22 rezultatų ieškant "marinuotais"
Salotos Antipasto Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Užpilas: * 1 valg. šaukštas alyvų aliejaus; * 2 valg. šaukštai skrudintų linų sėmenų; * 2 skiltelės česnako; * 2 valg. šaukštai balto vyno acto; * 2 valg. šaukštai vandens; * 2 valg. šaukštai smulkintų šviežių prieskoninių žol..
Recepto vertinimas:
Marinuota veršienos filė su pankoliais
Marinuota veršienos filė su pankoliais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g veršienos arba jautienos filė 4 šaukšteliai pankolio sėklų 1 šaukštelis kmynų 125 g cukraus 125 g druskos Gaminimas: Mėsa paruošiama. Pankolio sėklos, kmynai, cukrus ir druska sumaišomi. Mišinys sukrečiama..
Recepto vertinimas:
Ryžių salotos su mėsa Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 250 g. maltos jautienos, 150 g. maltos kiaulienos, 4 šaukštai aliejaus, 0,5 stiklinės ryžių, 1 stiklinė kefyro, 100 g. marinuotų agurkų, 1 poras, 50 g. riešutų, 1 stiklinė obuolių vyno, truputis druskos, cukraus, pipirų, česnako...
Recepto vertinimas:
Studentiška picaIngridientai: Plonapadės picos pagrindo. Daktariškos dešros. Picos prieskonių. Švelnaus arba klasikinio pomidorų padažo. Picos sūrio (picos/picarela). Marinuotu agurkų Gaminimas: Su burokinė tarkė sutarkuoti picos sūrį ir dešrą. Pagrindą sutepti ..
Recepto vertinimas:
Kilkių užkandžiai prie alaus Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 kg kilkių, 0,5 l marinuotų grybų, 1 stiklinė marinato. Gaminimas: Iš gerai įsūdytos kilkės išimti kaulus, nuplauti ir suvynioti. Kad neišsivyniotų prismeigti smeigtuku. Vyniotinius užpilti marinatu ir palaikyti dieną ar ..
Recepto vertinimas:
Įdaryta lydeka drebučiuose Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.1.5 kg lydekos, 2.2 riekelės pyrago, pieno pyragui sumirkyti, 3.2 svogūnai, 4.1 šaukštas sviesto, 5.2 kietai virti kiaušiniai, 6.12 kvepiančiųjų ir karčiųjų pipirų, 7.2 lauro lapeliai, druskos, 8.150 g prieskoninių darž..
Recepto vertinimas:
Salotos Antipasto Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Užpilas: 1 valg. šaukštas alyvų aliejaus; 2 valg. šaukštai skrudintų linų sėmenų; 2 skiltelės česnako; 2 valg. šaukštai balto vyno acto; 2 valg. šaukštai vandens; 2 valg. šaukštai smulkintų šviežių prieskoninių žoleli..
Recepto vertinimas:
Jautienos suktinukai su marinuotais agurkais
Jautienos suktinukai su marinuotais agurkais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Jautienos nugarinė 500gMarinuoti agurkėliai 5 vntSvogūno galvutės 2 vntFermentinis sūris 100gMiltai  ..
Recepto vertinimas:
Kaimiški kiaulienos muštiniaiIngridientai:600 g kiaulienos nugarinės, prieskonių, druskos, 1/2 stiklinės miltų 1 kiaušinis (pavoliojimui), 40 g riebalų kepimui ir užpylimui.Gaminimas Kiaulienos nugarinė supjaustoma porcijomis, gerai išmušama, pasūdoma, pavilgoma išplaktame kiaušin..
Recepto vertinimas:
Žemaitiškas veršienos kumpis su obuoliais
Žemaitiškas veršienos kumpis su obuoliaisIngridientai:1 kg veršienos kumpio, prieskonių (pipirų, tauro lapelis, kardamono, kalendrų), prieskoninių daržovių (morka, svogūnas, petražolė, salieras, poras), druskos, 4 dideli antaniniai obuoliai, marinato ar rūgusio pieno mėsai marinuo..
Recepto vertinimas:
Žemaitiškas avienos kepsnysIngridientai:800 g avienos (nugarinės, šlaunies), prieskonių, prieskoninių daržovių (morkų, svogūnų, česnako, petražolių ir kt.), 20 g riebalų, druskos.Gaminimas Mėsa keletą valandų pamirkoma išrūgose ar rūgusiame piene (galima marinuoti ir parūgš..
Recepto vertinimas:
Miežinių kruopų apkepas su mėsa
Miežinių kruopų apkepas su mėsaIngridientai:3 stiklinės miežinių kruopų košės, 3 šaukštai sviesto, 250-300 g virtos kiaulienos, 2 svogūnai, 2 šaukštai džiūvėsėlių, 1/2 šaukštelio maltų kmynų arba žiupsnelis kardamono, pagal skonį druskos.Gaminimas Smulkiai supjaustytus svo..
Recepto vertinimas:
Įdaryta antisIngridientai:1 antis, 1 svogūnas, 2 vištų krūtinėlės (be odos), 50 g. susmulkintų petražolių, 150 g. virto rūkyto kumpio, 1 kiaušinis, 100 g. vištienos sultinio, 3 šaukštai džiūvėsėlių, 50 g. brendžio arba nesaldaus vyno.Gaminimas Iš paruoštos anties atsargiai, n..
Recepto vertinimas:
Jautienos paštetas su marinuotais agurkais
Jautienos paštetas su marinuotais agurkaisIngridientai:200 g. virtos liesos jautienos, mažas svogūnas, marinuotas agurkas, žiupsnelis šviežių krapų, 100 g. sviesto, šaukštelis garstyčių padažo, maltų pipirų, druskos. Gaminimas Mėsą, svogūną, marinuotą agurką ir šviežius krapu..
Recepto vertinimas:
Prancūziški jautienos kepsneliai
Prancūziški jautienos kepsneliaiIngridientai:300g. jautienos filė, 4 ilgos rūkytos šoninės juostelės, 4 riekelės batono, 70 g. sviesto, 2 šaukštai aliejaus, maltų juodųjų pipirų, druskos.Gaminimas Keptuvėje įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių pakepiname riekeles. Jautienos filė..
Recepto vertinimas:
JAUTIENOS ŠAŠLYKAIIngridientai:200g jautienos1 svogūnas30g vyno acto20g citrinos sulčių7g bazilikodruskos, pipirųGaminimasMėsą supjaustyti gabaliukais po 30-40g. Smulkiai supjaustome svogūną ir sudedame su mėsa į vieną indą. M..
Recepto vertinimas:
ROLMOPSAI SU PAPRIKAIngridientai:500 g silkių nugarinės3 šaukštai pomidorų tyrėsmarinuotas agurkasmarinuota paprika2/3 stiklinės vandens1/3 stiklinės 9% actopagal skonį maltos džiovintos paprikos.GaminimasSilkės filė aptepti pomidorų t..
Recepto vertinimas:
KUMPIO PAŠTETAS SU MARINUOTAIS VAISIAIS
KUMPIO PAŠTETAS SU MARINUOTAIS VAISIAISIngridientai:200 g lieso virto kumpio100 g sviesto1 mažas svogūnas1 mažas raugintas agurkas1 šaukštelis aštraus padažo arba garstyčiųdruskospipirų1/2 stiklinės marinuotų obuolių ir slyvų..
Recepto vertinimas:
MIEŽINIŲ KRUOPŲ APKEPAS SU MĖSA
MIEŽINIŲ KRUOPŲ APKEPAS SU MĖSAIngridientai:3 stiklinės miežinių kruopų košės3 šaukštai sviesto250-300 g virtos kiaulienos2 svogūnai2 šaukštai džiūvėsėlių1/2 šaukštelio maltų kmynų..
Recepto vertinimas:
Silkė su marinuotais salierais
Silkė su marinuotais salieraisIngridientai:1 silkės filė,1 stiklinė marinuotų salierų lapkočių5-6 graikiniai riešutai,3 šaukštai razinų.Padažui:1 šaukštas obuolių acto,1 šaukštas garstyčių,3 šauk..
Recepto vertinimas:
Salierų salotos su marinuotais grybais ir vištiena
Salierų salotos su marinuotais grybais ir vištienaIngridientai:1 didelis virtas salieras,2 vištienos filė gabalėliai,1 stiklinė marinuotų įvairių grybų,2 svogūnai,2 marinuoti agurkai,3 šaukštai majonezo,1 arbatinis šaukštelis..
Recepto vertinimas:
Ragu su marinuotais agurkaisIngridientai:500 g bulvių,300 g morkų,400 g marinuotų agurkų,500 g liesos mėsos,Magi kubelis,Pipirai,Vegeta,Pomidorų padažas.GaminimasBulves, morkas, marinuotus agrukus ir liesą mėsą supjaustyti kubeliais. Viską sudėti į puodą, užpilti vandeniu, kad apsemt�..
Recepto vertinimas: