20 rezultatų ieškant "kurie"

Kūčiukai II

Kūčiukai II Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 0.5 kg miltų ne pilna stiklinė pieno (vandens) 50 g aliejaus žiupsnelis druskos 20-30 g mielių ketvirtis stiklinės aguonų 100 g cukraus Aguonų pienui: stiklinė aguonų 2 l vandens cukraus pagal skonį Gaminimas: 2/3 mi..

Recepto vertinimas: 5

Baklažanų ir morkų žalieji ikrai

Baklažanų ir morkų žalieji ikrai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 5 kilogramams baklažanų, 1,5 kg morkų, 2,5 kg žalių ankštpipirių, 1 kg svogūnų, 500 g aliejaus, druskos pagal skonį.  Gaminimas: Parenkami jauni, su dar neprinokusiomis sėklomis tamsiai violetiniai baklažanai. Nup..

Recepto vertinimas: 0

Baklažanai aliejuje

Baklažanai aliejuje Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 5 kilogramams baklažanų reikia 200 g svogūnų, 400 g morkų, 200 g salierų šaknų, petražolių lapelių ir krapų 800 ml aliejaus. Gaminimas: Jauni, švieži baklažanai nuplaunami, nupjaunami vaiskočiai kartu su dalimi vaisiaus ir dalimis..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiškas troškintos menkės kepsnys

Pikantiškas troškintos menkės kepsnys Sudėtingumas: 4 Ingridientai: menkė arba kumpis 800 g cukrus druska marinuoti agurkai 2 vnt rūkytas kumpis 50 g svogūnas 1 vnt petražolė 1 vnt morkos 2 vnt miltai 1 šaukštelis riebalai 30 g Gaminimas: 4 asmenims Išmirkyta mėsa nusausinama, išimam..

Recepto vertinimas: 0

Lazanija

Lazanija Ingridientai: 1 pakelio lazanijos lakštų (500 gramų), 300 gramų Parmezano sūrio Bolonese padažui 1 didesnis svogūnas, 1 didelė morka, skiltelė česnako, 300 gramų faršo (galima 150 gramų kiaulienos ir 150 gramų jautienos), 15 gramų džiovintų grybų arba 200 gram..

Recepto vertinimas: 4

Balandėliai su Savojos kopūstu

Balandėliai su Savojos kopūstuIngridientai: Savojos kopūsto gūžė (nedidelė), 100 g cukinijos, po pusę raudonosios ir geltonosios paprikos, raudonasis svogūnas, 15 g sojų padažo, 0,5 stiklinės apvaliųjų ryžių, alyvuogių aliejaus, druskos, prieskonių. Padažui: pusė..

Recepto vertinimas: 2

Kimšti kiaušiniai

Kimšti kiaušiniai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 kiaušiniai, 30 g svogūnų galvelių, 25 g grietinės, 2 g garstyčių, žalumynų, druskos. Gaminimas: Kietai virti kiaušiniai nulupami, perpjaunami išilgai, išimami tryniai, kurie pertrinami per sietelį, pridedama smulkiai pjaustytų pake..

Recepto vertinimas: 4

Agrastai kreme

Agrastai kreme Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 300 g agrastų, 0,1 stiklinės cukraus, 0,5 stiklinės vandens, 100 g sausainių, 0,5 litro pieno, 2 šaukštai kvietinių miltų, 2 kiaušiniai,vanilės, romo ar likerio. Gaminimas: Į vandenį supilama 50 g cukraus, užvirinama, sudedami agrastai ir ..

Recepto vertinimas: 0

Marinuotos kiaulienos nugarines kepsnys su ananasais

Marinuotos kiaulienos nugarines kepsnys su ananasais Ingridientai: 1,5 kg kiaulienos nugarines (be odos) Kepsnineje (orkaiteje, bet tikrai nebūtina) keptų ananasų žiedų ir petražolių šakelių tiekiant. Marinatas: 250 ml ananasų sulčių 2 valg. šaukštai klevų sirupo (galim..

Recepto vertinimas: 3

Lazanija

LazanijaIngridientai: 1 pakelio lazanijos lakštų (500 g), 300 g Parmezano sūrio; Bolonese padažui: 1 didesnis svogūnas 1 didelė morka 1 skiltelė česnako, 300 g faršo 15 g džiovintų grybų arba 200 g. pievagrybių, 0.5 stiklinės balto vyno, 0.5 stiklinės vandens, 3 ša..

Recepto vertinimas: 4

Gaidys su raudonuoju vynu

Gaidys su raudonuoju vynu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 gaidys (apie 1,5 kg) 150 g svogūnų 1 česnako skiltelė 2 šaukštai aliejaus 60 g rūkytos šoninės druskos, pipirų 20 ml konjako 1 stiklinė raudonojo vyno 4 petražolių šakelės 1 čiobrelių šakelė 1 lauro lapelis 200 g mažų m..

Recepto vertinimas: 0

Trapi tešla picai

Trapi tešla picai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 0.5 kg miltų, 1 pakelis sausų mielių, pusė stiklinės gazuoto mineralinio vandens (trapumui), druskos, pora šaukštų aliejaus. Gaminimas: Užminkyti mielių tešlą, palikti 30-60 minučių, kad pakiltų, dar kartą suminkyti, iškočioti ..

Recepto vertinimas: 4

Sūrio kukuliai

Sūrio kukuliai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 4 baltymai, 200 g tarkuoto sūrio, truputis miltų, riebalų kepimui, smulkiai supjaustytų petražolių lapelių, druskos,pipirų. Gaminimas: Baltymai pasūdomi ir išplakami, į juos pamažu supilamas tarkuotas sūris ir, jei norima, įberi..

Recepto vertinimas: 0

Grūdų kotletai

Grūdų kotletai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: kviečiai; miltai; vanduo; druska, prieskoniai, aliejaus kepimui. Gaminimas: Kviečiai mirkomi visą parą, tuomet 15 minučių paverdami ir sumalami su mėsmale. Į masę įdedama keletas šaukštų miltų ir įpilama truputį vandens, kad gau..

Recepto vertinimas: 0

Ispanų varškės tortas

Ispanų varškės tortas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 250 gr.cukraus, 1 litras skystos grietinėles, 600gr. varškės, pakelis sausainių , kurie nėra labai kieti, sviesto, mėlynių Gaminimas: Išlydyti sviestą, pertrinti sausainius ir sumaišyti masę. Ją iš..

Recepto vertinimas: 0

Spanguolių uogienė

Spanguolių uogienė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1kg spanguolių, 1kg cukraus, citrinų žievelių. Gaminimas: Išsirpusios uogos perrenkamos ir nuplaunamos. Po to supiltos sietelyje įleidžiamos į karštą (85—90° C) vandenį 2—3 min., kad suminkš..

Recepto vertinimas: 0

Rauginti agurkai

Rauginti agurkai Ingridientai: 10 kilogramų agurkų, 2 vienetai česnakų, 20 juodųjų serbentų lapų, 20 vyšnių lapų, 15 krienų, 15 krapų su stiebais, 4 šaukštai garstyčių grūdelių, 10 litrų vandens, 650 gramų druskos, 10 ąžuolo lapų Gaminimas Rauginimui parenkami ru..

Recepto vertinimas: 3

Bandelės

BandelėsIngridientai:1kg miltų, 1/2 stiklinės pieno, 40g mielių, 150g cukraus, 4—5 tryniai, 100—150g sviesto, 7g druskos, citrinos žievelių. Vietoj pieno galima vartoti grietinėlę. Tuomet 1/3 mažinama sviesto norma. Varškės masei: l/2kg varškės, 2 tryniai, 100g..

Recepto vertinimas: 5

SPANGUOLIŲ IR MOLIŪGŲ TYRĖ

SPANGUOLIŲ IR MOLIŪGŲ TYRĖIngridientai:---GaminimasIš spanguolių išspaudžiamos sultys su minkštimu. Moliūgas nulupamas, išskobiamas minkštimas, supjaustoma ilgais gabalais, kurie verdami, kol sumunkštėja. Išgriebiami ir pertr..

Recepto vertinimas: 0

Lazanija

LazanijaIngridientai:1 pakelio lazanijos lakštų (500 g.), 300 g Parmezano sūrio; Bolonese padažui: 1 didesnis svogūnas,1 didelė morka, skiltelė česnako, 300 g faršo (galima 150 g kiaulienos ir 150 g jautienos), 15 g džiovintų grybų arba 200 g pievagrybių, 0.5 stiklinės balto vyno,0.5 s..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: kurie