g fermentinio sūrio; 80 g juodųjų alyvuogių; 100 g grietinėlės; 150 g grietinės; Alyvuogių aliejaus.Gaminimas Nuskustas bulves i�..
Recepto vertinimas:
Spagečiai su grybaisIngridientai:4 porcijos: 90ml pirmo spaudimo ekstra alyvuogių aliejaus, 2 skiltelės susmulkinto česnako, 750g supjaustytų sagos dydžio grybų, Druska, šviežiai grūsti juodieji pipirai, 250g pancetos ar kumpio gabalėlių, 500g spagečių, 2 valgomieji šaukštai smulk..
Recepto vertinimas: