Grybai, grybų receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Grybai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: https://www.geri-receptai.lt/receptai-naudojant/grybai/6

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

Pievagrybiais įdarytas karpis

Pievagrybiais įdarytas karpis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 karpis (apie 1,5kg) 2.1 šaukštas margarino 3.1 šaukštas sviesto 4.1 bandelė (nesaldi) 5.2 kiaušiniai nepilna stiklinė pieno 6.10 - 15 vidutinių pievagrybių petražolių lapelių maltų pipirų, citrinpipirių ir druskos p..

Recepto vertinimas: 4

Omletas su dešra ir šonine

Omletas su dešra ir šonineIngridientai:100 g dešros arba virtos mėsos, 50 g šoninės, paprikos ankštis, pomidoras, svogūnas, raugintas agurkas, 2 kiaušiniai, miltų, šaukštelis kepimo miltelių, 2-3 pievagrybiai, fermentinio sūrio, maltos paprikos, ketčupo, pipirų, druskos.G..

Recepto vertinimas: 0

Pica “Fungi”

Pica “Fungi”Ingridientai:Pievagrybių, 300g picos tešlos, 500g šviežių nuluptų pomidorų arba 440g konservuotų nuluptų pomidorų, 2 šaukštai alyvuogių aliejaus, susmulkinta svogūno galvutė, skiltelė česnako, 3 šaukšteliai pomidorų padažo, 0,5 šaukštelio cukraus, 3 š..

Recepto vertinimas: 1

Traškus pyragas su įdaru

Traškus pyragas su įdaruIngridientai:Šaldyta bemiele tešla.Įdarui: poras, dešra (kumpis), pievagrybiai, šaukštas grietinės, fermentinis sūris (100 g), 2 kiaušinio baltymai.GaminimasSusipjaustykime 100 g dešros ar kumpio, saujele pievagrybiu, baltąją dalį poro. Porą su pievagrybiais p..

Recepto vertinimas: 0

SILKIŲ SUKTINUKAI

SILKIŲ SUKTINUKAIIngridientai:2 silkės2 svogūnai2-3 džiovinti grybai2 šaukštai aliejauscitrinadruskospipirųpetražolių arba porųGaminimasSilkes išmirkyti, išvalyti, išimti kaulus, perpjauti išilgai. Jų puseles apibarstyti susm..

Recepto vertinimas: 4

Ryžių apkepas

Ryžių apkepasIngridientai:2 stiklinės virtų ryžių,2 šaukštai majonezo,200 g virtų pievagrybių,1 pomidoras,100 g rūkytos šoninės,tarkuoto fermentinio sūrio.GaminimasĮ kepimui skirtą indą dedame ryžius, pjaustyt&..

Recepto vertinimas: 0

Grybų kotletai

Grybų kotletaiIngridientai: 500 g sūdytų grybų 2 vidutinės galvos svogūnų 150 g grikių 50g sviesto druskos pipirų kiaušinis džiūvesėlių miltų aliejaus kepimui Gaminimas: Svogūnus sukapojame, grybus sumalame, sudedame į keptuvę ir troškiname su 25g sviesto. Išv..

Recepto vertinimas: 3

Bulvių ir mėsos faršo apkepas (Vitos)

Bulvių ir mėsos faršo apkepas (Vitos)Ingridientai:5—6 bulvės, 0,5 kg mėsos faršo, 2 riekutės pyrago, kiaušinis, svogūnas, šaukštelis riebalų, maltų pipirų, 4 džiovinti grybai, 0,5 stiklinės grietinės, šaukštas tarkuoto „Šėtos" sūrio, šaukštas pyrago džiūvėsė..

Recepto vertinimas: 4

Vištienos sriuba su bambukų ūgliais

Vištienos sriuba su bambukų ūgliaisIngridientai:30g džiovintų tongu grybų, 150g apvirtos vištienos be odelės, 60g bambukų ūglių, 1 šaukštas sojos padažo, 1 šaukštas ryžių vyno arba sauso chereso, 1-1,4 litro vištienos sultinio, druskos, pipirų, šviežios kalendros.Gaminimas Gry..

Recepto vertinimas: 3

Antis apelsinų ir vyšnių padaže

Antis apelsinų ir vyšnių padažeIngridientai:Antis (1,8-2 kg), 4 šaukštai susmulkintų svogūnų, 2 šaukštai kiaulienos taukų, 4 smulkiai supjaustytos morkos, 50 g lašinių, ryšulėlis krapų, petražolių ir salierų lapelių, 3 stiklinės vandens, 2 šaukšteliai druskos, ryšul..

Recepto vertinimas: 2

Višta, įdaryta grybais

Višta, įdaryta grybais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 višta, druskos, 150 g savo sultyse virtų grybų, 3 šaukštai margarino arba vištos taukų, 1 poras, 3 ankštiniai pipirai, vandens arba sultinio, 0,5 stiklinės vyno, 1 šaukštelis miltų, grietinė. Gaminimas: Paruoštą vištą įtr..

Recepto vertinimas: 0

Bulvės su grybais

Bulvės su grybaisIngridientai:500 g bulvių 100 g grybų 1 svogūnas 350 g grietinės 1/2 šaukšto miltų 1/2 šaukšto sviesto 1 šaukštas tarkuoto fermentinio sūrioGaminimasNuskustas bulves išvirkite nesupjaustytas, kad nesubyrėtų. Išskobkite..

Recepto vertinimas: 0

Rusiškas starkis

Rusiškas starkisIngridientai:600 g starkio (gali būti ir lydeka arba šamas), 5 grybai (bet kokie), 1 laurų lapelis, 1 morka,1 petražolių šaknis,2 rauginti (arba sūdyti) agurkai,3 šaukštai pomidorų padažo, 1,5 šaukšto kaparėli..

Recepto vertinimas: 0

Tiršta grybienė

Tiršta grybienėIngridientai:100 g sviesto,1 l virtų grybų,1,5 l pieno,3 šaukštai miltų,1 svogūno galvutė,druskos,maltų juodųjų pipirų.GaminimasSvieste apkepiname svogūną, suberiame miltus ir po truputį supilame pieną..

Recepto vertinimas: 5

Troškinti grybai su bulvėmis

Troškinti grybai su bulvėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300 g virtų grybų, 50 g rūkytų lašinukų, 40 g sviesto, 1 svogūnas, 2 šaukštai grietinės, 2 pomidorai, 10 bulvių, vandens, druskos, pipirų, krapų. Gaminimas: Grybus ir svogūną sukapoti ir troškinti svieste, pridėjus prie..

Recepto vertinimas: 5

Troškintos daržovės kiniškai

Troškintos daržovės kiniškaiIngridientai:20 g. džiovintų grybų, 100 g. pievagrybių, 100 gramų bambukų ūglių, 100 gramų žirnių su lukštais, 300 gramų tofu, 200 gramų kiniško kopūsto, 3 šaukštai aliejaus, 2 šaukšteliai šviesaus sojų padažo, druskos pagal skonį, cukraus paga..

Recepto vertinimas: 0

Kimšta kalakuto krūtinė

Kimšta kalakuto krūtinė Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.1 kalakuto krūtinėlė (2 gabalai), 2.2 svogūnai, 3.1 salieras, 4.1 žalias pipiras, 5.3 nedidelės morkos, 6.2 stiklinės grybų, 7.1 pomidoras, 8.1/4 šaukštelio kmynų, 9.2 šaukštai aliejaus, 10.1 stiklinė džiūvėsėlių..

Recepto vertinimas: 1

Mėsa įdarytos bulvės

Mėsa įdarytos bulvėsIngridientai:18 vnt. bulvių (vienodo dydžio) 200 g jautienos 1/2 šaukšto sviesto 5 vnt. virtų smulkiai sukapotų grybų 1/2 stiklinės grietinės 2 šaukštai džiūvėsėliųGaminimasBulves nuskusti, nuplauti, galus nupjauti, išskobti vidų..

Recepto vertinimas: 4

STARKIO APKEPAS

STARKIO APKEPASIngridientai:1 kg žuvies2 l vandens2 kiaušiniai40 g sviestostiklinė kefyro8 pievagrybiaimaltų pipirų, druskosGaminimasVirtą starkį nulupkite ir išrinkite kaulus. Sudėkite filė į sviestu išteptą keptuvą, apibarstykit..

Recepto vertinimas: 0

Perlinių kruopų sriuba

Perlinių kruopų sriubaIngridientai:0,5kg jautienos su kaulais, 4 šaukštai perlinių kruopų, 1 morka, 0,5 stiklinės grietinės, 2—3 džiovinti grybai, petražolių, 1 lauro lapelis, 10 g sviesto, druskos, 2l. vandens.Gaminimas Iš jautienos su kaulais, morkos, džiovintų, gerai..

Recepto vertinimas: 0

Triušienos kepsnys su grybų padažu

Triušienos kepsnys su grybų padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.800 g triušienos, 2.3 morkos, 3.1 petražolė, gabalėlis saliero, 4.1 poras arba 1 svogūnas, 5.100 g bekoninės kiaulienos, 6.1 stiklinė sultinio, 7.1 stiklinė vyno, 8.1,5 šaukšto pomidorų tyrės, 9.125 g savo sultyse v..

Recepto vertinimas: 0

Grietininis karstas padazas

Grietininis karstas padazas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Grietine Vanduo Miltai Sviestas Aug. aliejus Svogunai Morkos Ivairus prieskoniai Kubelis grybu sultinio Gaminimas: Supjaustome kubeliais svogunus, tarkuojame morkas. I ikaitinta alieju dedame morkas, po kiek ..

Recepto vertinimas: 2

Keptas karpis

Keptas karpisIngridientai:1 kg karpio, 1 šaukštas miltų, 1/2 stiklinės aliejaus, prieskonių, druskos, džiūvėsėlių.Gaminimas Paruoštas nusausintas karpis supjaustomas gabaliukais, pabarstomas druska, sumaišyta su maltais prieskoniais, pavoliojamas džiūvėsėliuose, ir kepamas didel..

Recepto vertinimas: 2

Savojinių kopūstų balandėliai su grybais

Savojinių kopūstų balandėliai su grybaisIngridientai:Savojinis kopūstas, 300 g šviežių, 200 g marinuotų pievagrybių, 250 g varškės, svogūnas, poras, 2 morkos, pagal skonį druskos, laurų lapelių, šviežiai maltų juodųjų pipirų, smulkintų žalumynų.Gaminimas Šviežius pievagry..

Recepto vertinimas: 0

Kepta jautiena su slyvų ir grybų padažu

Kepta jautiena su slyvų ir grybų padažuIngridientai:1 kg. jautienos filė, vienos citrinos sultys, 100 g. šviežių ar šaldytų mėlynųjų slyvų, 50 g. pievagrybių, 700 g. virtų grūstų bulvių, 200 g. grikių miltų, kiaušinis, krakmolo, jautienos prieskoniai, smulkiųjų baltųjų pipir..

Recepto vertinimas: 0

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30