Grybai, grybų receptai
Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Grybai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.
Nuoroda: https://www.geri-receptai.lt/receptai-naudojant/grybai/17
Grybų ir makaronų apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g makaronų arba lakštinių, vandens, druskos, 400 g sūdytų arba savo sultyse virtų grybų, 2 svogūnai, 70 g rūkytos nugarinės, 2 kiaušiniai, l,5 stiklinės pieno, druskos, pipirų, 1 šaukštas grietinės, 1 šaukštas tarkuoto..
Recepto vertinimas:
Apkepta grybų košė Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 600 g šviežių grybų, 3 šaukštai sviesto arba margarino, druskos, pipirų, 1 šaukštas miltų, 1 stiklinė pieno, 50 g lieso karštai rūkyto kumpio, virtos arba keptos mėsos, 2 šaukštai tarkuoto sūrio, 0,5 citrinos sultys, žalumynų. ..
Recepto vertinimas:
Kopūstų ir grybų salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Pusė kopūsto, 400 g virtų grybų, pusė šaukšto citrinos aliejaus, šaukštas sojos padažo, vienas agurkas, druska, citrinų rugštis, 3 šaukštai sauso vyno. Gaminimas: Parūgštintame ir pasūdytme vandeny pavirti pusę pjaustyto ..
Recepto vertinimas:
DARŽOVIŲ VĖRINUKAI KEPTI GRILYJE
DARŽOVIŲ VĖRINUKAI KEPTI GRILYJEIngridientai:1 cukinija1 baklažanas8 pievagrybiai8 konservuotos aitriosios paprikos1 šaukštas citrinos sulčiųdruskosalyvų aliejausGaminimasCukiniją nuplauti ir supjaustyti 1 cm pločio griežinėliais. Bakl..
Recepto vertinimas:
Žuvis, troškinta su grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.600 g žuvies filė arba 1 kg šviežių kilkių arba strimelių, 2.1 svogūnas, 3.1 stiklinė sūdytų arba 4.400 g šviežių grybų, 5.2 šaukštai margarino arba sviesto, 6.0,5 stiklinės vandens arba sultinio ar druskos, petražol..
Recepto vertinimas:
Kiaulienos nugarinėIngridientai:Nugarinės, pievagrybių, svogūnų, miltų, aliejaus, prieskonių mėsai, baltų ir juodų pipirų.Gaminimas Mėsytė supjaustome gabalais ( 1 - 1 porcijai), trupučiuką pamušame, pabarstome prieskoniais, pavoliojame miltuose ir kepame aliejuje. Mėsą iš�..
Recepto vertinimas:
PIEVAGRYBIŲ PADAŽAS SU VYNUIngridientai:10 pievagrybių40 g sviesto3 šaukštai miltų50 g žuvies sultiniostiklinė grietinės2 kiaušinio tryniaistiuklinės sauso baltojo vynocitrinadruskosGaminimasĮ svieste pakepintus miltus supilkite žuvies..
Recepto vertinimas:
Žuvis, troškinta su grybais ir daržovėmis
Žuvis, troškinta su grybais ir daržovėmis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 500 g žuvies filė, druskos, citrinos sulčių arba acto, 1 svogūnas, sviesto, 1 morka, 1 petražolė arba gabalėlis saliero, 1 raugintas agurkas, 1 obuolys, 1 stiklinė marinuotų grybų, 0,5 stiklinės sultinio, 3 šv..
Recepto vertinimas:
Grybų sriuba su moliūgais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 150 g virtų grybų, 1 šaukštas margarino, 1 svogūnas, gabalėlis petražolės arba saliero, 1 l vandens, 200 g moliūgo, 2 bulvės, 1 nedidelis agurkas arba rūgštus obuolys, druskos, 1 pomidoras, 2 šaukštai grietinės, svogūnų arb..
Recepto vertinimas:
Aštriosios grybų salotos su sūriu
Aštriosios grybų salotos su sūriu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.300g grybų 2.100g olandiško sūrio 3.1 pomidoras 4.0,5 stiklinės grietinės 5.1 obuolys 6.2 šaukštai medaus 7.1 šaukštas garstyčių 8.1/2 citrinos sulčių petražolių Gaminimas: Didesnius grybus supjaustyti,mažesnius..
Recepto vertinimas:
Pica "Mozaika" Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Tešlai: 500 g miltų, vandens, druskos. Viršui: 2 rauginti agurkai, 2 riekelės rūkytos šoninės, 1 paprika, 5 pievagrybiai, 3 riekutės sūrio, 2 šaukštai pomidorų padažo, 2 šaukštai majonezo, 2 šaukštai aliejaus, druskos, pipirų..
Recepto vertinimas:
Mėsos kukuliaiIngridientai:250g maltos veršienos4 šaukštaiKiaušinai25 nedideli marinuoti pievagrybiai2 šaukštai miltųŠaukštelis čiobreliųDruskos, pipirų Aliejaus virinimuiPapuošimui:Rauginto agurko griežinėlių Č..
Recepto vertinimas:
Užkandėlė tešlojeIngridientai:8 krabų lazdelės, 4 nedidelės jaunos morkos, 8 vidutinio dydžio pievagrybiai, 2 svogūnai, nedidelis brokolis, nedidelė cukinija, 100g. miltų, šaukštas sirupo, 80g. bulvių krakmolo, 3 kiaušiniai, 125ml. alaus, citrinų sulčių, druskos, aliejaus virti.Gam..
Recepto vertinimas:
Lengvas užkandis (Ramintos)Ingridientai:300g šviežių pievagrybių, salotų lapų, 200 g fermentinio sūrio, 200 g majonezo, pipirų, druskos, 60 g sviesto, keleto riekių duonos arba batono.Gaminimas Pievagrybius supjaustome griežinėliais, sūrį - kubeliais. Sumaišome su majonezu, pagardina..
Recepto vertinimas:
Pyragėliai su vištiena, sidru ir grybais
Pyragėliai su vištiena, sidru ir grybaisIngridientai:500 g sluoksniuotos tešlos, 2 šaukštai sviesto, svogūnas, 450 g vištos krūtinėlės, 150 g shiitake grybų, 300 ml sidro, kiaušinis, 4 šaukštai grietinės, maltų juodųjų pipirų, druskos.Gaminimas Svogūną nulupame ir smulk..
Recepto vertinimas:
Pakepintos daržovės Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 valg. šaukštas saulėgrąžų aliejaus; 1 vidutinio dydžio svogūnas, supjaustytas žiedeliais; ½ mažos cukinijos, išilgai perpjautos į dvi dalis ir supjaustytos į 1 cm gabalėlius; 1½ puodelio žiedinių kopūstų, su..
Recepto vertinimas:
Grybais įdaryti bulviniai kukuliai
Grybais įdaryti bulviniai kukuliaiIngridientai:7—8 bulvės, 1 kiaušinis, 2 šaukštai krakmolo arba miltų, druskos, riebalų kepimui. Įdarui: 1 stiklinė šviežių virtų arba 50 g džiovintų virtų grybų, 20 g aliejaus ar sviesto, 1 svogūnas, 1 šaukštas pyrago džiūvėsėli..
Recepto vertinimas:
Kepti džiovinti grybaiIngridientai:200 g džiovintų grybų, 2 šaukštai miltų, 100 g sviesto ar aliejaus, 1 stiklinė pieno, druskos.Gaminimas Džiovinti grybai gerai nuplaunami šaltame vandenyje, paskui 2—3 val. mirkomi saldžiame piene. Paskui dar kartą gerai nuplaunami šaltu va..
Recepto vertinimas:
Talismanas su baravykais ir šonine
Talismanas su baravykais ir šonineIngridientai:400 g šaldyto talismano,1 svogūnas,5 nedideli baravykai,5 juostelės šaltai rūkytos šoninės,citrininių pipirų, žuvies prieskonių,truputis druskos,aliejaus kepimui,1 šaukštas grietin..
Recepto vertinimas:
Traškučiai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 700 g bulvių, 3 kiaušinius, 25 g sviesto, svogūno galvutę, tarkuotą muškato riešutą, 75 g miltų, truputį druskos, trupintų džiūvėsėlių, aliejaus Gaminimas: Nuskustas bulves išverdame, atšaldome, susmulkiname, dedame smulkiai supjaustyt�..
Recepto vertinimas:
Bulvių maltinukaiIngridientai:7—8 bulvės, 2 kiaušiniai, 3 šaukštai miltų, 1 šaukštas grietinės, riebalų kepimui, druskos. Padažui: 30 g džiovintų grybų, 1 šaukštas miltų, 50 g sviesto, 1 stiklinė grybų sultinio, 1 svogūnas, druskos.Gaminimas Virtos bulvės suma..
Recepto vertinimas:
BREDŽIUKAI, KEPTI GRIETINĖS PADAŽE
BREDŽIUKAI, KEPTI GRIETINĖS PADAŽEIngridientai:600 g šviežių briedžiukųdruskos2-3 šaukštai sviesto arba margarino1 šaukštas miltų200 g grietinės1 kiaušinis1 šaukštas petražolių lapelių2 šaukš..
Recepto vertinimas:
Keptas ešerys grybų padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 kg nuvalytų ešerių, miltų, riebalų, druskos, citrinos sulčių, 2.1 šaukštas sviesto arba kitų riebalų, 3.1 šaukštas miltų, 4.0,5 stiklinės žuvų arba grybų sultinio, 5.0,5 stiklinės grietinės, 6.1 šaukštas baltoj..
Recepto vertinimas:
Lydeka su grybais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 4 gabaliukų lydekos filė be odos 3 šaukštų džiūvėsėlių šakelės petražolių arba mairūnų 300 g pievagrybių 3–4 šaukštų sviesto 2 kiaušinių baltymų pusės citrinos sulčių druskos, pipirų Bulvių košei: 400 g bulvių 300 g ..
Recepto vertinimas:
Grybų padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Svogūnų padažo, 0,5 stiklinės susmulkintų pievagrybių ar baravykų, 1 šaukštelis kapoto ankštinio pipiro, 1 šaukštas supjaustytų petražolių lapelių, 2 šaukštai grietinės. Gaminimas: Šviežius grybus kartu su kapotais svogūnais apke..
Recepto vertinimas: